Овен През този ден ще се чувствате доста уморени, така

...
Овен През този ден ще се чувствате доста уморени, така
Коментари Харесай

Вашият хороскоп за днес

Овен
През този ден ще се чувствате много изтощени, по този начин не е за предлага да си уреждате срещи. Очакванията на обичания Ви човек няма да се оправдаят. Само че, в полза на истината, доводи от вида:Боли ме главата”, няма да са Ви доста от изгода...

Телец
Днес ще привлечете нечие внимание и ще докоснете сърцето на този човек. И всичко това с помощта на звездите, които са настроени да Ви дарят с деликатност и романтика. В резултат на това Вашата страст ще се прояви още по-силно. Освен това ще Ви се прииска да завържете дълъг и прекрасен диалог от сърце. Ако чувствате че би трябвало да кажете нещо, с цел да създадете или укрепите още повече зародилата сред Вас непосредственост, действайте самоуверено. Днес е най-подходящото време за това.

Близнаци
Не бързайте да давате обещания! После ще се наложи да удържите на думата си, желанието Ви да извършите това скоро ще изчезне. Сами разбирате, до какво може да докара това във Вашите връзки. Така че, в случай че желаят нещо от Вас, то меко, само че уверено кажете „ не”.

Рак
За Вас този ден ще бъде доста сполучлив, и то - във финансово отношение. Възможно е повишение на заплатата, или поява на спомагателен източник на приходи, а не са изключени и преференциални покупко-продажби. Ако се занимавате с бизнес, ще изпреварвате съперници и бързо ще намирате излаз от комплицирани обстановки. Ще Ви радва общуването с околните: връзките остават все по този начин хармонични, а може и да стигнете до цялостно взаимно схващане. Новите запознанства, за жалост, няма да оправдаят упованията, защото ще се срещнете с безинтересни хора.

Лъв
Неотдавна са Ви се струпали толкоз доста спомагателни отговорности, и то не от най-леките. Помните ли възприятието, че в никакъв случай няма да може да се справите с това задължение? Погледнете обстановката в този момент! Впечатлението е, че сте се занимавали с сходни неща цялостен живот. Много ще е прелестно да се радвате на следващия си триумф и да се убеждавате в новите си умения. Но преди да се хванете със идната комплицирана задача, отдъхнете си малко, и прекарайте времето си с човек, който Ви е прелестен и е значим за Вас. Отпразнувайте както би трябвало това, че животът Ви е прелестен и ще става още по-хубав!

Дева
Не възприемайте през днешния ден тайнствените погледи и шепот зад тила си като предпочитание да Ви обидят. Преди всичко Вашият обичан човек има предпочитание да Ви сюрпризира, а задачата му е, още повече да се сближите. Така че не пречете на неговата подготовка! Вашето любознание може да скапе всичко.

Везни
Не е наложително непрекъснато да полагате старания, с цел да може всичко в живота Ви да се подрежда добре. Затова в случай че желаете да задълбочите персоналните си връзки или да разширите деловите, не е наложително ежесекундно да работите, без нито са момент да не скръствате ръце. Днес е доста значимо да установите равновесие сред нуждата и по-нататък да полагате старания, и нуждата да почивате. Не е нужно да работите и в обедната отмора, тъй като няма нищо, което да не бъде отсрочено най-малко за известно време.

Скорпион
Денят ще бъде сполучлив и събитията ще се подреждат в интерес на Скорпионите. Ако имате опция, ангажирайте всеобщото внимание, реализирайте потребни запознанства и покажете по допустимо най-подходящия метод своите постижения, гении и качества. Интересът на противоположния пол към Вас ще бъде голям. Вероятни са забавни срещи и сантиментални увлечения. Влюбените ще могат да реализират естетика и взаимно схващане, както и да преодолеят отдавнашни различия. Бъдете деликатни при пътувания.

Стрелец
Днес ще Ви се случи нещо ненадейно, което значително ще повлияе на Вашия персонален живот. Възможно е, измененията да са незначителни, само че събитията, които ще ги последват ще са зашеметяващи и удивителни. Бъдете нащрек,за да не сбъркате при избора на тактика на държание!

Козирог
През този ден Ви чакат изненади. Най-благоприятното време ще бъде утрото. Именно през утринните часове би трябвало да обсъждате детайлите на взаимен проект, или да доведете до съвършенство към този момент започнатата обща работа. Това е времето, когато може да получите и добър съвет. През деня и вечерта е за препоръчване да спазвате разпоредбите по техниката на сигурност, а и да контролирате своите мисли и прекарвания. Не са изключени проблеми в бизнеса, в любовния живот и половите контакти. В комплицираната обстановка най-добре ще се справите благодарение на фамилията си.

Водолей
Днес ще Ви чакат радостни открития и приятни попадения в персоналния живот. Не сте и могли да си помислите, че всичко може да се окаже по този начин просто. Какво пък: хванете шанса си с две ръце и го дръжте крепко, че току-виж се премислил, изплъзнал се и се скрил в незнайно направление.

Риби
Да се промени предишното е невероятно, та по тази причина би трябвало да го приемете и да свикнете с него. Това, което сте създали (или не сте направили), ще се размие във времето, а това значи, че е пристигнало време да гледате напред и да оставите всички неприятни мемоари зад тила си. Докато изчаквате да утихнат всички негативни страсти, Вашето самообладание ще помогне, да преодолеете най-трудното, а хората, които Ви обичат, ще Ви отвлекат от несъответствуващите мисли по най-хубав метод. Срещайте се с другари и непрестанно си напомняйте, че Ви чака прелестно бъдеще.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР