Овен През този ден ще се чувствате доста уморени, така

...
Овен През този ден ще се чувствате доста уморени, така
Коментари Харесай

Хороскоп 30 април: Ужасен ден за тези три зодии

Овен
През този ден ще се чувствате много изтощени, по този начин не е за предлага да си уреждате срещи. Очакванията на обичания Ви човек няма да се оправдаят. Само че, в полза на истината, доводи от вида: Боли ме главата”, няма да са Ви доста от изгода...

Телец
Денят е подобаващ за изявления пред близките на тематика обич и пари. Днес тези, които Ви заобикалят, ще са подготвени да вървят след Вас и да Ви слушат деликатно. В работата може да повдигнете тематиката за пари - не са изключени доста великодушни награди от страна на управлението, а също може да си вършиме проекти за по- дълъг период. В връзките с другия пол може да очаквате огромна пристрастеност и безрезервност, а възприятията ще се демонстрират блестящо и наситено.

Близнаци
Чак до вечерта ще бъдете обект на особеното внимание на Фортуна. Хармоничното самочувствие, чудесно въодушевление и желанието да сте от изгода, ще способстват за блестящите резултати във всяка стартирана от Вас работа. В същото време помнете, че не би трябвало да оставате сами. Около Вас ще има доста хора, искащи да Ви окажат поддръжка, и по едно и също време с това - споделящи Вашите възгледи. Не е изключено да се окажете един от духовните водачи в своята среда. Твърде вероятни са триумфи в такива сфери като преподаване, техника, спорт, литература, научни проучвания, медицина, реклама и туризъм.

Рак
Вие сте деликатни и прозорливи. Правите всичко, с цел да бъде благополучен Вашия обичан човек. В интерес на истината, не постоянно Ви се дава отговор с реципрочност, а това Ви наскърбява. Опитайте да проявявате малко по-малко внимание към своята половинка. Тя ще забележи това, ще се замисли за какво по този начин става, и има възможност и да стигне до верния извод.

Лъв
През този ден звездите Ви поучават да вземете интензивно присъединяване в поддръжката на заниманието на Вашия обичан човек” да добавите още един експонат в неговата сбирка, да отидете с него на мач на обичания му тим, или да се възхитите на следващото му творби на изкуството. Днес е по-добре да не предприемате дейни дейности, ориентирани за смяна на съществуващата обстановка. Тя и сама скоро ще се промени, единствено че посоката на смяна не е известна.

Дева
Днес още веднъж ще Ви стане тъжно, и то - без всякаква причина. Вие обичате и сте обичани, а Вашата половинка е подготвена на всичко зарад Вас и дори на освен това, от това, което сте очаквали. Неизвестно за какво това Ви е все малко. Може би ще си отговорите на въпроса, какво тъкмо не Ви доближава?...

Везни
Ситуацията може доста бързо да се нажежи – от незначителен припадък на ревнивост, до голяма засегнатост. Може да я предизвика единствено една фраза, казана в неуместно време или с неподходящ звук. Нищо няма да Ви попречи, да си намерите поддръжници, които чудесно умеят да дават препоръки и да водят договаряния. Създалата се обстановка изисква отговор на въпроса: какво е това, да се окажете на мястото на втората страна. Обикновено точно Вие влизате в ролята на примирител, само че през днешния ден би трябвало да си отдъхнете от нея. Вгледайте се в това, което става към Вас.

Скорпион
Днес истината ще стане толкоз явна, че ще бъде невероятно да я игнорирате. Най-сетне ще си дадете сметка, че това е един тип апел, съществено да измененията своя живот. Ако фактически желаете през днешния ден някой „ просто да изчезне”, ще се наложи да престанете да игнорирате този човек. Звучи някак спорно, само че това не е по този начин: безмълвното страдание на този човек няма да свърши работа, а опитите да го избягвате са напълно непрактични. Никога няма да постигнете стремежи край досега, в който ще погледнете истината в очите, и ще бъдете напълно почтени.

Стрелец
Завоюването на индивида на Вашите фантазии, отива към своя край. Скоро той ще се съобщи на милостта на спечелилия и ще живеете, както се споделя, дълго и щастливо. Само си помислете: когато тази фантазия се сбъдне, няма ли да Ви стане скучно да живеете? И може би не си заслужава по този начин да ускорявате събитията, а да завоювате непристъпното сърце по-бавно?

Козирог
По сходство на всеки публично коронован шеф, през днешния ден ще се чувствате спокойни и уверени. Няма да взимате на съществено напразното бръщолевене, а и няма защо да се безпокоите, защото всички в близост ще са напряко очаровани от Вашата обаятелна персона. Доброто Ви въодушевление ще се предава на близките. Денят ще бъде спокоен и по тази причина се отпуснете, а в случай че въпреки всичко има прочувствени прояви, това ще се гърмежи от смях, а не от яд. Днес всички ще са удовлетворени от мястото, на което се намират и от това, с което се занимават.

Водолей
През този ден повече от всекидневно ще се нуждаете от поддръжка и безусловно ще я получите от хора, които в никакъв случай преди не са показали своето положително отношение към Вас. Възможни са дарове и приятни сърпрайзи. Човек, с който сте имали общ бизнес много от дълго време, ще Ви направи доста забавно предложение за съдействие. Много добре се подреждат и сантименталните Ви връзки и да постигнете взаимно схващане с обичания човек напълно не е мъчно. Всички увлечения през този ден ще се окажат много по-сериозни, в сравнение с сте могли да си визиите.

Риби
Ако от известно време воювате за връзките, то в този момент може да настъпи решаващия миг. Трудно е да се каже, за какво сред двама души нещо се трансформира, само че в живота се случва и по някое събитие, което да отслаби напрежението. Поемете си надълбоко въздух и ще забележите, че се трансформират освен неща, свързани с Вашия сътрудник или дори динамичността на Вашата двойка, а най-много вътрешното Ви положение. Затова си дайте още един късмет, от който и двамата ще бъдете задоволени. Вероятни са различия в фамилията Да се договорите през този ден ще бъде мъчно, само че все-пак би трябвало да се опитате. Не се затваряйте в себе си!
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР