Овен През този ден ще разберете, че още не е

...
Овен През този ден ще разберете, че още не е
Коментари Харесай

Хороскоп за вторник, 4 април 2023 г.

Овен
През този ден ще разберете, че още не е късно да върнете всичкото хубаво, което е било сред Вас и Вашия обичан човек. Трябва единствено да полжите достаъчно количество старания: ни повече, ни по-малко. Всеки дефицит или престарание ще докара до световен неуспех на задачата.
Телец
Постарайте се през днешния ден да не седите в къщи, а излезте измежду хората. Иначе може да пропуснете превъзходен късмет да срещнете своята орис. Не е зле да се погрижите за своята осанка. Това ще Ви отнеме доста по- малко време, в сравнение с допускате, а резултата ще провокира у Вас екстаз. Направете за своя обичан нещо незабравимо – пригответе вкусна вечеря и нетрадиционен десерт. И планирайте добре разноските си, тъй като може финансовото Ви състояние да се пропука...Ориентирайте се към действия, които биха Ви помогнали да свалите напрежението.

Близнаци
Близнаците –жени през днешния ден цъфтят и ухаят! Положението на звездите и планените е такова, че ще благоприятства разцъфтяването им като роза след дъжд. Близнаците- мъже ще излъчват несравним сексапил и ще притеглят представителките на противоположния пол. В умели ръце подобен сексапил може да бъде извънредно унищожителен!

Рак
Денят ще се окаже извънредно спокоен. Толкова сте уверени в себе си, че нищо не може да Ви изкара от релси. Критика? Съвети? Забележки? Търпеливо ще изслушате всеки, само че ще постъпите по своему и ще бъдете напълно прави. Интуицията Ви е безгрешна и единственият и проблем е, че подсказките и не рядко закъсняват. Ако сте влюбени, този ден дава опция да обсъдите доста вълнуващи въпроси. Бъдете откровени и не се съмнявайте, че Ви схващат вярно. Освен това денят е подобаващ и за огромни покупки.

Лъв
Ако съществува човек, който нормално е задоволително убеден в това, какво желае, и по кое време и по какъв начин би трябвало да го направи, това сте Вие. Само че в сегашния миг просто се разкъсвате сред това, дали да се държите добре (да се подготвите за утрешния ден и да легнете да се наспите), или да се държите не напълно добре, което значи, да останете на крайник дотогава, до когато въобще е допустимо, и да забравите за всичко, с изключение на за сегашната вечер. Окончателното решение, несъмнено, остава на Вашата съвест, само че при съществуването на нужния двуног придружител, забавен филм и примамлива голяма купа с пуканки, нама да изпитате особени съмнения.

Дева
Прекрасно време за духовното Ви развиване и за поява на позитивни страсти. Това, което ще Ви донесе най-голямо задоволство са заниманията, свързани с обучение, научните проблеми и тези, които са свързани с водещи технологии. Ако имате концепция за пътешестване или малко странствуване, реализирайте го. Съвместен бизнес и научни планове ще Ви динесат полза.

Везни
Днес е удобен ден за фамилни тържества. Всъщност, даже с Вашата половинка още да не сте женени, може да я въведете в своя фамилен кръг, което единствено ще внесе нотка на обаяние. Само не би трябвало да се целувате пред всички, а е по-добре за задачата да се уедините.

Скорпион
Ако сте затрупани с проблеми, за които не сте се решавали да поговорите със своиоте близки, през днешния ден е най-подходящият ден, в който можете да им разкриете душата си. И ще изпитате облекчение. Не се съмнявайте, обезателно ще Ви схванат, а може и да получите някой добър съвет.

Стрелец
Предчувствате скорошни промени в живота и стартирате да се готвите за тях. Не би трябвало да се надявате, че по някакъв метод ще съумеете да съчетаете новото с нормалното. Нещо ще се наложи да пожертвате, а през днешния ден ще трабва да решите какво тъкмо. Правейки проекти, не бъдете ненужно оптимистични и обмислете и възможните неприятни разновидности за развиване на нещата. По начало оптимизмът, помагащ Ви да се задържите „ над водата ” даже и в най-сложните обстановки, през днешния ден ще работи срещу Вас, и ще Ви пречи както да се концентрирайте, по този начин и да пристъпите към решение на проблемите. Трябва да си дадете сметка, че всичко не е по този начин хубаво, както би Ви се желало. След това ще можете да определите, какво следва да предприемете.

Козирог
Днес ше Ви се наложи, да извършите компромис. Това все- отново е по- добре, в сравнение с да стигнете до открит спор. Още повече, че последния постоянно ще можете да го извършите! Бъдете оптимални внимателни, тъй като по-късно няма да има кого да обвинявате.

Водолей
Предпазливостта в работата няма да Ви пречи. Вероятността за съществени пропуски и неточности е огромна, а оправянето им би лишило доста сили и време. Недоброжелателите непрестанно се месят в живота Ви и това, въпреки че не предизвиква особена щета, не на смешка ще Ви нервира. Между другото, би било добре, в случай че запазите положително разположение на духа, и точно това ще Ви даде опция да се „ снабдите ” с потребни връзки и забавни запознанства. Ако сте родител, би трябвало да сте подготвени да реагирате, в случай че децата изискат повече внимание от нормално. Но в случай че сте младеж, ще бъдете оставени сами на себе си, и ще можете да натрупате потребен житейски опит.

Риби
След продължителния интервал на блъсканица и хаос Ви се коства, че в този момент, в последна сметка, можете малко да се поотпуснете. Драматичните промени в дневния темп може да провокират някои обърквания, та по тази причина се заемете с някакъв план и изпълнете деня си с рутинни дейности. Но основното, върху което би трябвало да се концентрирайте, това е релаксацията и то оня вид, който не допуска затваряне в себе си или самообразование. Това, на което би трябвало да се научите е, да овладеете изкуството на бездействието.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР