Овен През този ден обърнете гръб на подозренията. Всичко може

...
Овен През този ден обърнете гръб на подозренията. Всичко може
Коментари Харесай

Какво крие последният петък от месеца за различните зодии

Овен
През този ден обърнете тил на съмненията. Всичко може да бъде подложено на тях, само че от време на време е в действителност ненужно.

Телец
Денят е подобаващ за съставянето на нов хранителен проект. Опитайте се да намалите количеството на животинските мазнини и да добавите повече пресни плодове и зеленчуци.

Близнаци
Този петък може да се почувствате наранени. Помислете добре дали да хабите сили в отвръщане на удара. Най-добре обмислете обстановката и я запратете в предишното.

Рак
Намеренията ви по никакъв начин не са неприятни, само че е време да започнете да действате, а освен да ги обсъждате. Направете първата крачка през днешния ден.

Лъв
През този ден може да загубите нещо материално, само че незабавно ще спечелите в нравствен проект. Със сигурност ще спечелите повече, в сравнение с допускате.

Дева
Не слагайте етикети на хората. Колкото и да е идентична една обстановка тя в никакъв случай не може да се повтори по еднакъв метод.

Везни
Опитайте се да бъдете повече оптимисти. Съвсем обикновено е да внимавате за опасности, само че дано това не е главното ви занятие.

Скорпион
През този ден задължитено направете нещо положително за себе си. Понякога е належащо да се усмихнем принудително, с цел да се случат хубавите неща.

Стрелец
Обърнете се към себе си в случай че обстановката към вас прекомерно доста не ви устройва. Със сигурност всяка смяна ще е във ваша изгода.

Козирог
Умението ви да сте далновидни през днешния ден ще ви свърши най-вече работа. Рисувайте всички разновидности на развиване и помислете кой е най-вероятен.

Водолей
През този ден забравете за рецензията. Всеки може да го прави, само че това е най-неприятният и неефикасен метод за коригиране на неточности.

Риби
През този ден си наложете да вкарате повече придвижване в деня си. Няколко клякания в средата на работния ден може да свършат чудеса с настроението ви.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР