Овен През този ден не забравяйте детето в себе си.

...
Овен През този ден не забравяйте детето в себе си.
Коментари Харесай

2 зодии да обикнат детето в себе си, други 3 - без пари

Овен През този ден не забравяйте детето в себе си. Похвалете го, поощрете го и му позволете да порасне, само че с доста обич.

Телец Няма нищо неприятно и срамно в това да се включите в детския празник, въпреки от дълго време да сте пораснали. Не забравяйте да се обадите на родителите си.

Близнаци Направете деня паметен за вашите деца или тези на ваши близки. Веселете се дружно с тях и се върнете към безгрижността на детството.

Рак Тази събота ще имате шанса да се забавлявате по ваш усет. За да е съвършено всичко - обкръжете се с хора, които имат сходни на вашите ползи.

Лъв Тази събота е доста значимо да избягате от града. Няма да можете да се отпуснете и да си починете, в случай че ситуацията по всичко припомня на тази от работната седмица.

Дева Тази събота си поставете високи цели за реализиране в персоналния живот. Ще се учудите с каква лекост ще ги преминете.

Везни Тази събота поставете себе си преди всичко. Имате потребност да си починете, поглезите и всичко останало, което ще ви се отрази добре.

Скорпион Тази събота не бягайте от покана на другари за излизане. Много евентуално е да пропуснете съществено премеждие.

Стрелец Тази събота ще бъде ново начало за вас. Предстои ви запознаване с нови действия, които да ви оказват помощ във вашето израстване.

Козирог Тази събота не се колебайте да помогнете на другар даже с цената на персоналното ви време. След време отплатата ще бъде огромна.

Водолей Тази събота не оставайте сами. Ако нямате спогодба излезте на дълга разходка. Очаква ви приятна среща.

Риби Тази събота може да сте малко по-отнесени от нормално. Все отново понякога обръщайте внимание на близките, едвам няма афектирани.

Actualno.com
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР