Овен През този ден не разчитайте на бързи постижения и

...
Овен През този ден не разчитайте на бързи постижения и
Коментари Харесай

Дневен хороскоп за 18 януари

Овен

През този ден не разчитайте на бързи достижения и победи. Положете повече старания, с цел да се радвате на по-продължителни резултати.

Телец

През този ден не настоявайте прекомерно, с цел да получите това, което желаете от другите. Съвсем скоро всичко ще се случи без напън от ваша страна.

Близнаци

През този ден ви чака дребен триумф или добра вест. Това ще е всичко, от което ще имате потребност, с цел да възвърнете оптимизма си.

Рак 

През този ден ще получите непредвидена помощ от другар. Това е знак да не губите вяра и кураж. Винаги слънцето изгрява! 

Лъв

Очаква ви съразмерен ден. Всичко, което мислите и вършиме ще бъде в съвършено равновесие. Това е ден, в който да се заемете с значими каузи.

Дева

През този ден ще имате ентусиазъм в остатък. Хубавото е, че и силите ви ще са за двама. Ще може да осъществите всичките си замисли.

Везни

През този ден ще очаквате отговор на значим въпрос. Не пришпорвайте събитията. Всичко ще се случи в точния миг. 

Скорпион

Повече обич и самообладание няма да ви навредят. Още в средата на деня ще усетите благотворното въздействие и резултати на вашите старания.

Стрелец

Търпението ви ще бъде възнаградено. Опитайте се да запълните времето си с дребни и приятни задания, които да ви разсейват от досадното очакване на положителните вести.

Козирог

Това е ден, в който да играете по разпоредбите. Все отново може да си съставите авариен проект, в който да намерите излаз, в случай че обстановката се усложни.

Водолей

През този ден се въоръжете с повече оптимизъм. Нужно ви е напълно малко, с цел да сте във форма и да постигнете задачите си. 

Риби

През този ден настоявайте за щастието си. Само от вас зависи да постигнете това, което желаете. Никой не може да застане на пътя ви. 

Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР