Овен През този ден наблегнете на здравословното хранене, като наблегнете

...
Овен През този ден наблегнете на здравословното хранене, като наблегнете
Коментари Харесай

Невероятен ден за три зодии, шансът е на тяхна страна

Овен

През този ден наблегнете на здравословното хранене, като наблегнете на плодове, зеленчуци и риба. Оставете мазните храни и сандвичите за някой различен ден. Избягвайте потреблението на алено месо.

Телец

Днес ще разберете, че не постоянно и не всички са на вашата периодичност. Мерете думите си, в случай че не желаете да загубите скъпи последователи и даже другари. Използвайте по-често думата " извинявай ".

Близнаци

През този ден се пробвайте да сте съвършени, тъй че за не може да бъдете упрекнати в нищо. Околните ще са много сериозно настроени към вас, не им доставяйте наслаждение.

Рак

Днес ще притежавате изключителна мощ. Всичко ще ви се коства елементарно и мъничко. Справяйте се със дилемите си, само че не унижавайте близките. Няма да е елементарно да устоите на изкушението да се възгордеете, само че ще би трябвало.

Лъв

Успехът ви през днешния ден ще зависи от това дали добре сте обмислили дейностите си и дали ще " уловите " момента. Ако сте готови добре, никакви изненади няма да ви отклонят от пътя ви.

Дева

През този ден честността ви ще смути мнозина и ще ги сложи в неудобно състояние. Помислете, обаче, дали в действителност желаете да ги поставите в тъкмо това състояние.

Везни

През този ден чарът ви ще отваря всевъзможни порти. Затова в случай че ви следва, тежка за осъществяване задача, действайте тъкмо в този момент. Вечерта не отговаряйте на провокационен СМС, а си сипете чаша вино и си легнете рано.

Скорпион

С чиста съвест може да експлоатирате близките. Работата е там, че те ще бъдат щастливи да ви бъдат от изгода. Лошото е, че няма да може да се " подпишете " под всички достижения, само че пък ще си спечелите име на добър водач.

Стрелец

Опитайте да се отдръпнете обратно и да погледнете обстановката от горе. Ще видите доста нови и забавни неща. Дълго време сте били притиснати в личните в граници, нищо не ви пречи да ги разширите и да си дадете повече независимост.

Козирог

През този ден изборът ще бъде напълно ваш. Истината е, че просто нямате право на неточност, а ще се двоумите дали да работите или да мързелувате. Каквото и да изберете резултатът ще е дългогодишен.

Водолей

Ще разберете, че с изключение на предпочитание от време на време ни е необходим и повече кураж, религия, полуда, въобще един магически коктейл от несъвместими с действителността умения, които да създадат триумфа ви действителен!

Риби

През днешния ден не си позволявайте прекомерно доста отдалечаване от действителността. Ще имате действителна работа за извършване. Наблегнете на работата си и е доста допустимо да постигнете огромни триумфи.

Източник: actualno.com
тагове зодии хороскоп шанс
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР