Овен През този ден може да си позволите повече естественост

...
Овен През този ден може да си позволите повече естественост
Коментари Харесай

Дневен хороскоп за 23 април

Овен
През този ден може да си позволите повече непринуденост в държанието ви, стига това да не пречи на работата ви. в противоположен случай ще би трябвало да давате пояснения за постъпките ви.
Телец
Това, което ще получите през днешния ден ще е доста по-красиво, в сравнение с сте си го представяли. Засега задръжте насладата от достижението си. В работата не забавяйте темпото. Имате още доста работа преди да започнете да празнувате.
Близнаци
Това е ден, в който да помислите добре какво би трябвало измененията в живота си и да го извършите, колкото се може по-бързо. Самите вие осъзнавате, че повече по този начин не може.
Рак
Ако попаднете в спор с половинката ви най-хубавото, което може да извършите е да се усмихнете и да изкажете единодушие. Това в действителност ще способства за положителното на връзката ви.
Лъв
През този ден може да получите незаслужена рецензия. Въпреки това действието ще задейства желанието ви за предприемането на стъпки към дълго чакана смяна.
Дева
Това е ден за приятни срещи със остарели другари. Извлечете най-хубавото от спомените - равносметката за вашето израстване, а не тъжното от обстоятелството, че нищо не може да се върне.
Везни
Помислете за това, което имате. То по никакъв начин не е малко и мотивите ви за горделивост са доста повече, в сравнение с аргументите да сте ядосани на Съдбата.
Скорпион
Очаква ви прелестен ден, без значение, че е понеделник. Бъдете устремени в търсенето на вашето благополучие. В битката за него няма формули и правила.
Стрелец
Този понеделник е добре да се опитате да сдържите страстите си. Изчакайте, до момента в който концепцията се обясни изцяло. Засега не е добре да се отклонявате от пътя си.
Козирог
Очаква ви изненадваща демонстрация от страна на ваш другар, за който сте имали напълно друго мнение. Не пропускайте да изразите задоволството си от приятната си изненада.
Водолей
Денят ви дава обещание сбъдване на предпочитание. Чакали сте го от дълго време, тъй че няма за какво да си мислите, че не го заслужавате. Бъдете щастливи!
Риби
Този ден ви е даден за разбор. Въздържайте се от крайни дейности. Ако въпреки всичко се постанова потърсете съвет от най-сериозният ви другар. Не експериментирайте.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР