Овен През този ден е много важно да сте любезни

...
Овен През този ден е много важно да сте любезни
Коментари Харесай

Любов и страст за тези 3 зодии, други 2 - с дебели портфейли

Овен През този ден е доста значимо да сте общителни и да се усмихвате. Направете всичко допустимо, с цел да изглеждате приветливи. Резултатът ще ви учуди.

Телец Днес помислете деликатно в какво тъкмо влагате нервите и напъните си и до какъв брой действително е то. Погледнете трезво на обстановката и преразгледайте цели си.

Близнаци През този ден ще постигнете това, което желаете. Много е значимо обаче да не си вършиме непотребни илюзии и да се спрете на време в празнуването на успеха.

Рак През този ден от вас ще се изисква еластичност и адаптивност. Правилата са хубаво нещо, само че от време на време може да се уголемяват - не го забравяйте.

Лъв През този ден впрегнете цялата си рационалност. Не позволявайте на нито едно възприятие да управлява която и да било ваша стъпка.

Дева През този ден ще бъдете издирван консултант. Не отхвърляйте на молба за помощ, колкото и да сте заети. Постарайте се да скриете и отегчението си.

Везни Днес ще усетите мощна нужда от отмора. Направете всичко допустимо, с цел да си я осигурите. Това може да бъде повече сън или просто опит да се разтоварите душевен.

Скорпион През този ден не подценявайте законите на природата. Бъдете сигурни, че нещата се развиват по най-хубавия метод, даже в случай че това се разграничава от вашите показа.

Стрелец Това е ден, който да прекарате на тишина и успокоение. Ако събитията ви го разрешават останете вкъщи с изключен телефон и не се изкушавайте от интернет.

Козирог През този ден не изпадайте в непотребни детайлности и не задавайте прекомерно доста въпроси. Рискувате да станете досадни и да ви отстранят от значим план.

Водолей През този ден ще сте в центъра на вниманието, с помощта на ваша блестяща концепция. Не изпадайте в прекомерни детайлности, с цел да има какво да разкажете в бъдеще.

Риби През този ден ви чака непредвидена смяна на обстановката. Всичко ще бъде наред, в случай че съумеете да погледнете далновидно върху нещата.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР