Овен През този ден бъдете „глухи“ към безпочвени нападки, защото

...
Овен През този ден бъдете „глухи“ към безпочвени нападки, защото
Коментари Харесай

Хороскоп за 1 юни: Кошмарен ден грози тези 4 зодии

Овен
През този ден бъдете „ глухи “ към безпочвени нападки, тъй като по този начин или другояче без тях няма да минете. Оставете другите да си приказват, може да сте сигурни, че няма да посмеят да подхващат някакви съществени дейности.

Телец
Това е ден, в който може да похарчите повече пари единствено за вас. Вземете някой със себе си и да се впуснете в една приятна обиколка. Забавлението ви е обезпечено, изключително в случай че понякога се сещате да поглеждате етикетите с цените и внимавате, защо харчите.

Близнаци
Днес не вярвайте доста близките, даже някои от тях да са ви близки. Възможно е да се окажете оръжието в нечии ръце. За да го избегнете постарайте се да избягвате впускането във всевъзможни случки. Съществуват други доста и разнообразни способи за развлечение.

Рак
През този ден оставете въображението си да отиде където желае и дори да прескочи границите на действителността. Това ще е добър метод да разпуснете, а въпреки това, кой тъкмо знае къде са границите и кое е действително?

Четете в новата ни графа ХОРОСКОПИ всевъзможни предсказания и пророчества.

Лъв
През този ден се пробвайте да се разсъните най-малко един час по-рано. Опитайте се да приключите значимите неща до обяд, тъй като ще сте най-продуктивни до това време. Дръжте телефона до себе си, с цел да не пропуснете значимо позвъняване.

Дева
През този ден не правете взаимни отстъпки с компанията. Ако до обяд никой към момента не ви е поканил на посетители, то вие поканете някого. В работата ви всичко ще върви без проблем. Нещата ще са проведени тъкмо по метода, по който си ги представяте.

Везни
Това е ден, който ще остане в спомените ви като един извънредно работлив интервал от живота ви. Това не значи, че ще ви бъде елементарно. В огромна част от нещата, които вършиме ще би трябвало да деянията мощ на характера.

Скорпион
През този ден се пробвайте да обръщате повече внимание на положителните вести вместо на неприятните. Няма по какъв начин да измененията всичко, тъй че гледайте по-розово на нещата.

Стрелец
През този ден ще ви се наложи да се поизпотите. Мислете бързо и действайте мъдро. Все отново осигурете си нужните почивки, с цел да не прегреете. Вечерта се разходете за по-дълго време.

Козирог
През този ден е доста значимо да бъдете откровени с околните ви хора. Дори да желаете няма да съумеете да прикриете нещо от тях. Освен това се сигурно ще ви оказват помощ повече от колкото сте си представяли.

Водолей
Сутринта и вечерта ще са две доста разнообразни положения. Пригответе се за възходи и гладко приземяване. Важното е, че всичко ще завърши добре.

Риби
Движението и разнообразието са вашата рецепта сега. Насилете да бъдете по-оптимистични. Критичното мислене оставете единствено за работата.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР