Овен През първата половина от деня се погрижете за своето

...
Овен През първата половина от деня се погрижете за своето
Коментари Харесай

Стрелец: Бъдете внимателни с конкуренцията

Овен
През първата половина от деня се погрижете за своето здраве. Отложете незабавните здачи и отделете повече внимание на своите близки. Дребните проблеми не са мотив да се карате. По- добре насочете своята сила за по- значими неща. Ако имате чувство, че доближава меланхолия, не се паникьосвайте, а си организирайте излизане измежду хората дискотека, другарска среща в някое кафе, или каквото там измислите. Постарайте се да се погрижите за своето самочувствие. И се огледайте - индивидът, който търсите, евентуално е някъде наоколо.

Телец
Телците, както нормално, са правилни на закона и съблюдават традициите, само че през днешния ден са склонни да нарушават разпоредбите и да постъпват по този начин, както им подсказва интуицията. Обкръжаващите ще недоумяват, когато постигате триумф, и ще са уверени, че всичко е станало вследствие на случайност, на стичане на събитията и напълно не може да имате някаква заслуга за това, а камо ли, че е плод на Вашите старания. През този ден е най-добре да не обсъждате съществени въпроси, а да се отдадете на неофициално другарство с другари. Ще блеснете с духовитост и ще повдигате настроението на обкръжаващите. Лесно ще завоювате благосклонностите и дори може да породите у някого същинска обич.

Близнаци
През този ден Вашия обичан човек ще се прояви в непредвидена за Вас светлина, а и ще се наложи да преразгледате своето отношение към него. Резултатите от равносметката може да се окажат напълно непредсказуеми и по тази причина бъдете подготвени за всевъзможен излаз от събитието...

Рак
Днес ще се окажете център на всеобщо внимание. Звездите Ви дават опция, напълно да покажете своите привички за другарство, а това е чудесно, тъй като доста хора към Вас желаят да чуят, какво ще им кажете. Вниманието на близките може да се окаже толкоз натрапливо, че дори на моменти може да Ви накара, да се чувствате некомфортно. Постарайте се да се избавите от непотребното напрежение и говорете от сърце. Ще учудите прелестно всички, а дори може да извършите усещане на доста значими хора.

Лъв
Лъвовете са подготвени на прекалено много неща поради промени в живота, които им се костват доста нужни. Да се отърсите от предишното е елементарно: отказвайки се предходните проекти и връзки, Лъвовете дори и не се замислят, че могат да слагат някого в комплицирана обстановка, или да причинят на някого болежка. Именно по тази причина денят ще бъде обвързван с остри спорове, тежки, а от време на време жестоки способи за реализиране на мечтаното. Впрочем, във Вашето близко обграждане безусловно ще се откри човек, който ще Ви помогне да се настроите на миролюбива струна. Именно с помощта на това няма да разрушите граденото с години...

Дева
През този ден Вашият обичан човек ще Ви донесе подарък – напълно непредвиден, и дори прекомерно е допустимо да бъде и непотребен. Не забравяйте,все отново, да поблагодарите, другояче желанието да Ви прави сърпрайзи ще изчезне у него за дълго, в случай че не и за постоянно. По-добре малко престореност, в сравнение с доста разочарования и сълзи.

Везни
Неутрален ден от всяка позиция, с изключение на сантименталната, където въздействието на позитивните трендове ще бъде осезаемо. Днес ще можете да решите доста персонални проблеми, в случай че се отнесете към тях съществено, а не оставяте нещата на самотек. В общуването с обичания човек избягвайте недомлъвките. Колкото сте по-искрени, толкоз ще бъде по-добре. Възможно е превъзмогване на различията с по-възрастни родственици и остарели другари, не одобряващи някои Ваши действия в близкото минало. Ако продължавате да държите на нормалния си метод на деяние, това няма да Ви помогне по никакъв метод да постигнете триумф. Абстрахирайте се от всичко, и си спестете неразбориите и затрудненията.

Скорпион
Днес ще се наложи да се разкриете напълно, с цел да не може Вашия обичан човек да Ви упрекне, че вършиме всичко през просото, без предпочитание, усърдие и отговорност. Тогава, несъмнено, ще съумеете да избегнете обмяната на искания, което ще повлияе доста удобно на Вашия тандем.

Стрелец
Бъдете деликатни! В този ден конкурентната битка ще се обостри, а Вашите неотдавнашни съдружници ненадейно може да се окажат от другата страна на барикадата. Желателно е да разчитате единствено на своите сили, изключително в случай че става дума за решение на значими въпрои, свързани с дълготрайно обмисляне. Настроени сте за другарство и по тази причина денят ще бъде великодушен на контакти и забавни срещи. Помнете, че на запознанствата от през днешния ден не би трябвало да се отдава голамо значение - те са мимолетни, колкото и да са приятни.

Козирог
Днес нещо ще Ви накара да се връщате неведнъж към от дълго време отминалите дни. Не е нужно, да се пробвате да отпъдите тези мемоари, а просто им се насладете. Далеч не всеки ще оцени нежността в гласа Ви, при описа за отминалата обич.

Водолей
Няма значение, дали вярвате в прераждането. Така или другояче всеки от нас е изпитвал възприятието, че се познава с някого цялостен живот, а не от няколко месеца. Разбира се, че сте се научили да проявявате внимание към сходни неща и по тази причина в случай че пътищата ви се пресекат с някой, който да Ви се стори прочут, не забравяйте да му го кажете, както и да попитате, къде се е губил през цялото това време.

Риби
Днес ще можете да преуспеете, с помощта на появяването на нови сътрудници и съдружници. Положението се трансформира стремително, само че Вие ще съумеете да отреагирате на всичко ставащо, да изберете само вярната тактичност и по безусловно подобаващ метод да употребявате безусловно всички откриващи се благоприятни условия.. Безпокои Ви единствено това, че ще се наложи да отвръщате с отвод на молбите на своите близки, само че това ще се изисква от събитията. Дадената сотуация не се отразява на връзките си, само че Вие сте недоволни от себе си.
 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР