Овен – Предстоящият ден може да бъде изключително важен. Някой

...
Овен – Предстоящият ден може да бъде изключително важен. Някой
Коментари Харесай

Дневен хороскоп – петък – 08 юли 2022

Овен – Предстоящият ден може да бъде извънредно значим. Някой може да посредничи сред вас и бизнес колегата ви и да ви помогне да договорите по-добри условия за себе си. Вие сте извънредно удовлетворени от развиването на обстановката.

Телец – Ако имате настоятелен отговорности през днешния ден, ще съумеете да ги приключите до края на деня и ще се чувствате добре. Бъдете деликатни с непознати. Запазете успокоение в връзките с сътрудниците, не допускайте различия.

Близнаци – Днес би трябвало да завършите нещо, което е доста значимо за вас персонално, и ще бъдете фокусирани върху това през целия ден. Възможно е да имате диалози с хора, от които очаквате някаква услуга.

Рак – Не се опитвайте да се намесвате в непознати диалози през днешния ден, тъй като всеки ще чака да заемете неговата страна. Така че се махнете от обстановката и се върнете към отговорностите си. Денят е добър за прочувствени контакти.

Лъв – Всички ви проекти се развиват по най-хубавия вероятен метод през днешния ден. Трябва да извършите нещо, обвързвано с работата, би трябвало да се акцентира на някои домашен отговорности, би трябвало да се видите с другар. Всичко ще е сполучливо.

Дева – Ще се опитате да отложите оптимално отговорностите, които имате, тъй като би трябвало да се посветите на други неща. Вашите мисли са прекомерно разсеяни от прочувствената страна на живота. Възможно е да сте чули или видели нещо, което надълбоко ви смущава и провокира подозрения.

Везни – Днес би трябвало някак да балансирате персоналните и служебните си ползи, което ще бъде доста мъчно, защото имате доста отговорности за осъществяване и от двете страни. Най-добре ще е да отделите една част от деня за работа, друга за вас и да не допускате тези две области да се преплитат.

Скорпион – В петък би трябвало да бъдете изключително деликатни. На сутринта не изпускайте от взор даже най-малкото нещо, можете да извършите неточност. Решителните и дейни дейности ще ви оказват помощ да се доближите до мечтаните цели. Вашият нюх няма да ви подведе.

Стрелец – Още от сутринта можете да имате усложнения в общуването с близките. Трябва обаче да се стремите да запазите успокоение. Внимавайте за здравето си, допустимо е хранително отравяне или пострадване.

Козирог – Не всичко върви по проект, само че денят не е лишен от приятни моменти. Не бързайте, действайте премислено и деликатно. Вероятно ще можете да решите значим проблем или да доведете някакъв въпрос до край.

Водолей – Днес не трябва да стоите със скръстени ръце. Поемете самодейността и ще съумеете да разрешите всички проблеми по-бързо, в сравнение с очаквате. Възможно е да се наложи бързо да измененията проектите си и вероятно да предприемете непредвидени дейности.

Риби – Искате да свършите всичко през днешния ден: и да приключите със служебните отговорности, и да минете по магазините, и да се видите с обичан човек, и да излезете с другари. Най-интересното е, че евентуално ще съумеете да се организирате и да отделите на всяко нещо тъкмо толкоз от вашето внимание, колкото е належащо.



Съветите на Фортуна



Приемете всяко събитие като знак за това дали носите неуреден проблем от предишното или имате зелена светлина да продължите хода си напред или най-малко натам, където желаете да стигнете. Може да се появи чувството, че нещо или някой ви задържа или пък ви дърпа обратно. Това може да е остаряла връзка, връзки с някой или възприятие за виновност. Не постоянно с лекост можем да назовем кой е казусът. Затова през днешния ден може да получите знак къде и какво ви задържа.

Следобед силите се сменят и може
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР