Овен Пред Вас ще се открият такова невероятно количество възможности,

...
Овен Пред Вас ще се открият такова невероятно количество възможности,
Коментари Харесай

Очаквайте нови вълнения днес! Вижте какви в хороскопа си

Овен
Пред Вас ще се открият такова необикновено количество благоприятни условия, че в случай че не се възползвате най-малко от една от тях, по късно доста ще съжалявате. Вашите настоящи действия ще се отразят на това, което ще стане на следващия ден. Затова подготвяйте бъдещето, заемайки оптимално дейна позиция. В този миг въплъщаването на концепциите в живота е доста по-важно, в сравнение с завършването на предходни планове. Това е дори по-важно и от напредъка. Затова се концентрирайте върху новите инициативи, и си осигурете поддръжката на колкото се може повече хора. При това денят ще се окаже напълно не неприятен от сантиментална позиция. Заедно с обичания човек ще прекарате времето си чудесно, а срещата Ви ще донесе и на двамата огромно количество незабравими усещания.

Телец
Днес би трябвало да не забравяте, че сте единствени и неповторими и в случай че сами не се обичате, никой няма да Ви обича, Постарайте се да извършите всичко допустимо, с цел да не позволите на Вашия обичан човек под една или друга форма да нарушава Вашите права и свободи.

Близнаци
Днес е извънредно подобаващ ден, с цел да споделите със своя обичан човек своите ползи и пристрастия. Именно през днешния ден е най-голяма вероятността, той да ги показа, и те да станат и негови пристрастия. Утре може да стане по-сложно....

Рак
Днес здравият разсъдък Ви изневерява. Ще се захващате с най-безперспективните планове и ще хабите доста старания в опити да ги реализирате. Ловките манипулатори ловко ще си играят с Вашите усеща принуждавайки Ви да вършиме още и още нови инвестиции( на пари, време и духовна енерхия) в извънредно безперспективни занимания. Слушайте тези, които Ви подлагат на критика, тъй като в техните забележки въпреки всичко може да намерите крепко зърно. Много мъчно ще различавате лъжата от истината, защото интуицията загадъчно ще мълчи, а логиката ще се окаже безполезна.

Лъв
Днес Вашия кюбим човек ще Ви схваща от първата дума и взор, и дори по-добре, в сравнение с Вие самите... А това ще рече, че няма никакъв смисъл да хитрувате и извъртате, както и да изпитвате някакви уловки, с цел да скриете от всевиждащото око това, което става в душата Ви.

Дева
Не се опасявайте – не полудявате! Разбира се, може да се вълнувате по какъв начин ще се развие в бъдеще днешната обстановка, изключително в случай че всичко върви по този начин прелестно, само че не се задълбочавайте в своите прекарвания! Дълбоките страсти, които изпитвате, са Ви изпратени от звездите. Ако сегашната обстановка по нищо не наподобява на това, което сте изпитвали преди, отпуснете се. Всичко ще бъде просто чудесно.

Везни
Между Вас и другите хора не са изключени различия, водещи до недоумение, спорове и отчуждение. Ако става дума за непрекъснато партньорство, не забравяйте, че точно Вие се явявате в него стабилизираща и укрепваща мощ. Втората страна, по-творческа и свободолюбива, е способна да Ви упрекне в консерватизъм. Не изпитвайте непотребен комплекс за малоценност. Ваш дълг е, във всеки миг да следите за спазването на ред, надеждност, вярно обмисляне, правда и методичност в предприеманите дейности.

Скорпион
Толкова самотно и зле ще се почувства Вашия обичан човек през този ден, че единствено Вашето престояване паралелно с него, без значение дали ще е морално или физически, ще може да му помогне най-малко малко. Затова се постарайте, да не се отделяте нито крачка от него. Така ще бъде по-добре за него, и по-спокойно за Вас.

Стрелец
След като няколко дни сте се възхищавали на компанията на проницателен и удивителен придружител, към момента не сте подготвени да спрете. Възможно е, дори да сте в въодушевление да проведете един от Вашите прословути обществени дуели, към което Ви тласка Вашето себелюбие, с цел да покажете пред хората на какво сте способни. Ако първоначално Вашият сътрудник гледа на тази обстановка друго, не се вълнувайте. Ако не можете да го убедите с куп причини, оставете го на мира. Нали не желаете да загубите тази борба?

Козирог
На страха очите са огромни. Както е известно, очите се опасяват, а ръцете работят. Затова вместо да стоите, смутени от новите проблеми, зародили сред Вас и Вашия обичан човек, започнете нещо да вършиме. Най- сложна е първата крачка, а нататък нещата се подреждат сами.

Риби
В опитите си да внесете изясненост в междуличностните връзки, Вие сте създали две крачки напред и една обратно. Но даже единствено обстоятелството за някакво придвижване, към този момент е добър знак. Вашата вътрешен глас се пробва да Ви подскаже, по какъв начин да действате през днешния ден сутринта. Възможно е да е подходящ мекия и деликатен жанр на другарство. По-късно денем би трябвало да деянията нерешителност, защото всички, в това число и Вие, сте склонни към непотребна сензитивност.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР