ОВЕН Потребно е да направите някакви корекции или по-сериозни промени.

...
ОВЕН Потребно е да направите някакви корекции или по-сериозни промени.
Коментари Харесай

ХОРОСКОПЪТ ЗА 3 МАРТ: Телци, не се чувствайте виновни! Козирози, не са изключени конфликти с половинката ви!

 ОВЕН
Потребно е да извършите някакви корекции или по-сериозни промени. Конфликт с различен човек или вътрешното напрежение, което изпитвате, ще ескалират – изключително първоначално или в края на деня, и ще се окажете изправени пред алтернатива. Разумът и разумното мислене, които в други случаи са били най-силните ви оръжия, в този момент надали ще ви оказват помощ – обстановката мъчно ще се поддава на пояснение, защото в нея ще бъдат забъркани страсти. За да преминете по-леко през мъглявия ден, приемете прекарванията каквито са – без да ги квалифицирате като положителни или като неприятни.

 ТЕЛЕЦ
Не се чувствайте отговорни, в случай че почувствате потребност просто да постоите вкъщи и да помързелувате – в този момент е моментът да обърнете повече внимание на себе си и да останете уединено с мислите си. Давайте си повече отмора, изключително в случай че напоследък прекалявате с работата. Все отново не отлагайте разрешаването на на практика въпроси – свързани с финанси, споразумяване на настоятелен взаимоотношения и договаряния. Така ще чувате по-ясно гласа на интуицията си, а той ще ви подскаже правилния път. Не забравяйте, че зад всеки проблем се крие опция за смяна, която евентуално ще се случи доста скоро.

 БЛИЗНАЦИ
Ще се сътвори опция да довършите започнатото, защото връзката с близките ще бъде ползотворна и ще докара до мечтаните резултати. За да извлечете най-хубавото от астрологичните въздействия, пробвайте се да бъдете в непрекъснат контакт с вътрешния си глас и да следвате неговите упътвания. Усетите ли прилив на ентусиазъм да извършите нещо или да се освободите от това, което към този момент не ви е нужно, не отлагайте – сегашният миг е доста подобаващ. Може да вземем за пример да изпитате предпочитание да учите непознат език, да посетите онлайн семинар или да извършите нещо положително за здравето си.

 РАК
Каквато и концепция да ви осени през днешния ден, най-вероятно сте на прав път, щом сте въодушевени. Денят е извънредно удобен да се откажете от някакъв нездравословен табиет, а също по този начин и да се освободите от страсти, които до момента сте потискали. Ако ви се плаче по-често, не се тормозете – оставете сълзите да потекат, това е методът вашето тяло да се почисти от прочувствените отрови. Не забравяйте, че до момента в който в душата ви бушува стихия, ще ви бъде доста мъчно да преценявате действително и вярно обстановките и надлежно да взимате нужните решения.

 ЛЪВ
През днешния ден е по-добре да не вършиме безапелационни заключения – допустимо е да се самозаблуждавате или да се самонавивате. Бъдете деликатни и на кого и защо се доверявате – в случай че не сте уверени в истинността на дадена информация, не правете нищо, до момента в който обстановката не се обясни. И въпреки всичко не е изключено тъкмо в този момент да съумеете да постигнете съглашение, за което сте работили дълго време, или да сключите дълго чакан контракт. Що се отнася до любовния ви живот, допустимо е през днешния ден той да бъде по-бурен. Някои от вас ще подхващат обмисляне на пътувания в чужбина или в страната, в която живеете.

 ДЕВА
Днешният ден за вас ще се окаже изпълнен с повече провокации, защото ще би трябвало да пуснете нещо, към което по всяка възможност сте се привързали или смятате, че ви принадлежи. За огромна част от нас е нетипично да се отхвърлят или да одобряват провалянето, даже когато виждат, че няма различен вид – желаете ли нещо, вие го желаете мощно. Само че отказването и това, което приемате като проваляне, не е нещо неприятно – то е методът на ориста да ви освободи от непотребното, да ви даде някои уроци и даже да ви защищити да постигате личните си стремежи, когато те не са във ваша изгода.

 ВЕЗНИ
Днес ще е потребно да имате малко повече доверие на живота – той ще вземе това, което към този момент не ви е нужно, с цел да съумеете да продължите напред с по-лек товар. Ще би трябвало да си научите урока, че няма по какъв начин единствено да взимате и да придобивате – би трябвало и да давате. Някои от вас може да дадат назаем пари, които не са планирали; други да се разделят с човек, който към този момент няма място в живота им. Макар загубата да ви предизвиква дискомфорт, а в някои случаи и по-силни страсти, няма какво да извършите. Опитате ли се да се вкопчите в остарялото и да го задържите непременно, най-вероятно сами ще удължите мъката.

 СКОРПИОН
Преживяванията ви през днешния ден ще се въртят най-много към финансите и взаимоотношенията ви – персонални или настоятелен. Възможно е да преустановите делово партньорство, което към този момент не е във ваша полза. Направете го самоуверено – моментът е доста подобаващ за почистване на пътя. Тези от вас, които не са на чак подобен значим стадий, може да чакат по-активна връзка през идващите дни, да получат изясненост и да стигнат до съответни решения. Вие ще сте извънредно дейни в публичен проект. Възможно е да участвате в обществени дела или различен тип организации. Ще се борите за общото богатство и благоденствие.

 СТРЕЛЕЦ
Не е изключено персоналното ви партньорство да страда от непрекъснатите ви задължения и да имате търкания с обичания. Поради тази причина ви се предлага да си оставите време и за него и да предприемате общи занимания. Много евентуално е някой да влага във вас и да имате шанс при работата с непознати пари. Развитието на кариерата ви ще се случва по проект. Ще сте много ангажирани и ще имате доста задания, които ще отмятате доста сполучливо. Ще имате шанс и в професионалните партньорства, и с подписването на контракти. В фамилиите ви ще царува естетика и даже и да пораждат спорове, бързо ще отминават.

 КОЗИРОГ
Партньорството ви ще търпи развиване и е доста евентуално да предприемете взаимни занимания с най-близкия ви човек. В работата и всекидневието си ще имате шанс и разцвет. Нещата ще ви се случват с лекост и сякаш от единствено себе си. Не е изключено да решите да теглите или погасявате заем или някой да влага във вас. При всички случаи непознатите финанси ще играят огромна роля за вас. В персонален проект не са изключени спорове с половинката. Внимавайте очите ви да не стартират да шават в разнообразни направления, преди да изясните връзките си, с цел да не съжалявате след това за прибързаността си.

 ВОДОЛЕЙ
Не е изключено през днешния ден да ви зародят някои правни проблеми. На работното място може да има прочут стрес и бъркотии. При всички случаи ще имате чувството, че полагате повече старания от нормално. Важно е обаче да запомните, че с вярна настройка и положително отношение към другите бихте могли да успявате да овладявате ситуацията В любовта и в развлеченията ще имате шанс. Много евентуално е да започнете връзка или да развиете към този момент съществуваща. В фамилиите ви се чака да имате съмнения и страсти, най-много около по-възрастни родственици.

 РИБИ
Би трябвало през днешния ден да имате положителни вести около някой от фамилията или оживление в персоналния живот. В любовен проект е доста евентуално някоя буйно почнала връзка да приключи със сериозен ангажимент. Не е изключено да имате известно напрежение със средствата ви за предвижване – коли, рейсове, колела, със средствата ви за връзка – телефони, преносими компютри или факсове или около близкото ви обграждане – сътрудници, съседи, братя или сестри. Може да решите да попътувате или да разширите мирогледа си посредством абсорбиране на нова информация или другарство с нови и ексцентрични хора.
Източник: bg-voice.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР