Овен Постарайте се да прекарате този ден в спокойна атмосфера,

...
Овен Постарайте се да прекарате този ден в спокойна атмосфера,
Коментари Харесай

Дневен хороскоп за 13 март

Овен
Постарайте се да прекарате този ден в спокойна атмосфера, избягвайте спорове с сътрудници или близки. Всякакви стремежи са осъществими, в случай че положите верните старания. Контролирайте импулсивността си.

Телец
Оформя се началото на ново нещо, което е готово да влезе в живота ви. За да имате тази опция, би трябвало да се освободите от всички ограничаващи мисли и отрицателни преценки, които ви пречат да видите вярно нещата.

Близнаци
Имате задоволително сили да се справите с всички въпроси, само че се пробвайте да си изберете цели, с цел да не се претоварвате. Под въздействието на Луната в Риби интуицията ескалира, тъй че не подценявайте вътрешните си чувства.

Рак
Не се опитвайте да решавате проблемите сами, доверете се на околните си. Не насилвайте събитията, заемете се с нещо прелестно и потребно. Потърсете източник на ентусиазъм във всичко, което ви заобикаля.

Лъв
Опитайте се да извлечете максимума от този ден: не се отхвърляйте от задачата си, макар компликациите и трудностите. Ще деянията водачество и мощ, само че не бъдете доста самонадеяни. Не влизайте в спор с колегата, не го обвинявайте за всички неприятности.

Дева
Днес може да се наложи да се справяте с някои неотложни въпроси, които не са планувани. Позицията на Луната в Риби ускорява сантименталността. Измислете си занимателно занятие. Не би трябвало да се отдавате на тъжни мисли.

Везни
Прилив на умствена интензивност: концепциите и проектите ще съумеят. Пазете се от клюкари, споделяйте по-малко елементи от живота си. Прекомерната лековерност може да докара до тъжни последствия, не рискувайте репутацията си.

Скорпион
Луната в Риби ускорява подозрителността. Не се предлага да се поддавате на импулса и прибързано да стартирате нова самодейност, тъй като може да стигнете до задънена улица. Приемете всичко, което се случва в близост, изцяло съществено.

Стрелец
Събитията от този ден имат надълбоко значение. Необходимо е да бъдете прецизни в дейностите си. Избягвайте рисковани дейности с пари, вложения. Положението на Луната в Риби може да повлияе отрицателно на фамилните връзки.

Козирог
Ако изпаднете в усложнение, силите на Вселената ще ви поддържат. Доверете се на шестото си възприятие, обърнете внимание на фините сигнали на околния свят, на инцидентните съвпадения. В реалност те не са инцидентни, всичко има смисъл.

Водолей
Вие сте другарски настроени и отворени към света. Добра концепция е да прекарвате време с другари. Съсредоточете се върху дълготрайните си проекти. Може би ще помислите по какъв начин да действате по-ефективно в бъдеще.

Риби
Звездите ви поучават да се грижите за себе си, тялото си и външността си. Добър ден, с цел да освежите външния си тип, да извършите козметични и спа процедури, да се подстрижете и така нататък Ще блестите като звезда! Ако другари ви поканят да прекарате време с компанията, не отхвърляйте.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР