Овен Понякога може да има разногласия с близките, но вие

...
Овен Понякога може да има разногласия с близките, но вие
Коментари Харесай

Хороскоп за 19 януари: Кошмарен ден за 3 зодии

Овен
Понякога може да има различия с околните, само че вие се държите толкоз тактично и другарски, че няма взаимни искания, неодобрение, аргументи за спор. Но в хода на разгорещените полемики могат да се родят страхотни хрумвания.

Телец
Нищо не ви нервира: вие сте съвършено насочени в това, което е заобикалящият безпорядък. Всякакви съществени въпроси могат да бъдат разисквани. Няма значение дали са свързани с работата, персоналните взаимоотношения, смисъла на живота или тайните на Вселената.

Близнаци
Можете да завършите делата, стартирани през предходната седмица. Мнозина ще имат късмет да съумеят там, където не са очаквали. Тук обаче ще е належащо да се прояви досетливост и съобразителност.

Рак
Денят ще даде опция да реализирате някои свои хрумвания. В същото време се ускорява вашата накърнимост и ще се появи податливост към лесна нервност. Не подценявайте външните ограничавания и събитията.

Лъв
Възможно е решенията взети през днешния ден, да отбележат началото на огромни промени във вашия живот. Може да има изненадващи случайности, странни случки, които да ви доведат до забавни мисли или открития.

Дева
Помислете два пъти, преди да споделите проектите си с някого или да обсъдите новите си хрумвания. Оптимизмът и самочувствието доста усилват възможностите ви за триумф, само че действайте рационално и деликатно.

Везни
Неспокоен ден. Вие сте импулсивни, от време на време се поддавате на поривите си и въобще не вършиме това, което сте възнамерявали. Решенията вземате със светкавична скорост, след което още веднъж отлагате за неопределен срок.

Скорпион
Следобедът би трябвало да се прекара безшумно и умерено. Ако има опция да отложите делата си и да почивате, направете тъкмо това. Малките покупки ще са положителни даже в случай че не сте възнамерявали авансово.

Стрелец
Денят, въпреки и не най-лесният, ще протече сносно. Чувствате се с приповдигнат дух, разбирате какво вършиме и за какво. Не се отхвърляйте от проектите си, до момента в който не постигнете задачата си. Има късмет за триумф в доста случаи.

Козирог
Обърнете внимание на това по какъв начин се развиват връзките с околните: вие сте откровени в изявленията си и сте сериозни, затова от време на време обиждате хората, без да желаете. Отпуснете се и проявете привлекателност, денят незабавно ще заискри с напълно нови цветове.

Водолей
Не се опасявайте да вървите по своя път. Експериментирайте, импровизирайте, търсете отговори, които не лежат на повърхността. Любопитството и желанието да се схванат сложни въпроси, ще са обилно възнаградени.

Риби
Мечтаете и фантазирате повече от това да вършиме действителни неща, само че няма значение. Скоро ще пристигна удобно време за използване на концепциите в живота. Междувременно можете да се отпуснете, да се насладите на приятна връзка, да вършиме обичаните си неща и да вършиме далечни проекти.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР