Овен Понякога е доста трудно да бъдат разпознати новите идеи,

...
Овен Понякога е доста трудно да бъдат разпознати новите идеи,
Коментари Харесай

Хороскоп за 5 април: Звездите обещават идеален ден! Време е за успех и равносметки

Овен
Понякога е много мъчно да бъдат разпознати новите хрумвания, изключително в дни като днешния, когато ще мислите за хубавите вести, чути от някого. Не би трябвало да се страхувате - елементарно ще съумеете да поддържате гората, които обичате, и освен това да впечатлите тези, на които се възхищавате. Обърнете внимание на позитивното влияние – това е знак, който Ви демонстрира пътя към нов метод на мислене. Хората, които са към Вас прелестно знаят, че сте способни на повече от това, което може да се види на пръв взор. Така че им повярвайте, в случай че споделят, че сте способни да поместите планина...

Телец
Ако сте решили през този ден да подарите нещо на своя обичан човек, то дано това да бъде някаква движимост със стойност. Например нещо, което от от дълго време му е нужно, само че по някаква причина до този миг не е могъл да си купи. Цветята и бонбоните е по-добре да отложите за след това, а в този момент е време за кафеварки, заключалки за порти и „ автентичен набор” на отверки....

Близнаци
Не се опасявайте през днешния ден да сте непредсказуеми и истински. Това доста ще помогне за развиване на връзките с Вашия обичан човек в вярното направление. Това ще е потребно освен за Вас двамата, само че и за доста от хората, които са към вас, че дори може да се каже и всички.

Рак
Най-важното за Вас в този момент е, да не привиквате към хубавото. А то в връзките с Вашия обичан човек през днешния ден ще бъде прекомерно доста. В някои моменти дори ще Ви се коства, че спите или ненадейно сте попаднали в приказка. Какво пък, дано е по този начин! От това ще получите най-много наслаждение!

Лъв
Ако някой изобщо може да бъде наименуван убеден в себе си човек, това сте Вие. Може би напоследък Ви се е иоскало нещо да измененията, и през днешния ден това предпочитание ще избухне с цялостна мощ. Тогава за какво да се сдържате? Вие чудесно знаете пред кого и като какъв желаете да се визиите. Това са първата и последната крачка. Всичко, което остава за Вас е, да запълните пространството сред тях. Разбира се, това е по-лесно да се каже, в сравнение с да се направи и затова ще имате съображение да сте извънредно горди със себе си.

Дева
Дошло е време да си дадете сметка за това, какво сте създали вярно, и какво – не. Признайте си своите неточности и разберете, че още не е късно, с цел да ги оправите и да минимизирате загубите. Взимайте решенията независимо, дори от това да има заплаха да си спечелите неодобрението на близките. Ще постигнете доста, единствено в случай че не се съмнявате в личните си сили и благоприятни условия. За страдание ще се наложи да поддържате връзка освен с забавни и приятни хора, само че и с доста несимпатични видове. Запасете се с самообладание - то през днешния ден ще Ви е доста, доста нужно.

Везни
Днес е най-добре за всичко да се съгласявате със своя обичан човек. Няма да съумеете да го разубедите за каквото и да било, само че може да развалите връзките си със забележителна лекост. В края на крайщата може да извършите няколко дребни компромиса, тъй като те няма да нанесат щета на Вашата горделивост.

Скорпион
Този ден е удобен за взаимни разходки в гората или парка. За на никое място не би трябвало да бързате: на-добре забравете за проблемите и въпреки един час посветете на своята половинка, на вашата обич, на чистия въздух и на природата. Всеки човек има право на отдих и на благополучие.

Стрелец
С всички мероприятия, свързани с образование, пътешестване, другарство и пропагандиране на някакви хрумвания, социална работа, както и с подсилване на персоналния престиж, би трябвало да се заемете през първата половина на денонощието. През това време ще успявате елементарно да се справите с всичко и от първи опит. Възможно е от своите начинания да получите дори повече, в сравнение с в началото сте считали. В края на деня може повече да се ускори Вашата неустановеност, като не са изключени измами на съперниците, също и комплициране и машинация в бизнес - съюза или брака.

Козирог
Може да се раздавате, а може и да вършиме това прекомерно доста. На работата се постарайте, да намерите златната среда. В края на крайщата не може да се чувствате задоволени, в случай че не се потопите изцяло в това, което вършиме. В същото време би трябвало да се убедите, че към края на деня ще имате в излишък задоволително сила, с цел да може да отидете в спортната зала и да вечеряте, както прилича. Ако нямате сили за това, значи нещо незабавно би трябвало да се промени.

Водолей
През този ден Вашия обичан човек ще бъде податлив към ексцентрично решение на общоприети въпроси. При това от неговият метод към работата косите Ви ще се изправят: естествените хора не постъпват по този начин при никакви условия. Но в случай че Вашата половинка беше естествена, с нея би Ви било скучно...

Риби
През първата половина на денонощието може да сте мързеливи или мечтателни. Може да удължите утрешния сън с час – два, и нищо няма да загубите от това, че ще се наспите (ако, несъмнено, може да си го позволите...). Надвечер ще Ви обхване предпочитание за бурна активност. Ако сте родени през февруари, ще бъдете доста предприемчиви и ще употребявате всички вероятни пътища за реализиране на новата цел, в това число о най-остроумните и нетрадиционните. Ваши врагове може да станат бъбривостта, агресивността, раздразнителността и несъразмерната самонадеяност.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР