Овен Погрижете се за здравето си! Възможно е обострянето на

...
Овен Погрижете се за здравето си! Възможно е обострянето на
Коментари Харесай

Хороскоп за петък, 4 ноември 2022 г.

Овен
Погрижете се за здравето си! Възможно е обострянето на хронични болести или ненадейно утежняване на общото положение, без забележима причина. Полезни ще бъдат всевъзможни водни процедури, които може да окажат общоукрепващо деяние на организма, само че и ще Ви дадат опция да усетите прилив на мощ. През деня са вероятни дребни неприятности, разправии и пререкания с близки хора, само че привечер затрудненията ще останат в предишното и още веднъж ще се почувствате удовлетворени от живота. Проявете угриженост и деликатност към тези, които Ви заобикалят, тъй като те се нуждаят от нея.
Телец
Днес ще Ви е много мъчно да запазите успокоение – този ден е обвързван с внезапно нарастване на количеството на раздразняващите фактори. И работата е освен в неподходящите условия, само че и в хората, на които, наподобява, доставя наслаждение да Ви нервират. Старайте се, да не влизате в разногласия със странични хора, както и да не се обиждате на околните си – това е единственият метод да избегнете нервното претоварване и напрежението. Ако позволите да Ви предизвикат, целият ден ще пропадне: прекарванията и неприятните размисли няма да Ви разрешат да се концентрирайте на нещо потребно.

Близнаци
Ще имате сполучлив ден, в случай че деянията не непримиримост, а еластичност. Много ще Ви е нужно умеенето да се договаряте, изключително в случай че имате планувани настоятелен срещи. Няма смисъл да настоявате на своето, само че да се вслушате в събеседника и да му паравите предложение, което да го заинтересува, е просто нужно, и дори наложително. Няма да Ви бъде мъчно да угодите на околните си, както и да кажете тъкмо това, което желаят да чуят, или да оправите връзките, в които напоследък е имало пукнатини. Само че освен това надали ще си изясните, какво в действителност желаете, и от това ще се почувствате не напълно удобно...

Рак
Възможностите, които се разкриват пред Вас са доста, само че да се възползвате от тях не е по този начин елементарно. Днес звездите Ви изкушават по всевъзможен метод, проверявайки Ви за трвърдост на характера и честност на правила. Помнете, че на последните не би трябвало да изневерявате по никакъв метод и никога. Колкото по-последователни бъдете в своите действия и решения, толкоз по-добри резултати ще постигнете в последна сметка. Подкрепата на околните Ви радва и въодушевява. Днес даже и хора, всекидневно великодушни на забележки, няма да се скъпят на похвали и думи на утвърждение. Нараства креативния Ви капацитет и се появяват отлични хрумвания, които сполучливо ще реализирате в скоро време.

Лъв
Днес ще бъдете източник на най-безумните хрумвания. Решенията Ви за решение на проблемите с Вашия обичан човек или някакви други проблеми, ще са толкоз истински, че на Вашият най- непосредствен човек от време на време ще му става ужасно. Впрочем, той може да гледа от Вас и скоро да стане същия...

Дева
Отлични вероятности се откриват пред Девите, ангажирани с въпроси за кариера и финансово благоденствие. Днес вероятно те ще имат опция да загатнат на управлението, че от дълго време са заслужили покачване. А пък предприемачите ще получат късмет да усилят облагата си, тъй че и те няма да останат афектирани. За страдание в любовта на Девите няма да им върви. Ако през този ден имате неблагоразумието да се влюбите, вълненията, сълзите и недоразуменията ще бъдат на практика неизбежни. Ще претърпяват и тези, които не за първа година са близки със своята „ половинка ”: коктейл от ревнивост, съмнения и неизказани упреци няма да способства за положителното въодушевление.

Везни
В никакъв случай през днешния ден не давайте никакви обещания. Може единствено след вечеря, когато си почивате след изобилния обяд. Защото другояче, напълно тъкмо, ще вземете погрешно решение, доето доста ще повреди връзките с обичания Ви човек.

Скорпион
Прекарайте вечерта в компанията на своя обичан човек и изгледайте някоя комедия. Много е значимо въпреки за час да гледате в една посока, и освен това да изпитвате положителни страсти. А къде ще се извърши цялото деяние, решете сами.

Стрелец
Ако някой знак е прочут със устрема си към всичко ново, това е Вашия. Во в този миг, без значение дали вярвате или не, Вселената упорства, да опитате нещо ново в паричните работи. Ако си попомисляте да заработите някакви пари в допълнение, убедете се, че това занятие би Ви било забавно.При Вас ще се получи, като се имат поради поддръжката на невероятното количество астрологически въздействия.. Просто подайте знак на висшите сили, когато почувствате, че сте подготвени.

Козирог
Чак до вечерта рискувате да се разкъсвате сред професионалните отговорности и нуждата да устройвате частния си живот( да вземем за пример, да участвате в решаването на значими фамилни въпроси и в ликвидирането на битови проблеми(). Не се отклонявайте от другарство с околните си, в случай че не желаете да развалите връзките си с тях, или да създадете почва за бъдещи кавги. В същото време не забравяйте за реализацията на своите проекти. Не се предлага да се захващате с неща, свързани с недвижимо имущество или с бракосъчетание.

Водолей
Обичате да се гмуркате с главата надолу в дълбокото, изключително в случай че става дума за вихъра на любовта! Но в случай че стремежът Ви е, до край да натиснете педала на газта в връзки, които едвам набират скорост след старта, забавете темпото! Прекарайте идващите няколко дни уединено със себе си и решете, в действителност ли този човек си заслужава напъните, с цел да можете да изведете връзките с него на идващото равнище. Ако това е нормално развлечение, опитите да го превърнете в нещо по-голямо, единствено ще оставят противен привкус в устата Ви. Но в случай че откакто изминат 72 часа, към момента усещате възторг за продължение напред, тогава не се бавете.

Риби
Протичането на деня ще е умерено, само че не може да се каже, че мотиви за неспокойствие напълно ще липсват. Вашите недоброжелатели замислят нещо, и би трябвало да бъдете нащрек, с цел да неуспехите техните подли проекти.Може да разчитате и на поддръжката на авторитетни хора, само че не би трябвало да забравяте, че тези, които Ви оказват помощ през днешния ден, скоро ще изискат компенсация за своите услуги. В персоналните връзки няма да Ви доближава неприкритост: прекомерно доста неща запазвате за себе си, а и от другата страна ще постъпват по същия метод. Между другото, този ден е доста подобаващ за откровени диалози.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР