Овен Първото впечатление на всички за вас е, че сте

...
Овен Първото впечатление на всички за вас е, че сте
Коментари Харесай

Така ви виждат околните спрямо вашата зодия!

Овен

Първото усещане на всички за вас е, че сте грубовати и даже малко хулигани. Хората се опасяват от огромното самочувствие, което демонстрирате, а изключително доста се нервират от това какъв брой припряни и неотстъпчиви сте. Що се отнася до мнението на близките, те избират да стоят на крачка настрана, с цел да не пострадат от сложния ви темперамент.

Телец

Хората си мислят за вас, че сте другарски настроени, само че не доста съществени. Склонността ви да не си придавате значимост от време на време бива разчетена погрешно. Обичате заниманията и знаете по какъв начин да си прекарвате добре, което постоянно бива разчетено погрешно и бивате избрани за несериозни.



Близнаци

Околните за внимателни към вас както когато мълчите, по този начин и когато говорите. Знаят за двойствената ви природа и за склонността да сменяте мнението си. Не се опасяват от вас, само че не ви се и доверяват.

Рак

Виждат ви като индивидът, който постоянно стои вкъщи и в никакъв случай не желае да излезе да се позабавлява. Склонността ви да сте по-обрани в обществения си живот кара хората да не помнят за вас, когато провеждат събитие. Понякога доста ви се желае да се сещат за вас, само че самите вие не полагате старания да сте в мислите на другите.

Лъв

За вас считат, че сте надути и префърцунени. Хората разчитат любовта ви към първокласното като парвенющина. Въпреки това ви третират с почитание поради високия професионализъм и многото знания, които имате. Искреността на близките обаче постоянно е пресилена. За тях вие сте човек, който не желаят, само че би трябвало да държат на своя страна.

Дева

Околните се опасяват от вас. Виждат ви като доста повече от перфекциониста, който сте. За тях вие сте по-скоро маниакални и захласнати от личното си мнение и в никакъв случай не сте склонни на взаимни отстъпки.Възможно е да ви заобикалят тъкмо поради желанието постоянно всичко и всички да са идеални.

Везни

Хората ви нямат доверие главно по две аргументи. Едната е склонността ви да не обидите никого, което постоянно има отрицателни последствия и е обвързвано с престореност. Другата е прекомерно честото ви преувеличаване и даже послъгване. Това нервира мнозина и въпреки желанията ви да са положителни, малко на брой толерират лъжата.

Скорпион
 Как да разпознаете енергийните вампири към вас, с цел да се пазите? Как да разпознаете енергийните вампири към вас, с цел да се пазите?
Винаги сме привлечени от тези хора, тъй като са чаровни и забавни, само че след един ден с тях се усещаме ужасно изтощени. Често сходни...

Хората възприемат главно неприятната ви страна. За тях рядко сте усмихнати и щастливи, по-често сте кисели и подготвени да критикувате. Първосигналността ви кара хората да заобикалят да навлизат в съществени диалози с вас, тъй като се боят от реакцията ви.

Стрелец

Околните ви възприемат като интелигентни и с доста капацитет. Нежеланието ви да изпъквате постоянно бива сбъркано с заплеснатост и лекомисленост. В огромни групи гледат на вас като на странниците, които не желаят да поддържат връзка с другите, без да подозират за срамежливостта ви.

Козирог

Вие сте много открити и праволинейни, не криете нищо, по тази причина и метода, по който хората ви възприемат, нормално е много непосредствен до истината. Твърдоглави и неотстъпчиви, пресметливи, що се отнася до пари и много откровени. Това са качества, които карат другите да са деликатни в общуването си.
 Как се ядосва всяка ЗОДИЯ и по какъв начин да я успокоим? Как се ядосва всяка ЗОДИЯ и по какъв начин да я успокоим?
ОВЕН Овенът не е зодия, която отстъпва елементарно. преследвайки задачите си, този представител на зодиака си навлича доста нерви в ежедневиет...



Водолей

Хората се опасяват от вас. Вие нормално не живеете тук и в този момент, а в собствен личен свят. За близките вие сте оня, който би им забил нож в гърба. Общуването с вас е елементарно, само че в множеството случаи цялостно с престореност и от двете страни.

Риби

Вие имате податливост да се самокритикувате и това е, което хората виждат. Възприемат ви като мрънкало с ниско самочувствие, а непрекъснатата ви неустановеност наподобява като просене на похвали в очите на близките.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР