Овен Първите дни на октомври ще изискат от вас изпълнението

...
Овен Първите дни на октомври ще изискат от вас изпълнението
Коментари Харесай

Ето какво са ви подготвили звездите през октомври, пълен месечен хороскоп

Овен
Първите дни на октомври ще изискат от вас осъществяването на ваше заричане, обвързвано с персоналните ви връзки. В любовта не може да има празни обещания и казано е добре да бъде доказано с каузи. Ще ви е потребност сериозна доза дисциплинираност, само че от вас зависи бъдещето на връзката ви. Място за взаимни отстъпки няма да има. Всичко, което сте споделили е било запомнено и от вас се чака осъществяването му по проект. Най-натовареният интервал в това отношение ще бъдат дните до 20 октомври. От вас ще се чака да надминете себе си. Следващият път внимавайте какво обещавате. След 20-ти октомври напрежението ще намалее или просто умората ще си каже думата. Ако не ви е домързяло просто ще се наслаждавате на плодовете на напъните ви.

Телец
През октомври рискувате да попаднете в клопката на илюзиите. Не се чудете от кое място идват различията с колегата ви. Просто няма да живеете в действителността и от там може да изникнат съществени несъгласия сред вашите упования и протичащото се във връзката ви. Това ще е добре за тези от вас, чиито връзки са към своя край и търсят разлъка. В средата на месеца ще би трябвало да положите съществени старания, в случай че желаете проектите ви, свързани с чужбина да се осъществят, по този начин както са запланувани. Представителите на знака, които са студенти ще би трябвало да прекарат повече време в учене и напъните им ще бъдат възнаградени. Между 20 и 25 октомври ще имате интервал на отмора, когато нищо и никой няма да ви безпокои или тормози. В края на интервала ще се наложи да извършите някои промени. Не се колебайте да премахнете всичко излишно от живота си.

Близнаци
Очаква ви един уравновесен месец, в който самоуверено може да изразявате страстите си. Първоначално може да ви се стори, че моментът не е подобаващ, само че в действителност по-късно ще стане ясно, че това, което сте изразили е било извънредно значимо като реакция и държание от ваша страна. Средата на интервала може да ви донесе някои противоречиви моменти. Не задържайте нищо, което желае да си отиде. А и вие самите не се колебайте да се разделите с всичко, което единствено и само ви натоварва. В края ата месеца ще имате сериозен късмет за облага. Ще ви се наложи да рискувате, само че в случай че си изиграете картите както би трябвало ще излезете с усъвършенствано финансово положение. Последните дни на месеца може да се отдадете на подобаващ релакс и даже да си подарите няколко дни отпуска.

Рак
Месецът ще стартира с решаването на любовните въпроси. За благополучие те ще са в синхрон с персоналните ви цели. Очакват ви незабравими дни на благополучие, споделеност и реципрочност. Някои представители на знака може да се решат на такава сериозна крачка, като обмисляне на бебе. В дните към 10 октомври бъдете по-сдържани в страстите си. Ако познавате колегата си от скоро въпреки всичко си осигурете вид, в който да може да се справите сами, в случай че се наложи. Важното е да не взимате прибързани решения и да не се осланяте единствено и само на страстите си. Последните дни на месеца е време за деяние. Няма за по кое време за бавите, плануваното, а и може да изпуснете един в действителност доста подобаващ миг за деяние. Късметът ще е на ваша страна и всичко планувано ще се реализира по ваш усет.

Лъв
Началото на октомври е добър интервал за обмисляне. Запишете концепциите си, колкото и странни да са те. Скоро ще стане ясно, че точно в тях се крие решението и излизането от заплетена обстановка. В средата на месеца може да зародят финансови ограничавания, поради които ще ви се наложи да „ затегнете колана “. Използвайте момента, с цел да преразгледате бюджета си. Може да се окаже, че има доста пера, от които може да спестите суми, които като се натрупат да ви бъдат от изгода. Краят на месеца дава обещание да бъде спокоен. Дори да изникне непредвидена обстановка, тя ще пристигна от вас самите, тъй че доста добре ще знаете какво тъкмо да вършиме и по какъв начин де действате в своя изгода.

Дева
Октомври е добър месец за реализирането на персоналните ви цели. Сега може да придвижите въпроси, свързани със правосъдни каузи. Не се колебайте да действате, с цел да приключите въпросите по най-бързия метод. До средата на месеца може да се наложи да преразгледате връзките си с ваши другари. Някои от тях са се изчерпали тъй че няма за какво да страдате ненужно. Разчистете дома си от непотребните движимости. Не трупайте ненужното в и към себе си. През последните дни на октомври ще имате повече независимост да действате по свое убеждение. Използвайте интервала, с цел да насочите събитията в своя изгода, изключително в случай че активността ви е обвързвана с работа в чужбина или договаряния с чужденци. Професионални триумфи чакат тези представители на знака, които се занимават с креативна активност.

Везни
Месецът стартира с несъгласия. Вашите показа мъчно ще се възприемат от колегата ви. Може да имате съществени различия с него за това по какъв начин да наподобява връзката ви. Емоциите и фантазиите ви ще са една вълна, само че тя ще е надалеч от действителността. Именно това ще ви основава известни компликации. Началото на октомври е подобаващ интервал за тези от вас, които към този момент са взели решение за разлъка. Още от средата на месеца напрежението ще намалее и до края на интервала ви чака време, в което може да сте сами господари на ориста си. Използвайте времето, с цел да подредите събитията по ваш усет. Ще имате опцията да извършите всичко по метода, по който най-вече ви харесва.

Скорпион
Много мощно начало на месеца чака представителите на знака Скорпион. Първите дни на октомври ще ви подарят лесни, само че и продължителни победи на любовния фронт. Сега залагате основата на едни съществени и продължителни връзки. Някои от тях доста скоро може да доведат до съществени стъпки от ваша страна, като брак или обмисляне на бременност. Положете старания в тази тенденция в дните доникъде на новия месец. След това, изцяло разумно ви чака интервал на отмора, само че не забравяйте разпоредбите на държание. Може да си помислите, че щом един път сте спечелили индивида не е належащо да полагате старания. Но това не е по този начин. Още в края на октомври ще ви се даде знак, че занемарявате някои от отговорностите си, които сте оповестили, че ще поемете. Не застрашавайте връзката си.

Стрелец
Октомври стартира с положително въодушевление и това е най-важното. Месецът ще се характеризира с неочаквани събития, които постоянно ще объркват проектите ви. Вероятно вие самите няма сте изяснили напълно желанията си, което ще води до честа промяна на решенията ви и държанието. В сходна обстановка няма по какъв начин да се чака особена непоклатимост. В средата на месеца ситуацията ще се успокои и ще може да си починете от страсти и случки. Използвайте това време, с цел да подредите мислите си, а и да възстановите психическите и физическите си сили. Към 20 октомври ще сте способни на съществени интелектуални достижения. Използвайте момента, с цел да установите сериозна позиция в професионалната ви сфера. Добре е да сте по-активни. Краят на месеца ще е същински интервал на щастието. Това е времена сбъднати фантазии. В персонален проект ще имате безкрайни моменти на реципрочност и задоволство от връзката ви.

Козирог
Октомври ще стартира с изненадващо бизнес предложение за представителите на знака Козирог. Ще би трябвало да реагирате бързо. Включването ви в процеса ще отнеме доста от времето ви. Това от своя страна може да докара до спор с половинката ви, само че тя или той би трябвало да ви разбере, тъй като подобен късмет не се появява всеки ден. Още в средата на месеца ще усетите първите позитивни последствия от новата активност. Очаква ви и наред развиване на юридически въпроси. Може да очаквате положителни вести в тази сфера в средата на месеца. Последните дни на интервала ще ви донесат същински релакс. Напрежението в дома ще остане в предишното. Организирайте къса отмора, с цел да си подарите.

Водолей
Октомври ще даде доста на представителите на знака Водолей. Нищо обаче няма да е безплатно. Ще ви се наложи да полагате двойни старания, с цел да постигнете, това към което се стремите. Вложеното, обаче ще си заслужава. Не се отхвърляйте от постигането на задачите, които сте си сложили, изключително в случай че са свързани с персоналното ви развиване. Истината е, че колкото по-трудно е толкоз по-траен е резултатът. Около 10 октомври от вас ще изискат услуга. Не отхвърляйте. На пръв взор може да ви се стори, че ще вложите прекомерно доста, само че след време ви чакат съществени дивиденти от постъпката ви. Последните дни на месеца ще бъдат най-приятните за вас. Напрежението доста ще спадне, а вие към този момент ще сте загрели задоволително и работата няма да ви натоварва. Все отново си позволете повече занимания и удоволствия в края на октомври.

Риби
Началото на октомври може да ви вкара в подвеждане. Любовта е сляпа,не го забравяйте, изключително в случай че и хормоните имат своето мнение. Просто първата седмица от месеца се въздържайте от съществени решения. Колкото повече ви се желае да извършите нещо, толкоз по не го правете! Средата на октомври ще ви подари с по този начин жадуваното успокоение. Не се вайкайте, че нищо не се случва в този живот, а използвайте времето, с цел да свършите всичко това, за което преди се вайкахте, че не ви остава време. Краят на месеца е уместно време са усилена интелектуална активност. Ще имате опцията да задействате свои планове. Не отхвърляйте нито една истинска концепция и най-много не се срамувайте от хрумванията си. Вярвайте в себе си.

Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР