Овен Овните ще кипят от любов днес. Те ще усещат

...
Овен Овните ще кипят от любов днес. Те ще усещат
Коментари Харесай

Дневен любовен хороскоп за 24 май

Овен
Овните ще кипят от обич през днешния ден. Те ще усещат топлината на най-близките си хора и това ще ги стимулира. В понеделник ще не помнят разочарованието от последните седмици и ще вземат решение да стартират на чисто връзката си. Ще имат предпочитание да изненадат сътрудниците си, само че все пак звездите ги поучават да не се впускат в недомислени покупки.
Телец
Телците ще се усещат щастливи. Много е евентуално в понеделник да се реализира едно мечтано пътешестване. Ще бъдат с половинките си и лицата им ще греят. Възможно е през втората половина на деня да се отдадат на еротични занимания.
Близнаци
 Дневен любовен хороскоп за 23 май (Част 2) Дневен любовен хороскоп за 23 май (Част 2)
Везни Везните през днешния ден ще предпочетат да флиртуват с непознати, вместо това да си губят времето в срещи и запознанства. Те са в интервал, в...
Близнаците ще преминат през тежък и непосилен ден. Те имат въпроси за споразумяване в любовта. За страдание няма да съумеят да изгладят нещата. Звездите ги поучават, в случай че не виждат светлина в тунела, най-добре да се откажат, преди да е станало прекомерно късно.

Рак
Раците ще се усещат влюбени в понеделник. Те ще имат предпочитание да споделят деня си със своите половинки. Очертава се да срещнат забавен човек на работното си място. Не е изключен флирт с сътрудник. Важно е обаче да не се прекрачват рамките на допустимото.
Лъв
 Дневен любовен хороскоп за 23 май (Част 1) Дневен любовен хороскоп за 23 май (Част 1)
Овен Днес зодия Овен ще се усеща щастлива в любовта. Много е евентуално на този ден необвързаните Овни да срещнат огромната си обич и...
Лъвовете ще страдат от липса на внимание. Нежните представителки на зодията ще се усещат недооценени от своите сътрудници, което доста евентуално да повлияе на самочувствието им. Възможно е даже да създадат по-сериозна смяна в любовния си живот.

Дева
Девите ще са отрицателно настроени към сътрудниците си през днешния ден. Те ще влязат в открит вербален двубой с тях и това доста евентуално да повлияе на връзката им. Не е целесъобразно да упрекват индивида до себе си за персоналните си несполуки. За предпочитане е да останат известно време уединено със себе си.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР