Овен Овните днес ще се чувстват напрегнати. Възможно е това

...
Овен Овните днес ще се чувстват напрегнати. Възможно е това
Коментари Харесай

Съвет за всяка зодия за днес, 16 април

Овен
Овните през днешния ден ще се усещат напрегнати. Възможно е това да се дължи на проблеми в фамилията и по-конкретно, неприятности, свързани с децата. Много е евентуално точно през днешния ден да влязат в спор с по-възрастен член от фамилията. Очакват се и финансови неволи. Звездите ги поучават да следват прецизно задачите си и да не се отхвърлят от тях.
Телец
В петък Телците ще се усещат по-изморени от всеки път. Добра концепция е да отделят почивните дни за себе си. Не е целесъобразно да се нагърбват с спомагателни задания, тъй като това би могло доста да ги изнерви. За предпочитане е да бъдат благи към фамилията си.

Близнаци
Днешният ден се обрисува да бъде много прочувствен за зодията. Мъжете Близнаци, които не са във връзка, е доста евентуално да открият сродната си душа. Жените Близнаци е допустимо да получат примамливо предложение за работа.
Рак
Раците през днешния ден ще се усещат по-спокойни, за разлика от предходните няколко дни. Те ще имат опция да се изправят пред сериозен съперник и да го оборят с доказателства. Възможни са спорове на работното място. Не е изключено в фамилията да има неприятности.

Лъв
Лъвовете през днешния ден се нуждаят от малко повече схващане, от страна на половинките си. Те ще се опитат да започват с нова активност, само че моментът не е подобаващ за това. Звездите поучават да не се харчат пари безсистемно, както и да не се вършат недомислени вложения.
Дева
Днес Девите ще са на прага на банкрут. Не е целесъобразно да започват с нова активност. Най-добре да помислят деликатно и рационално по какъв начин ще оперират със средствата си в бъдеще, тъй че да преодолеят тази прииждаща финансова рецесия. Периодът не е подобаващ за подписване на покупко-продажби.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР