Овен Овните днес няма да получават толкова любов, колкото на

...
Овен Овните днес няма да получават толкова любов, колкото на
Коментари Харесай

Дневен любовен хороскоп за за 18 май

Овен
Овните през днешния ден няма да получават толкоз обич, колкото на тях им се желае, само че пък за сметка на това ще бъдат сантиментално настроени. Ще потънат в мисли, свързани с това по какъв начин да изненадат половинките си. Възможно е точно през днешния ден да получат покана за вечеря. Не са изключени флиртове и закачки на работното място.
Телец
Телците ще имат забавен ден. В любовта всичко ще бъде постарому. Много е евентуално през днешния ден да се срещнат с човек от предишното си, с който са споделили няколко години от живота си. Тази среща ще ги накара да се замислят за значими неща от живота и да преценяват дали в действителност са щастливи. Не са изключени нови срещи и запознанства.

Близнаци
Близнаците ще имат прочувствен ден. Те ще получат предложение за пътешестване до екзотична дестинация и това същински ще ги зарадва. Поканата е от тяхната половинка и е доста евентуално точно през днешния ден да схванат, че индивидът, заемащ значимо място в сърцето им, да е огромната обич. Не е изключено през днешния ден да научат и вест, обвързвана с дете.
Рак
Раците ще имат хубав и спокоен ден. Те ще се усещат чудесно в фамилията си и даже ще предпочетат през днешния ден да прекарат по-голямата част от времето си с тях, вместо това да вървят по бизнес срещи и да се виждат с другари. Не са изключени пътувания във вторник.
Лъв
 Съвет за всяка зодия за през днешния ден, 18 май (Част 2) Съвет за всяка зодия за през днешния ден, 18 май (Част 2)
Везни Везните през днешния ден ще изпитат отчаяние. Много е евентуално човек, на който ужасно доста държат, да ги съобщи с постъпките си. Не...
Лъвовете ще почувстват мощно отчаяние от индивида до себе си. През последните няколко месеца са престанали да виждат у него пламък и това същински ги влудява. Не е изключено през днешния ден да проведат сериозен диалог, който даже би могъл да докара до разлъка.

Дева
Девите ще се усещат щастливи през днешния ден, въпреки не всичко в любовта и фамилията им да е наред. Те обаче са решили да мислят метафизичен над нещата и да не обръщат внимание на всеки един неуспех. Възможно е през днешния ден да срещнат човек, в който да се влюбят от пръв взор.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР