ОВЕН Овни, нещата наистина се затоплят под влиянието на планетите

...
ОВЕН Овни, нещата наистина се затоплят под влиянието на планетите
Коментари Харесай

Любовно предсказание за всяка зодия през АВГУСТ

ОВЕН

Овни, нещата в действителност се затоплят под въздействието на планетите при започване на месеца. Не можете да отречете половата химия сред вас и сегашния ви сътрудник или някой, към който сте били привлечени от доста дълго време. Спонтанното допускане на нови благоприятни условия, води до среща, която няма да забравите.

ТЕЛЕЦ

Телци, с планетите, превръщащи ви в буйни романтици при започване на месеца, обичате да бъдете обожавани! Ако актуалният или евентуалният ви сътрудник не ви обръща задоволително внимание, може да насочите флирта си на някъде другаде. Повечето от тях са безвредни занимания, само че внимавайте - откакто запалите искрата, тя може да излезе отвън надзор много елементарно!

БЛИЗНАЦИ

Умирате си да организирате смислени диалози, до момента в който планетите са подредени по този начин, че мисълта ви да тече бързо, а устата да съумява да я догонва. Ако индивидът, с който сте или от който се интересувате, не може да се оправи с това, което казвате, отегчавате се супер елементарно. Вашето безпокойствие може да е знак, че нещо в действителност липсва от картинката. Разгледайте опциите си.

РАК
 3 зодии, които НИКОГА не би трябвало да застават зад кормилото 3 зодии, които НИКОГА не би трябвало да застават зад кормилото
Шофирането е едно от най-отговорните неща. Задължително е индивидът, който е зад кормилото, да бъде концентриран и съсредоточен. Ако тези ка...

Вашата грижовна и състрадателна натура е изложена на показ, защото планетите са подредени по този начин, че да сте чувствителни. Също по този начин ви предизвикват да погледнете оттатък повърхността, когато поддържате връзка с хората. Вашите усеща са дълбоки, само че думите ви не постоянно предават това, което в действителност мислите.

ЛЪВ

Началото на месеца слага поредност от отрицателни и даже евентуално рискови сюжети. Вероятно ще се почувствате притиснати от тази сила, като хората към вас или не желаят, или не могат да окажат поддръжка. Сега, когато усещате, че сте изцяло сами, въпросът е какво ще извършите по въпроса?

ДЕВА

Флиртът и правенето на остроумни закачки са лесни, когато планетите над вас са подредени по този начин, че да провокират приказливост и заигравка. Имате да кажете толкоз доста забавни неща, че не е чудно, че толкоз доста хора са привлечени от вас! Само тези, които дават отговор на вашия висок разсъдък, обаче са положителни евентуални дълготрайни сътрудници.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР