Овен От сутринта ще се чувствате малко несигурни. Не се

...
Овен От сутринта ще се чувствате малко несигурни. Не се
Коментари Харесай

Хороскоп за неделя, 10 септември 2023 г.

Овен
От сутринта ще се чувствате малко несигурни. Не се захващайте с нови неща, до момента в който не свършите старите. Вечерта посветете на визити. Днес не е зле малко да подразните обичания: направете се на хладна и непристъпна, с цел да се изплаши и разбере, какъв брой доста Ви обича. Само не преигравайте прекомерно!. И не се влияйте от дребните недоразумения, тъй като може да Ви скапват напълно настроението.
Телец
Днес Ви чака прилив на позитивизъм, под формата на смях и овации. Сега Вие сте звездата в нечий живот. В необикновената обстановка, обвързвана с общуването, би трябвало да преминете по цялата дължина на сцената, и да издемонстрирате най-хубавото им осъществяване. Някой търси завладяващо въздействие или ентусиазъм, а Вие може да се окажете идеалния претендент. Усещате талази на уверена сила, и всички късчета в пъзела се подреждат в картинка.

Близнаци
Денят ще се подрежда забавно, и в рамките на приемлвото - непредсказуемо. Това значи, че би трябвало да сте изцяло удовлетворени. Непременно ще се окажат благоприятни условия да се деянията. В интерес на истината ще се наложи да „ поизбутате ” някого от сътрудниците или неотдавнащни настоятелен сътрудници, а това, несъмнено, няма да добави естетика в връзките. Финансови усложнения са вероятни за тези, които възнамеряват огромни покупки. Не е желателно да взимате пари на заем. Ще прекарате чудесно времетео си със своите близки, в случай че се откажете от разискване на въпроси, чието решение не знаете. Едва ли през днешния ден биха Ви дали кой знае какъв брой потребни препоръки и отзиви.

Рак
За Вас този ден е много сполучлив. Той открива благоприятни условия, за които до този миг сте могли единствено да мечтаете.. Може да се окаже късмет да получите отлична работа, или, удържайте безусловна победа над противници и съперници, да затвърдите своите позиции на настоящето си място. Имайте поради, че в този момент звездите чакат от Вас дейности, и няма да имате време за размишления и подозрения. Много е значимо, да не забравяте и за почивката: денят ще бъде много кондензиран, и Вие напълно ще останете без сили, в случай че не попълните запасите си от сила. Избягвайте неприятните диалози., които през днешния ден ще Ви работят изключително угнетяващо.

Лъв
Ако в живота Ви в миналото е имало ден, когато бихте могли да поемете риска, да изглеждате самохвалец, този ден несъмнено е през днешния ден! В този миг имате куп мотиви за горделивост, и мненията на близките едва въздействат на това, което мислите за себе си. Не позволявайте на тяхната горделивост, завистливост, дребнавост и незнание, да Ви лишат от изпитваната горделивост. Днес би трябвало да се отдръпнали от обстановката, която морално Ви унищожава. Търсете положително настроените съдружници, и дайте опция на засегнатите да се опиват от самосъжаление.

Дева
Не би трябвало да се пробвате да прибързвате в любовта. Понякога е по-добре човек да изчака. Проявете самообладание в връзките си с някого, изключително в случай че на скоро се е наложило да преживеете някакви компликации. Много е значимо, да не мислите за създалата се обстановка на слука. Дори и не всичко да върви по този начин безпрепятствено, както би Ви се желало, това още не значи, че би трябвало да желаете да разрежете възела с един размах. Бъдете по-открити и търпеливи.

Везни
Днес ще Ви бъде много мъчно и самотно, защото Вашият обичан човек няма да се отличава с увереност и разговорчивост, което значи, че цялата самодейност би трябвало да проявявате независимо и без ничия помощ, а това няма да помогне за възстановяване на настроението.

Скорпион
Днес ще се наложи да се разкриете напълно, с цел да не може Вашия обичан човек да Ви упрекне, че вършиме всичко през просото, без предпочитание, усърдие и отговорност. Тогава, несъмнено, ще съумеете да избегнете обмяната на искания, което ще повлияе доста удобно на Вашия тандем.

Стрелец
С всички мероприятия, свързани с образование, пътешестване, другарство и пропагандиране на някакви хрумвания, социална работа, както и с подсилване на персоналния престиж, би трябвало да се заемете през първата половина на денонощието. През това време ще успявате елементарно да се справите с всичко и от първи опит. Възможно е от своите начинания да получите дори повече, в сравнение с в началото сте считали. В края на деня може повече да се ускори Вашата неустановеност, като не са изключени измами на съперниците, също и комплициране и машинация в бизнес - съюза или брака.

Козирог
През този ден Вашия обичан човек ще Ви се стори доста слаб, беззащитен и несамостоятелен. А Вас това освен че няма да Ви умилява, а ще Ви вбесява. Впрочем, постарайте се да кажете за това на Вашата половинка незабавно и ребром, а не затваряйте злостта у себе си. Сдържаността не би Ви донесла нищо положително.

Водолей
Днес ще Ви се стори, че това, с което се занимавате дружно със своя обичан човек от толкоз дни, е задоволително скучно, и сатова се постанова да измислите нещо ново, радващо и забавно, и то - желателно дружно, с цел да можете по-късно дружно да се радвате.

Риби
Днес ще Ви се коства, че Вашият начлник или висшестоящ по служба няма нищо срещу да стартира с Вас длъжностен разказ или най-малко някакви много близки връзки. Замислете се освен за това, до какъв брой Ви е приветлив този човек, а и до какъв брой е нужно да смесвате персоналните връзки със служебните...
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР