Овен От гледна точка на личните отношения този ден е

...
Овен От гледна точка на личните отношения този ден е
Коментари Харесай

Хороскоп за четвъртък, 20 октомври 2022 г.

Овен
От позиция на персоналните връзки този ден е доста комплициран. За доста от представителите на знака той ще бъде обвързван с мъчителни разочарования, и допустимо дори със съществени прочувствени контузии. Отношенията, които до напълно не от дълго време са изглеждали постоянни и предсказуеми, може да донесат забавни и неприятни сърпрайзи, при което Овните напълно ясно ще си дадат сметка, че събитията на този ден са единствено върха на айсберга. Трябва да запазите олимпийско успокоение, тъй като без него ще Ви бъде доста мъчно вярно да реагирате на ставащото. Ще се наложи освен да взимате комплицирани решения, само че и да ги реализирате в живота. Стегнете се!
Телец
Благоприятен ден за изглаждане различията от професионален или търговски темперамент. Ще успявате да сключвате преференциални покупко-продажби, да намирате съдружници. Може да също и да възстановите връзките си с отдавнашни сътрудници. Малко по-зле ще Ви се удава независимата работа - тя бързо ще Ви омръзва и ше успявате да се концентрирайте единствено за малко. Възможно е ново запознанство, което да внесе обилни промени във Вашия живот. Имайте поради, че връзките ще се развиват напълно не по този начин, както очаквате, а Вашата роля в тях в никакъв случай няма да стане водеща.

Близнаци
Днес Вашите родственици и близки могат да Ви схванат погрешно, което ще окаже съществено въздействие на Вашето психическо положение. А това може да се стовари на Вашия обичан човек, и просто няма метод да не се отрази на вашите връзки. Бъдете внимателни и сдържани.

Рак
Мислите си, че Вашият вътрешен свят е най- уютното място във Вселената? Това е разбираемо изключително в този момент, когато Вашият разсъдък е зает с най-разнообразни хрумвания и мечти. Вярвате или не, само че има прийом да бъде взето под надзор Вашето плодотворно и богато въображение, както и неукротимата Ви креативна сила. Просто би трябвало да сте подготвени да я насочите в нужната посока. Това, което ще се получи при Вас като резултат през днешния ден, може да накара обкръжаващите да трансформират мнението си, и в последна сметка да си отворят очите.

Лъв
Настроението Ви през днешния ден ще бъде доста язвително и ехидно, което по самобитен метод ще се отрази на Вашия персонален живот. На Вашия обичан човек ще бъде много мъчно да хване вълната на настроението Ви, само че в случай че въпреки всичко успее, вечерта ще бъде незабравима.

Дева
Няма никакви подозрения в това, че в кръга на предоставените Ви отговорности Вие се чувствате като риба във вода. Но има и такива дни като днешния, когато Ви обгръща ленност, и когато Ви се желае да се избавите от всички отговорности едновременно. Това е обикновено, тъй като всеки човек понякога се нуждае от „ междучасие ”. Просто през днешния ден не е подобен ден, в който можете всичко да захвърлите. Не предприемайте никакви внезапни дейности. Свършете всичко, което е наложително,а по-късно ще си отдъхнете, както би трябвало.

Везни
Колкото и да са сложни времената, постоянно сте длъжни да помните един незабравим и безспорен факт: постоянно може да разчитате единствено на себе си. На хората, които обичате, е допустимо да се наложи да припомните този неписан, само че безспорен факт, когато те за следващ път се разочароват. За благополучие предсточщия ден не Ви готви никакви разочарования, а дори приятни сърпрайзи в региона на романтиката. Но въпреки всичко не очаквайте обществена поръчка!

Скорпион
Ако сте затрупани с проблеми, за които не сте се решавали да поговорите със своиоте близки, през днешния ден е най-подходящият ден, в който можете да им разкриете душата си. И ще изпитате облекчение. Не се съмнявайте, обезателно ще Ви схванат, а може и да получите някой добър съвет.

Стрелец
Днес настроението няма да бъде доста устойчиво. У Вас ще се появи предпочитание да научите нещо ново и да се покажете от непредвидена страна. Добре ще преминат срещите Ви с другари и е значимо през това време да не злоупотребявате с алкохола. Вероятно е пораждане на нови хрумвания за творчество, само че ще бъде много комплицирано те да се развият, тъй като доста ще се отвличате по други задания.

Козирог
През този ден на Вашия обичан човек ще бъде достат мъчно да разбере Вашите желания и пристрастия, колкото и да се пробвате да му обясните всички плюсове и минуси, прерогативи и дефекти. Какво пък - това значи, че нито Ви е асистент, нито Ви е съперник! Една тематика за другарство по- малко...

Водолей
Днес звездите предлагат, дружно със своя обичан човек да се заемете с някаква обща активност, не обвързвана с получвавне на приходи или някаква друга материална полза. За Вас най-съществен ще бъде не резултата, а процеса на взаимно шерване, сплотяващ и сближаващ.

Риби
Денят ще донесе много неприятни събития. Вашите неточности и пропуски ще станат известни на всички, и всеобщото разискване няма да Ви кара да чакате. Някои Риби ще съумеят да се отнесат към обстановката с комизъм, само че болшинството преставители на знака съществено прежияват поради ставащото. Най-лошото е, че губите убеденост в себе си, и се отказвате от присъединяване в перспективни планове. После ще съжалявате, че сте пропуснали своя късмет. По отношение на самочувствието, има още какво да се желае. Не забравяйте за профилактични мероприятия и се погрижете за себе си.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР