Овен Очакванията ви са големи, но е възможно да не

...
Овен Очакванията ви са големи, но е възможно да не
Коментари Харесай

Вашият хороскоп за днес, 20.12.2017 г.


Овен

Очакванията ви са огромни, само че е допустимо да не получите това, на което се надявате. Търсете повече схващане от другите, постигнатото явно не е задоволително. Занимания със спорт ще ви оказват помощ да се освободите от напрежението и да се разведрите.

Телец

Работните ви проекти няма да подобрят желанието ви по-скоро да стигнете до търсените резултати. Нещо би трябвало да се промени. Хората към вас са заети със своите си проблеми, не търсете помощта им. Обърнете внимание на здравето си.

Близнаци

Ако се появят проблеми на работното място потърсете подпомагане от хора, чийто престиж е неоспорим. Лутанията ви в интимните ви взаимоотношения ще доведат до разтягане и са вероятни раздели. Ако не търсите подобен излаз бъдете толерантни към колегата си.

Рак

Ще бъдете окуражени да доведете собствен план до сполучлив край. Колегите ще са впечатлени от усърдието ви и ще ви спомагат. Споделете вълненията си в фамилията, там е вашият сигурен кей.

Лъв

Днес не се поддавайте на провокации. От вас ще зависи положителния излаз на нещата. Дайте всичко от себе си и ще останете удовлетворени. Възможно е да сте придобили неправилни усещания от държанието на избрана персона и тя да няма това отношение към вас, каквото вие бихте желали да е.

Дева

Ще ви занимават проблеми със здравето, вашето и на околните ви. Не се преуморявайте, не ви се отразява добре напрежението. Запазете положителното си отношение към близките, това ще се отрази и на тяхното държание към вас. Мислете положително и ще имате повече мотиви да се радвате на живота си.

Везни

Днес огромна част от вас елементарно ще могат да открият надзор върху живота си, изключително като имате ясна визия за стремежите си. Готовността ви за намиране на взаимни отстъпки ще ви помогне да сте в отличен професионален или персонален тандем с интимната си половинка.

Скорпион

Днес избягвайте стресовия метод на живот. По-добре се пробвайте по този начин да изградите служебната си стратегия, че да разполагате с време и за почивка и за срещи с другари. На част от вас ще се наложи да реализират единодушие с интимната си половинка по съответни въпроси от персонален или битов темперамент.

Стрелец

Днес избягвайте крайностите на работното си място. Постарайте се да се придържате към златната среда, тъй като с помощта на нея ще постигнете доста повече. Раздвижете обществения си живот, даже и това да е в контраст с упованията на интимната ви половинка.

Козирог

Днес се концентрирайте върху уточняването на съответни елементи в материално отношение. Приведете в отличен ред документите си и избягвайте подписването на съглашения, изключително в случай че не сте сигурни дали ще ви обезпечат мечтаната непоклатимост в материалната сфера.

Водолей

Днес мнозина от вас ще поемат нови настоятелен отговорности, които сигурно ще обзет огромен интервал от близкото бъдеще. Именно в този момент ще можете да обмислите деликатно своите задължения, свързани с тях и какво възнаграждение е най-реално.

Риби

Днес вярната настройка ще ви помогне, както в службата, по този начин и на водените от вас настоятелен договаряния. Осъществените от вас пътувания на този стадий от време ще ви носят редица позитиви и най-много ще срещнете нови другари.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР