Овен Oбикновено никого не молите за помощ, и също така

...
Овен Oбикновено никого не молите за помощ, и също така
Коментари Харесай

Хороскоп за вторник, 25 октомври 2022 г.

Овен
Oбикновено никого не молите за помощ, и също по този начин Ви е много мъчно да я приемете. Ако се наложи, по-късно сами на себе си ще би трябвало да обяснявате, за какво не сте се справили сами, въпреки че сте прегледен образец за отговорност и даровитост. Само че не е зле да осъзнаете, че не сте всесилни, а и в последна сметка известна доза смиреност понякога няма да Ви навреди. Ваш ред ли е?... Възможно.
Телец
Телец Не би трябвало да мислите за идващия ден – нито с вяра, нито с смут. Все едно, нищо няма да измислите: логическа връзка сред Вашето „ през днешния ден ” и Вашето „ на следващия ден ” просто няма да може да намерите, колкото и да се стараете. И с Вашата половинка е неефикасно да говорите за това

Близнаци
Развличайки се за свое наслаждение помнете, че границите на Вашата независимост все-пак съществуват и минават тъкмо там, където стартира свободата на останалите представители на човечеството. Наистина ли сте уверени, че на никого не пречите? Имайте поради, че през днешния ден ще се „ отвори ” и проблем от предишното, който ще усложни връзките във вашия тандем. Не се притеснявайте-това е краткотрайно...

Рак
Частите на доста комплицираната и забъркана главоблъсканица най-на края ще стартират да си идват по местата, само че не е доста значимо дали Вие ще приключите или не. Отговорът, който ще получите, надали мощно ще промени живота Ви. По-важен е самият развой на неговото търсене и зааатова си дайте повече време, с цел да може всичко да се обясни. Изпитайте наслаждение, задавайки въпроси и сортирайки получената информация. След това ще можете да се радвате на своите неповторими открития.

Лъв
Вероятен е триумф в професионалната активност. Днес сполучливо ще се справяте с договаряния, а и ще съумеете да реализирате своите хрумвания в живота. Само че от време на време силата Ви е прекалено огромна, а това работи стряскащо на обкръжаващите. Не е зле да стоите по-настрана от хората, които са привикнали към спокоен и удобен темп на работа. По сходен метод ще се подреждат нещата с околните. Вие прекомерно старателно ще насаждате обвързаност към рационалното, положителното и безконечното, и паралелно с Вас ще бъде мъчно на човек да се отпусне. Постарайте се, да овладеете своите пориви! Или най-малко някои...

Дева
През този ден Вашият обичан човек ще Ви донесе подарък – напълно непредвиден, и дори прекомерно е допустимо да бъде и непотребен. Не забравяйте,все отново, да поблагодарите, другояче желанието да Ви прави сърпрайзи ще изчезне у него за дълго, в случай че не и за постоянно. По-добре малко престореност, в сравнение с доста разочарования и сълзи.

Везни
Днес се постарайте да бъдете оптимално почтени с Вашия обичан човек. Всеки опит да скриете нещо, ще се окаже сериозен проблем за бъдеще. Наистина, да се приказва доста не постоянно е най-леко и прелестно, само че от време на време лекотата и приятността не са основни критерии в избора на вярната линия на държание.

Скорпион
Очаква Ви релативно спокоен ден, обвързван не толкоз със събития, колкото с предчувстване на събитията. Може да си позволите да си отдъхнете, а може и да наблюдавате доста деликатно всичко ставащо, като по едно и също време с това си вършиме заключения и градите проекти. Всичко зависи от мащабите на Вашите персонални цели. Колкото по-големи са те, толкоз по-бързо би трябвало да започнете да действате, а не да губите времето си. В момента роднините Ви се нуждаят от поддръжка доста повече от различен път. Постарайте се, да избягвате разправиите. Ако през днешния ден сте несдържани, раздразнителни и неразговорчиви, по-късно ще съжалявате, че не сте овладели страстите си.

Стрелец
Запазването и сортирането на данните има отношение освен към електронната поща и офисната работа, знаете ли това? Крайно време е да преминете към развой на преоценка на своите връзки. Прекалено дълго време сте пилели времето си за дреболии и в този момент е пристигнало време да решите кой фактически е скъп за Вас и кой просто би трябвало да причислите към познатите. Напред! Не се опасявайте, да си поставяте високи стандарти. Някои хора няма да могат да преодолеят тази граница тъй като не са достаъчно надеждни, или просто не могат да Ви настигнат. Само че тези, които могат да го създадат, ще Ви останат другари за цялостен живот.

Козирог
През този ден звездите Ви предлагат, да бъдете оптимално почтени с Вашия обичан човек. И в случай че Ви се желае, да Ви даде възмижност да си отдъхнете от наличието му за някое време, най-добре е почтено и незабавно да му кажете. Вежливите полунамеци няма да Ви оказват помощ. Той просто няма да Ви разбере изцяло.

Водолей
Ще се наложи да се помирите с несправедливото отношение на управлението, а също и на по-възрастните родственици. Да, през днешния ден ще Ви подлагат на критика и ругаят доста по-често, в сравнение с да Ви хвалят, и за жалост нищо няма да може да извършите. От друга страна за Вашите дребни пропуски, които през днешния ден провокират подобен резонанс, вероятно всички скоро ще не помнят. Ако за този ден планирате сантиментална среща, бъдете подготвени за дребни, само че досадни неприятности - да вземем за пример за забавяне на Вашата „ половинка ”, липса на свободна маса в обичаното кафе, или за неудобен сърпрайз, изработен от сърце, и с най-хубави планове.

Риби
Готови сте да наречете нещата с същинските им имена, само че дали Вашият събеседник е подготвен да чуе всичко това? Не може да се каже, че по-рано не сте се сблъсквали с сходни обстановки, и надали ще се сдържате този път. Вашата принципност е доста скъпо качество, само че в този момент надали ще Ви донесе известност. Ако за Вас е значимо да запазите кръга от своите поклонници, пробудете своята приемливост, преди да решите, какво тъкмо и по какъв метод би трябвало да кажете.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР