Овен Нужно е да сте рационални и обективни. Ако дълго

...
Овен Нужно е да сте рационални и обективни. Ако дълго
Коментари Харесай

Хороскоп за 27 юли: Напрежение очаква няколко зодии

Овен
Нужно е да сте рационални и справедливи. Ако дълго сте полагали старания в избрана посока, то през днешния ден можете да очаквате някакъв резултат. Но не забравяйте, че постоянно получаваме тъкмо толкоз, колкото заслужаваме, а не каквото ни се желае.

Телец
Мобилизирайте силите си и не оставяйте днешната работа за на следващия ден или за идната седмица. Бъдете решителни и вложете повече възторг в работата си. Така ще можете да постигнете по-бързо мечтаните от вас цели.

Близнаци
Ако чувствате тежест в сърдечната чакра, евентуално повода за това са недоизказани или неразбрани думи. Опитайте да изясните обстановката и да освободите напрежението, като споделите с другар или посредством медитация.

Рак
Днешният ден е по-скоро ден на отвлечени разсъждения, в сравнение с съответни дейности. Ако не се контролирате в дейностите си, може да имате проблеми. Много от вас ще бъдат обзети от сантиментални усеща.

Лъв
Ако търсите отговори, не забравяйте, че те са във вас самите. Осланяйте се единствено на себе си. Вслушайте се във вътрешния си глас и открийте своята пътеводна светлина. Тя ще ви покаже правилния път.

Дева
Ако някой в нещо ви упреква, това е сериозен мотив да се замислите над казаното. Особено, в случай че обвиняванията не са лишени от известно съображение. В съкровен проект сте прекомерно чувствителни през днешния ден.

Везни
През днешният ден ще ви е мъчно да се задържите на едно място. Постарайте се да не бъдете прекомерно разхвърляни в дейностите си. Незначително неразбирателство не е задоволителен мотив да изпадате в нервност.

Скорпион
Късметът през днешния ден ще е променлива големина за вас. Трябва единствено да постоянствате и целеустремено да се трудите за вашите стремежи. Възможно е върху взаимоотношенията ви да легне сянката на лъжата.

Стрелец
Днес може да се почувствате с невисок витален тонус, само че неочакван заряд от сила ще получите тъкмо, когато имате потребност от нея. Рейтингът на вашата известност може да се вдигне неимоверно.

Козирог
Ще дадете воля на обзелото ви неспокойствие. Вместо това, доста по-добре е да го преобразувате в потребна сила. Изборът обаче си е ваш. В региона на персоналният живот сте зациклили върху личните си усеща.

Водолей
Днес има възможност да зародят интелектуални несъгласия и разлики в гледните точки с другите. Имате насъбрана сила, която се нуждае от избавление, само че по-добре да я канализирате в нещо по-позитивно и потребно.

Риби
Движеща мощ през днешният ден ще бъде вашият алтруизъм. Ще се откажете от едни проекти за сметка на други. Препоръчва ви се да преминете на по-лека и разтоварваща диета. Избягвайте безсмислените разногласия.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР