ОВЕН Нещо се случи - нещо щракна“ и сега чувствате,

...
ОВЕН Нещо се случи - нещо щракна“ и сега чувствате,
Коментари Харесай

4-те зодии, които ще намерят нова любов през седмицата 18-22 ОКТОМВРИ

ОВЕН

Нещо се случи - нещо „ щракна “ и в този момент чувствате, че можете да се справите с всичко - даже да прекарате целия си живот с колегата си.

 Как да привлечете шанса съгласно зодията си Как да привлечете шанса съгласно зодията си
Какво би трябвало да направи всеки знак от зодиака, с цел да не го напусне шансът? Овенът се предлага да се концентрира върху финансовата...

Сега всичко наподобява допустимо. Казали сте верните неща и сте разбрали силата на слушането - а за вас, Овен, това е огромна смяна. На верния път за идващия стадий от живота си сте и съгласно типа, нещата ще бъдат положителни.

ЛЪВ

Докато сте прекарали толкоз доста време с този човек, започнахте да забравяте, че съществува външен свят, толкоз мощна е била любовта ви. Вие сте били изолирани в тази обич и въпреки това да „ звучи “ сантиментално, то стартира да става малко ужасяващо и завладяващо... до момента. Някой е въвел нова концепция в живота ви - това е предложение за смяна и е на път да удари както вас, по този начин и колегата ви там, където има значение.

СТРЕЛЕЦ

Сега това не би трябвало да е толкоз изненадващо, защото от години се пробвате да „ накарате нещо да се случи “. Интересното е, че вашите старания в този момент се отплащат.
 Тези зодии НИКОГА няма да бъдат дружно! Тези зодии НИКОГА няма да бъдат дружно!
Астролозите откриха 6 несъвместими двойки съгласно знака на зодиака, които избират да се унищожат взаимно, в сравнение с да могат да живе...

Може би това беше всичко, от което се нуждаете от самото начало - духовно пътешестване за вас двамата. Вие и вашият сътрудник ще се слеете дружно под приюта на духа. Надеждата още веднъж е в менюто.



ДЕВА

Какво е любовта без баланс и химия. Имате потребност от искри, които летят, само че и от човек, който може да задържи крепостта, когато не сте в близост. Тази седмица откривате най -доброто от всички светове, освен някой, който може да ви стопли в спалнята, само че и на всички места другаде.

 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР