Овен Непредсказуемост – ето как се нарича днешната Ви игра.

...
Овен Непредсказуемост – ето как се нарича днешната Ви игра.
Коментари Харесай

Вашият хороскоп за днес

Овен
Непредсказуемост – ето по какъв начин се назовава днешната Ви игра. За благополучие Вие просто я обожавате. Значи ли това, че тя ще Ви въодушеви да деянията още по-голяма импулсивност и подготвеност за възторг, в сравнение с всекидневно? Може и да Ви бъде до някъде мъчно да се концентрирайте, и още по-трудно да останете на едно място, с цел да приключите с настоящите планове. Но по този начин или другояче, е добре да се постараете! Никога не се знае, кой може да Ви следи в дадения миг...

Телец
Денят ще бъде много комплициран от професионална позиция. Ще се наложи по едно и също време да решавате няколко задания, всяка от които ще изисква освен време и старания, само че и висока централизация на внимание. Постарайте се да намерите време за къса разходка. Почивка измежду прирпдата, па въпреки и за малко, през днешния ден ще Ви бъде доста нужна. Възможна е кавга с обичания човек и повода за нея ще бъде не в остарели различия, а с несходство на мненияето за това, което се случва през днешния ден. Предстои Ви да преминете мегду два огъня: и непотребната еластичност, и несъразмерната непреклонност през днешния ден няма да са Ви от изгода.

Близнаци
Някой се кани напълно скоро да Ви попита, умеете ли да пазите загадка – нещо доста съществено и значимо от негова позиция. Бъдете милостиви! Колкото и да Ви гложди любознанието, отговорете му почтено. Обийкновено не можете да премълчите единствено когато се отнася до личните Ви секрети, само че преди да отговорите утвърдително, помилете си дали сте сигурни, че ще запазите непознатата загадка вечно.

Рак
Днес за Вашия човек ще възникне много комплицирана обстановка, и Вие ще бъдете единствения човек в света, който ще може да облекчи тъгите на съвестта му и всичко друго, което ще му пречи да живее умерено. Постарайте се да бъдете оптимално деликатни и търпеливи. Той в действителност го заслужава!

Лъв
Не бързайте, тъй като неизбежно ще допуснете неточност. Не би било ненужно да си спомните, че от време на време човек би трябвало да се спре, да направи пауза и да си отдъхне. Склонни сте да се захванете с доста задачки едновременно, да зарежете започнатата работа на средата, единствено с цел да превключите на друго интересуващо Ви занятие, а по-късно и него да отложите. Но в случай че сходна променчивост в работата Ви е непростима, в персоналния живот ще сътвори доста напрегната обстановка. Не дразнете околните си хора със своите нелогични дейности.

Дева
Може да се разсъните, усещайки някаква безцелност, само че не е наложително това да бъде неприятно. Просто сте минали в някакъв режим на очакване и кръжите над летището, до момента в който не „ кацнете”, по този начин да се каже. Всичко към Вас се завърта по най-непредсказуем метод, само че все пак се надявате на по-добро. Вие сте задоволително умни с цел да останете на мястото си и дад дадете опция на обстановката сама да се успокои. Имате доста забавен мироглед за нещата - обезателно би трябвало да ги запомните за в бъдеще.

Везни
Без да взимате под внимание товарът от отговорности и проекти, ще се чувствате в своята буря. Това е прелестно време за образование и дейна отмора. Може да завържете забавни и потребни връзки зад граница, с хора, пристигнали от надалеч, или постоянно пребиваващи в чужбина. При това новите запознанства може да бъдат както с професионален, по този начин и със строго персонален темперамент. Времето е положително и за изявления и реклама на своята работа. Може самоуверено да изказвате настоятелен оферти към евентуалните си сътрудници, както и да търсите истински пресечни точки с ползите на конкуренцията.

Скорпион
Всичко, което би трябвало да извършите през днешния ден е, и по-нататък да продължавате да следвате своите инстинкти, а би трябвало да знаете, че те ще Ви покажат пътя напълно тъкмо. Продължавайте да се движите по направлението, при което се чувствате най-комфортно, а и по този начин ще избегнете отклонение от правилния курс. Започвате да се чувствате удобно в новата роля, която, както по-рано Ви се е коствало, е напълно несъответствуваща за Вас. Взимайки по-активно присъединяване в живота на обществото, може да засилите възприятието си за чувство на задачите, тъй че си помислете за активността на доброволците.

Стрелец
Постарайте се да се концентрирайте още от сутринта, и ослепително ще се справите с изумително количество дребни задания. Надвечер ще изгаряте от предпочитание да намерите някой по-високоинтелектуален тласък. Това напълно не значи, че избора Ви би трябвало да се ограничи до документалното кино, да вземем за пример. И в случай че някой Ви предложи, да извършите инцидентен избор, кажете „ да”...

Козирог
Денят дава обещание да бъде сполучлив на практика във всяко отношение. Необходимостта да станете по-дисциплинирани, сдържани и икономични, няма да Ви се коства нещо извънредно, а и изцяло ще се съгласува с някои от главните черти на Вашия темперамент. Допълнителна значимост ще придобият въпроси, свързани с висшето обучение или поправяне на мирогледа и поддържане на престиж измежду близкото и далечно обграждане. Лесно ще примирите идеалите си с настоящата реалност. Най-добре ще е, да не си вършиме през днешния ден нови проекти.

Водолей
Настроението Ви не може да бъде наречено градивно. По неразбираеми аргументи сте подготвени по-голямата част от времето си да посветите не на някаква потребна активност, а в търсене на виновника за Вашите остарели и неотдавнашни, действителни и мними беди. Голямо е желанието Ви да напишете изобличително писмо на някогашния си шеф, да изкажете претенциите си към сътрудниците, както и да извършите просрочен „ разбор” на човек, с който в миналото сте били близки. Не правете нищо такова, а просто се стегнете и се огледайте в близост. И помнете, че когато с мислите и възприятията си се намирате в предишното, сегашното просто минава около Вас.

Риби
Ако през днешния ден започнете да се пробвате да постигнете нещо със своя обичан човек, не би трябвало да апелирате към неговата съвест. Дори и напълно да няма, тя обезателно ще се разсъни, а с цел да скрие този печален факт, той ще стартира да изкарва яда си на Вас. Наистина ли желаете резултата да бъде подобен?
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР