Овен Нека днешният ден стане изключителен повод за това, да

...
Овен Нека днешният ден стане изключителен повод за това, да
Коментари Харесай

Хороскоп за 9 ноември

Овен
Нека днешният ден стане извънреден мотив за това, да си спомните нечие детство: може Вашето, а може и на Вашата половинка. Идете в учебно заведение, запознайте се с учителите и се разходете по шумните учебни коридори. Ще Ви залее вълна от мемоари, а след нея и вълна от деликатност.

Телец
Навярно ще привлечете нечие внимание, а по едно и също време с това ще докоснете и сърцето му. В резултат Вашата чувствена натура ще се разгърне на необятно, само че по едно и също време с това ще бъдете подготвени за водене на приятна и задушевна сказка. Ако имате нещо да казвате, с цел да установите или подобрите чувството за непосредственост помежди ви, направете го без съмнение. Днес е най-подходящото време за сходни крачки.

Близнаци
Не неприятен ден за тези, които са в положение да се придържат към график. Именно в спазването на по-рано основани проекти се крие ключа на триумфа в професионалната сфера. Колкото по-малко експериментирате и импровизирате – толкоз по-добре. Възможни са компликации в общуването, дори с хора, които от дълго време и добре познавате. Точно за това става безсмислено разискването на някакви съществени въпроси: тоя ще докара единствено до различия и обиди. Вечерта са вероятни непредвидени визити, които ще Ви развълнуват.

Рак
Движи Ви желанието неотложно да въведете порядък на всякъде, където съумеете да се докоснете: и в шкафа, и в персоналния Ви живот, и в работата, и в връзките с роднините, а дори и в личната Ви глава. Основното разчистване е най- безобидния и радостен вид. Всичко останало - изясняване на връзките, привършване с някои неща или самоанализът във всичките му прояви, ще Ви се отдава доста по-трудно, а резултатите ще са извънредно скромни. Много по-лесно ще е за тези, които са обкръжени от непоправими и лекомислени оптимисти.

Лъв
Ако Ви се коства, че сте се отклонили от правия път, сверете нещата със своя вътрешен компас. Попдсъзнанието Ви твърдо знае вярното направление, и би трябвало да се вслушате в него, с цел да преминете на идващия стадий от своя живот. Предстои Ви да усвоите още няколко урока. Някои от тях ще бъдат мъчителни, някои - проятни. Какво ще изберете, зависи от това, до каква степен уверени се чувствате. Ако сте подготвени да приемете предизвикването, изберете път, който не може да Ви изплаши. Ако пък Ви се желае успокоение, останете там, където се чувствате в сигурност.

Дева
Предстои ден на всемирски развлечения и интензивно присъединяване в събитията, привличащи вниманието на публиката. Следва да се държите доста внимателно: сплетниците ще се възползват от всеки Ваш пропуск, с цел да нанесат удар по Вашата известност. Днес слуховете се разпрстраняват с фантастична експедитивност. Постарайте се да прекарате по-голяма част от времето си със фамилията. Може да се наложи да потърсите помощ от представителите на по-старото потомство. Ако сте на междинна възраст, може да Ви зарадват вести, получени от порасналите деца.

Везни
Днес ще Ви бъде все едно, какво си мисли за Вас Вашия обичан човек, защото преди всичко за Вас ще бъде достигането на някаква цел. Впрочем, би трябвало да се замислите, какво ще стане, когато постигнете своята цел: Вие ще сте задоволени, само че къде ще бъде тогава Вашата половинка?...Май това не е известно никому...

Скорпион
През този ден не огромен флирт с сътрудниците от работата единствено ще укрепи възприятията Ви към Вашия обичан човек. Тъй като за прощален път ще се убедите, че всички те, взети дружно, не могат да му донесат вода даже и на дребния му пръст. А в случай че пък има някой, може би си заслужава, да се вгледате в него много по- обширно....

Стрелец
Предчувствате скорошни промени в живота и стартирате да се готвите за тях. Не би трябвало да се надявате, че по някакъв метод ще съумеете да съчетаете новото с нормалното. Нещо ще се наложи да пожертвате, а през днешния ден ще трабва да решите какво тъкмо. Правейки проекти, не бъдете ненужно оптимистични и обмислете и възможните неприятни разновидности за развиване на нещата. По начало оптимизмът, помагащ Ви да се задържите „ над водата ” даже и в най-сложните обстановки, през днешния ден ще работи срещу Вас, и ще Ви пречи както да се концентрирайте, по този начин и да пристъпите към решение на проблемите. Трябва да си дадете сметка, че всичко не е по този начин хубаво, както би Ви се желало. След това ще можете да определите, какво следва да предприемете.

Козирог
Ако работите по своя точно формиран проект, през днешния ден всичко ще се подрежда просто чудесно. А и всички трудности, с които ще се сблъскате, ще се окажат незначитекни - също както покритото с буреносни облаци небе в деня на сватбата става ясно-синьо, незабавно щом булката се покаже на прага. Единственият вид, при който вятърът може да Ви раздуха перата е, в случай че Вие му дадете опция. Не позволявайте това да се случи! Нищо не може да се знае с цялостна сигурност, преди то да се случи, и по тази причина насочете своята сила, с цел да видите, какво може да получите от живота.

Водолей
Денят е еднообразно прекрасен за фамилни срещи и възстановяване на домашната конюнктура. Грижите за децата, а и за половинката, ще Ви донесат изключително наслаждение. Освен това денят е удобен за финансови интервенции, отнасящи се до дома: доставяне с артикули, задължения в областта на услугите, играчките, както и домашното стопамство.

Риби
Семейните работи може да се окажат затрудняващи, само че това няма да Ви спре от вмешателство, доколкото е допустимо да оправите някакъв проблем, който всички прекомерно дълго са пренебрегнали.Способността ловко да влизате в ролята на договарящ, е директен резултат на предаността Ви към дома и фамилията. Въобще Вие имате прелестната опция в дадения миг да уговорите който си желаете и за каквото си желаете. Направете го. /lamqta.com
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР