Овен Не позволявайте поради притеснението и поради финансови причини да

...
Овен Не позволявайте поради притеснението и поради финансови причини да
Коментари Харесай

Ето какви изненади крие петъкът за 12-те зодии

Овен
Не позволявайте заради терзанието и заради финансови аргументи да се нарушат проектите Ви. Отделете внимание на облеклото си, а това ще даде на Вашия дух независимост и характерност. Със здравето сте добре, а в случай че има някакъв проблем, през днешния ден е подобаващ ден, с цел да се заемете с него. Ако желаете днешния ден да е сполучлив, станете доста рано. И по- добре да не се захващате с нищо ново, в случай че липсва цялостна убеденост в триумфа. След работа пообиколите магазините - това ще Ви ободри.

Телец
Струва Ви се, че една ера на промени във Вашия персонален живот Ви е пощадила, а друга още и не мисли да стартира. Поне за през днешния ден е несъмнено. Затова в случай че не желаете през днешния ден да се побъркате от досада, измислете за себе си и за своя обичан човек някакво забавление. Нека това да бъде даже чупене на някоя и друга остаряла чаша... а след това се разходете до магазина за нови.

Близнаци
Днес на Вашия обичан човек ще му се желае, да прекарате дружно цялата вечер, което до някъде ще опонира на Вашите проекти. Ще се наложи някак да обедините персоналния си живот с това, което сте замислили за края на днешния ден, или пък да извършите някакъв различен компромис.

Рак
Трябва да сте доста деликатни и внимателни, защото звездите предизвестяват за висока възможност от неуспехи и загуби. Избягвайте риска и не търсете мощни чувства, а самодейност проявявайте единствено когато не можете да минете без това. И в деловата сфера и в персоналните връзки е належащо да се ръководите от здравия разсъдък. За страдание сте склонни да взимате мечтаното за фактически, да вървите след страстите си и да давате неизпълними обещания, а всичко това ще има доста неприятни последици. В края на деня не са изключени изнемощялост и бодърствуване.

Лъв
Нееднозначен ден чака Лъвовете. Поради прочувствена неустойчивост настроението Ви постоянно ще се трансформира и всяка дреболия ноже да Ви рани съществено. Най-проблемната сфера ще са връзките с обичания човек: тук възприемчивостта единствено ще Ви вреди. Постарайте се да не се обиждате от рецензията и сами се въздържайте от забележки, които могат да се изтълкуват двояко. През този ден може да очаквате появяването на загради, които ще Ви попречат да съумеете в някаква значима за Вас работа.

Дева
Съвсем няма да Ви бъде елементарно през днешния ден да се помирите с това, че връзките с тогавашния и настоящ обичан човек са се трансформирали, и то - в не най-хубавата посока. Дори и да се опитате да пооправите нещата, само че до какъв брой си заслужава? Всичко си върви по своя ред в една закономерна поредност.

Везни
Много удобен за Вас ще бъде ритъма на този ден: за на никое място няма да бързате, а ще успявате във всичко, с което се захванете и даже няма да чувствате отмалялост. Не би трябвало да се страхувате от комплицирани неща: през днешния ден ще се справите с тях чудесно, даже и никой да не Ви дойес на помощ(което, за жалост, е прекомерно вероятно). Ще би трябвало да вземете решение, от което ще зависят по-нататъшните връзки с значим за Вас човек. Спокойно анализирайте обстановката, защото имате нужната информация, и ще имате опция да постъпите вярно.

Скорпион
Чувствате се по този начин, като че ли стоите на върха на света, само че някой паралелно с Вас може да не се окаже в такава прелестна обстановка. Вместо да се пробвате да повдигнете настроението на другите, защото по този метод може да ги подразните, изразете своето състрадание и подготвеност за помощ, а по-късно ги оставете на мира. Така ще съумеете да запазите своето положително въодушевление и всички прелестни благоприятни условия, които то носи. Може би ще разкриете някаква загадка, която се отнася до бъдещето.

Стрелец
Много ще бъде мъчно през днешния ден на Вашия обичан човек да Ви изясни, че в действителност доста Ви обича и без Вас не си показва живота си. А и толкоз ли са Ви нужни думите? Погледнете в очите му и всичко ще видите сама там, без каквато и да било непозната помощ или обяснения...

Козирог
Готови сте да „ разпуснете” и да си отдъхнете по този начин, както би трябвало? Прекрасно, тъй като звездите имат намерение да Ви устроят радостна вечер. Опитайте се, да поканите всички другари у Вас на посетители, да ги нагостите с нещо вкусно, да погледате някой филм и да си купите това-онова. Moжете да поиграете на някаква игра, да си поръчате пица или нещо от китайски ресторант, и да прекарате една хубава вечер. Крайно време е, добре да си отпочинете.

Водолей
Днес представителите на този знак на Зодиака ще са повече от нормално деликатни към дреболиите и по тази причина ще им бъде доста елементарно да се оправят със задания, изискващи внимание, старание и вглъбеност. При това креативния капацитет на представителите на този знак е висок и по тази причина привичните занимания или осъществяването на ежедневните отговорности може да бъде превърната от тях в увлекателно деяние. Възможно е приемане на приятни вести от надалеч. Някои Водолеи ще би трябвало да тръгнат на път. Звездите Ви поучават да бъдете по-предпазливи с малко познати хора.

Риби
Има възможност през днешния ден да започнете да ревнувате своя обичан човек, и то не от представител на противоположния пол, а от нещо нереално и неодушевено.: тв приемник, футбол, шопинг или от някаква активност. Изживяването няма да бъде от най- приятните...
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР