Овен Не може да се купи Овенът не се поддава

...
Овен Не може да се купи Овенът не се поддава
Коментари Харесай

Как да подкупим различните зодии

Овен
Не може да се купи

Овенът не се поддава на подкупване. Но пък елементарно може да бъде заставен да направи това, което желаете. Трябва единствено да приложите малко ловкост и да го изманипулирате, да вземем за пример: „ това, което желая, не е за теб. Няма да се оправиш, пък и не те виждам в тази роля “. Овните са пословични с това че мъчно схващат подтекста и се палят от нищо и никакво. Тоест, не с пари можете да го корумпирате, а с отношение. Парите също оказват помощ.

Телец
Обича шума на парите

Ако има нещо, което Телецът обича и почита, това са парите. Не всички Телци са подкупни. Сред тях има стожери на честността. Но по какъв начин да не си направи човек изводите, като единствено преди два месеца централният банкер на Литва – Телецът Илмарс Римшевичс, беше задържан за корупция. Друг Телец – Иван Славков-Батето, през 2005-а беше изключен от МОК, откакто BBC го снима със скрита камера по какъв начин дава обещание да лобира против пари.

Близнаци
Предпочита измами и интриги

Близнаците са умни, изобретателни и ненапълно морални. Не обичат да се стига до изстъпления или крайни решения, даже и във връзка с персоналната си нравствена непорочност. За тях добре скроената машинация е тип изкуство. Определено са по-склонни да забъркат някоя префинена интрижка, в сравнение с да вземат едни пари на ръка, с цел да създадат нещо неправилно. Напротив – Близнакът може да се запъне като магаре на мост, предложите ли му рушвет.

Рак
Взема, само че с достолепие

Незаслужена е славата на Близнаците като най-двулики и на Везните като най-колебливи. Всъщност първото място и в двете категории би трябвало да бъде присъдено на Рака. Представителите на този знак хем са извънредно честни, хем са склонни на кокошкарски измами. Те имат твърди морални позиции, които необичайно по какъв начин се извъртат на 180 градуса. Заради тази своя бяло-черна дуалност Раците са неустоимо привлекателни персони.

Лъв
Много зависи от сумата

Лъвът дава тип на човек, който няма да се спре пред нищо, изключително, когато нещата опират до авторитет и място в общестото. Принципно това е по този начин. Той може да ви събори на земята и да мине по вас, като по червен килим, с цел да се озове в светлините на прожекторите. Но да получи куфарче с пари против услуга, като рискува да бъде хванат и обществено компрометиран – надали. Лъвът е самолюбив и редовен, като цяло. Все отново доста зависи от сумата.

Дева
Дават ли ти – хвани

Девата и парите имат доста специфични връзки – обичта им е взаимна. Представителите на този знак държат да бъдат добре заплатени. За тях това е еднакво на висока оценка на качествата им. Именно тази обич, както и прагматичната им природа, би ги предиздвикала да следват правилото: „ Дават ли ти – дръж…” Ако не взема аз, ще го предложат на различен, рационализира Девата и не се главоболи да претърпява моралното си „ падение”.

Везни
Бъркат в кацата с меда

Тези благи, приятни и възпитани хора се водят най-корумпирания знак в зодиака. Има проучване на ФБР на нарушителите съгласно зодиакалния знак. В него Везните заемат челно място по корупция и измами, само че не са измежду най-често задържаните знаци, защото е доста мъчно да ги заловят в крачка. Това е просто статистика и не значи, че арестуваната за рушвет при започване на седмицата Везна Десислава Иванчева е отговорна или почтена.

Скорпион
Иска, но не му оферират

Ако в една стая са събрани всички зодии, внезапно спре токът и в идващия миг домакинът е с прерязано гърло, кого ще обвините? Скорпиона, най-вероятно. Обаче в случай че един „ бизнесмен” дава 100 хиляди за някаква „ дребна” услуга, на кого ще се спре? На Скорпиона? Едва ли. Първо, той не е безсрамен, а плюе на нравствените правила. И второ, Скорпионът е извънредно обезсърчителен. Той е от тези, дето вземат парите и споделят „ ще видим”.

Стрелец
Само глупак би се опитал

Идиот е този, който би предложил рушвет на Стрелец. Първо, Стрелците са толкоз смахнати, че в случай че им даде пари в плик като нищо ще си помислят, че индивидът просто е желал да ги зарадва. А когато схванат недоразумението, може да избухнат в обективен яд. Стрелците стават за диктатори (Сталин) и нарушители (Били Хлапето), само че такива неща, като да им предложат рушвет, наскърбяват човешкото им достолепие.

Козирог
Не играе на дребно

Не се опитвайте да подкупвате Козирог. Освен, в случай че не сте се подготвили с крупна сума. Историята познава случаи на корупция, като този на Анхел Мария Вияр, президентът на Испанската футболна федерация, който м. година беше задържан при огромно следствие. Става въпрос за следното – Козирозите не играят на дребно и мъчно ги хващат. Да вземем Козирога Ал Капоне. Гангстер N1 в света най-сетне беше хванат за… неплатени налози.

Водолей
Не е евентуално, само че е допустимо

Обикновено Водолеите са благородни хора, загрижени за планетата, международния мир, делфините и китовете. Най-често в главите им се въртят грандиозни проекти по какъв начин да спасят човечеството от глада и бедността. Но от време на време и те се поддават на пороците на своето обграждане и се случва да наклонен от правия път. Като кмета на Септември Марин Рачев, който предходната година беше арестуван за укриване на налози в изключително огромни размери.

Риби
Абсурд е да ги изобличиш

През целия си живот представителите на този знак рафинират най-важното си умеене – да наподобяват изцяло почтени. Те се плъзгат по течението и не влизат в спорове, даже в случай че за това се постанова леко да видоизменят възгледите си. Почти невероятно е да се разобличи представител на знака Риби, влезнал в корупционна скица. Тактиката им е да заметат изключително деликатно всички следи, след което сами да си повярват, че са почтени.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР