Овен По природа вие сте свободолюбив човек. Днес ще покажете

...
Овен По природа вие сте свободолюбив човек. Днес ще покажете
Коментари Харесай

Хороскоп за 27 февруари: Необичаен ден очаква няколко зодии

Овен
По природа вие сте свободомислещ човек. Днес ще покажете своята просветеност и улегналост. Вашите възгледи ще се окажат прогресивни. Като предписание постоянно се стремите към огромни висоти, пробвайте се единствено да не надценявате опциите си.

Телец
Денят е подобаващ за съдействие и взаимни дейности. С поддръжката на близки хора ще можете да преодолявате трудностите, да се справяте с проблеми. Думите ви за любовта постоянно са в несъгласие с тайните усеща, които изпитвате.

Близнаци
Твърде тежката, досадна и монотонна работа не е за вас, макар че по принцип държите на работата си и я вършите с възторг. Очаква ви триумф във всяка работа, която е обвързвана с мисловен труд.

Рак
Нещата, които би трябвало да извършите, са в действителност забавни за вас. Не е чудно, че ги приемате с възторг. На този ден си коства да деянията повече физическа интензивност. Добър ден, с цел да започнете диета.

Лъв
Възможно е през днешния ден да избухнете поради хората, които не желаят да си правят работата, само че се пробват да я трансферират върху вас. Благоприятен ден за общоукрепващи процедури и интензивно вървене, само че физически дейности не се предлагат.

Дева
Няма да е елементарно да постигнете задачите си, само че ще упорствате и ще се справите. Очакват ви доста провокации. Няма подозрение обаче, че ще ги преодолеете почтено. Вие оставате другарски настроени и гледате с оптимизъм към бъдещето. Това ви прави изключително привлекателни.

Везни
Спокоен ден, съвършен за решение на комплицирани проблеми. Нищо не ви пречи да се концентрирате, да претеглите всички плюсове и минуси, да изберете оптималния път към задачата. Днес е удобно за физическа интензивност, релаксация, медитация, йога. Посветете този ден на вашето духовно здраве.

Скорпион
Вашите хрумвания са положителни, вие сте очарователни и другарски настроени, тъй че хората ви оферират поддръжка. Общителността, допълнена със самочувствие и възприятие за комизъм, ще бъде скъпа, а подправената невзискателност или безмълвие - рискови.

Стрелец
Днес ще можете да постигнете триумф в професионалната си активност, в случай че работите. И вашият страховит здравословен и физически съставен елемент ще способства за това. Ще почувствате потребност от креативно себеизразяване.

Козирог
Двусмислен ден. Ще бъде мъчно да съберете мислите си, да се концентрирате, по тази причина е по-добре да не планирате нищо значимо. Бъдете деликатни и се пробвайте да избегнете даже най-дребните неточности.

Водолей
Възникналите проблеми няма да се решат сами, по тази причина не се опитвайте да се преструвате, че не съществуват. Мнозина са подготвени да предложат помощ, само че вие би трябвало да извършите първите стъпки сами.

Риби
Днес може да не намерите сили за деен персонален живот. Мнозина ще попаднат в омагьосания кръг на подозренията, ще се окажат в плен на неразположение или на мистериозни персонални условия.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР