Овен Както обикновено, независимо от избраната тема, Вие ще се

...
Овен Както обикновено, независимо от избраната тема, Вие ще се
Коментари Харесай

Три зодии днес ще са на ръба на вълната, но другите трябва да внимават

Овен
Както нормално, без значение от определената тематика, Вие ще се изкажете непосредствено. Защо да мълчите? Така или другояче това изобщо не прави работа. В избран миг можете да разкажете за това, което Ви интересува, с всичкото си здравомислие, присъединяване и обич. Или пък може да насъскате кучетата на човек, зкогото напълно и изцяло сте уверени, че в никакъв случай не е заслужавал това повече от в този момент. Разбира се, Вие имате проект за довечера! Използвайте всяко свободно време през този ден в подготовка, а и да доизкусурите всички Ваши обичани дреболии. Съвсем скоро ще забравите за всичко, което Ви е разстройвало.

Телец
Не икономисвайте силите си, с цел да се подготвите за идващите няколко дни. Ситуацията ще претърпи някои промени и евентуално ще се досетите за това, което Ви следва. Само че за безпокойствие няма аргументи - просто се убедете, че сте прочувствено готови за решението на тези задания. Въображението Ви рисува доста по-страшни картини от тези, които в миналото биха могли да станат действителност, та за какво не започнете да мислите по-позитивно?

Близнаци
Когато се возите на влакче в някакъв увеселителен парк, впивате ли се в парапета с всичка мощ и и седите ли със затворени очи, до момента в който всичко свърши? Или самоуверено гледате напред, наслаждавайки се на всяко нанагорнище или завой? Какъвто и да е Вашият жанр, сменете го през днешния ден с противоположния. Когато сте обхванати от пътна тресчица, действайте, ръководейки се от своите инстинкти. Ако Ви е мъчно да отворите очи, това единствено демонстрира значимостта на това, което би трябвало да видите. А в случай че сте привикнали да знаете, какво Ви следва, допустимо е, да е пристигнало време за някакви секрети.

Рак
Денят е удобен и ще се характеризира с повишаване на виталния тонус и постоянен прочувствен декор. Днес ще постигате отлични резултати във всичко, с което се захванете и ще може да реализирате смели замисли и отлични хрумвания. В интерес на истината, ще се наложи да действате независимо, само че това едвам дали ще Ви смути, защото напълно елементарно ще се справите и без странична помощ. Силно ще бъде въздействието на позитивните трендове в областта на сантименталните и фамилни връзки. Нарастналата вътрешен глас ще Ви помогне да постигнете съгласие с околните си хора, а умеенето умерено да обсъждате общите проблеми ще разреши да бъдат избегнати споровете.

Лъв
Не би трябвало да раздробявате един огромен и ярък спомен за отминала обич или за вчерашния ден, на доста, доста дребни. Така може единствено да се стигне до амортизация. И защото спомените са нещо в действителност доста скъпо, което имате, и доколкото за този ден не Ви се плануват никакви сантиментални прекарвания, отнесете се към него оптимално деликатно. Постарайте се да не го разбиете и да не го загубите...

Дева
Няма никакви подозрения в това, че в кръга на предоставените Ви отговорности Вие се чувствате като риба във вода. Но има и такива дни като днешния, когато Ви обгръща ленност, и когато Ви се желае да се избавите от всички отговорности едновременно. Това е обикновено, тъй като всеки човек понякога се нуждае от „ междучасие”. Просто през днешния ден не е подобен ден, в който можете всичко да захвърлите. Не предприемайте никакви внезапни дейности. Свършете всичко, което е наложително,а по-късно ще си отдъхнете, както би трябвало.

Везни
Продължавате своето странствуване по пътя на самопознанието. Проблемът е в това, че предметът на Вашето търсене не е явен и на самите Вас. Ако Ви се коства, че сте се изгубили някъде по пътя, или сте се разсеяли от голямото количество разновидности, усамотете се за малко, с цел да може да обмислите всичко както би трябвало. Не е наложително да отделите за тази цел почивните си дни. Стигат Ви единствено няколко часа, през които да пътувате или да се разхождате в парка. Това ще Ви помогне да се предпазите от спомагателен стрес.

Скорпион
Този ден за Скорпионите ще е освен тежък, само че и рисков: действайки развълнувано, рискувате да навредите и на себе си, и на другите. Нервното претоварване може да докара до тежки болести и по тази причина се постарайте да запазите успокоение и да избегнете стресовите обстановки. От занимания с екстремални типове спорт и присъединяване в травмоопасни игри е по-добре да се откажете. В общуването проявявайте предпазливостпредпазливост: изцяло е допустимо в обкръжението Ви да се намерят хора, подготвени да се възползват от Вашата безкористност и подготвеност за помощ. А и Вашите препоръки надали биха били разбрани вярно.

Стрелец
Всичко, което Ви каже през днешния ден Вашият обичан човек, ще смятате за нелепости, без даже и да се пробвате да вникнете в същността на тези думи. Просто настроението Ви през този ден ще е такова... спорно. Всъщност, това може да се окаже сериозна засегнатост, та по тази причина не се увличайте. Много е прелестно да се чувствате най- умни, само че единствено тогава, когато има с кого да се сравнявате.

Козирог
Денят е обвързван с разглеждане на цели в дълготраен проект. Ще започнете да се замисляте, дали сте създали верния избор и дали сте организирали вярно живота си. Темата за разсъждение не е неприятна, само че бедата е в това, че бързайки да поправите това, което Ви се коства неверно, единствено влошавате обстановката и се поставяте в още по-сложно състояние. Не бързайте да действате. Днешното Ви въодушевление е подбудено не от действителни условия, а под въздействие на отрицателни трендове. Не си заслужава да разрушавате основаните връзки поради моментно неспокойствие.

Водолей
Ще се наложи да си спомните, че любовта не е единствено наслаждение, а и съществуване на някои отговорности. През този ден ще се наложи да ги изпълнявате, и то почтено и добросъвестно. Впрочем, всичко това няма да е ужасно, а дори ще бъде прелестно, колкото и да се стремите да убедите себе си и близките в противоположното.

Риби
Днес вероятно ще Ви повърви в работи, изискващи повече фикция, в сравнение с традиционализъм. Новите Ви хрумвания са толкоз хубави, че заобикалящите Ви с готовност ще се захванат да оказват помощ за тяхната реализация. Може да се вършат огромни покупки и въобще да се разпораеждате със своите гинанси, като може да сте сигурни, че интуицията няма да Ви подведе. Желателно е, да въведете ред в връзките си с близките. За задачата можете тактично и внимателно да изкажете натрупалото се у Вас неодобрение и своите искания, или да извършите личните си отдавнашни обещания. Помнете, че всевъзможни различия и спорове през този ден може да бъдат урегулирани относително елементарно.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР