Овен Натоварен ще бъде денят ви. Оставете нещата, които не

...
Овен Натоварен ще бъде денят ви. Оставете нещата, които не
Коментари Харесай

Вашият хороскоп за днес, 07.01.2018 г.


Овен

Натоварен ще бъде денят ви. Оставете нещата, които не са ви ясни на експертите и се заемете с по-реалистични задания. Развийте капацитета си и ще се гордеете с достиженията си.

Телец

Основателно се надявате на позитивни промени в живота си. Не изпреварвайте събитията. Ако сте по-търпеливи ще останете задоволени от протичащото се. Семейните проблеми ще се решат по-бързо, в случай че включите в разискването им и другите членове на семейството.

Близнаци

Предстоящо събитие ще ви накара да се почувствате напрегнати и е допустимо вълнението да ви пристигна допълнително. Дайте си глътка въздух и мислете позитивно. Нещата ще се развият по този начин, както ги планирате вие.

Рак

Бъдете премерени в думи и каузи. В противоположен случай са вероятни разочарования, а това надали го желаете. Успешно ще разрешите въпрос, който ви тревожи от много време. Благодарение на упоритата си работа през днешния ден ще постигнете прогрес и справедливо самопризнание от началници.

Лъв

Бъдете рационални и не рискувайте нищо, което не можете да си позволите да изгубите. Оставете споровете настрани, те надали ще ви оказват помощ да решите проблемите си. Денят е подобаващ за нови инициативи и нова тенденция на ползите ви.

Дева

Предстои ви претрупан ден. Бъдете гъвкави при взимане на решения. Хубавото е, че ще извлечете изгода от всичко, което се случва към вас. Личните ви каузи се развиват съгласно упованията ви.

Везни

С разсъдък и премерени дейности ще избегнете риска и ще постигнете желанията си през днешния ден. Но напрежението ще пораства и се подгответе за повече страсти. Възможно е да зародят здравословни проблеми. Вземете ограничения.

Скорпион

Гаранция за добре свършената ви работа през днешния ден е отношението на сътрудниците и началниците ви. Но най-много личното ви задоволство. Ще се поизмъчите, само че резултатите ще са отлични. Финансови триумфи ще имат деловите представители на знака.

Стрелец

Ще ви притиснат периоди в службата и това ще затрудни общуването с вас. Въздържайте се от сериозни забележки, колкото и да мислите, че сте прави. Бъдете по-търпеливи и не предизвиквайте сами събитията.

Козирог

С ново мислене ще се впуснете към реализация на концепциите си. Настроението ви ще е положително и резултатите от работата ви също. Добре е да изпреварите иден здравословен проблем, като се посъветвате със експерт. Пазете се от несъразмерни страсти.

Водолей

Денят ви ще бъде сполучлив. С положително мислене и положително въодушевление ще свършите всички задания в период. Не приемайте предложение за нова работа, в този момент не е най-подходящото време за такава смяна.

Риби

На множеството от вас им следва ново начало. При някои то е обвързвано с работното място, а за други е от персонален темперамент. Добрите новини ще ви настроят положително и ще разпрострат скритите ви благоприятни условия.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР