Овен Настроението ви ще бъде перфектно, сякаш в унисон с

...
Овен Настроението ви ще бъде перфектно, сякаш в унисон с
Коментари Харесай

ЛЮБОВЕН хороскоп за този уикенд, 13-14 февруари

Овен
Настроението ви ще бъде съвършено, като че ли в унисон с страстите към празника. През този уикенд задачата ви е да се фокусирате на първо място върху себе си, само че това няма да е за сметка на любовта, по-скоро ще ги комбинирате сполучливо.
Телец
В любовен проект почивните дни дават обещание да ви напомнят страстите от началото на връзката.Опитайте се да потърсите някое безшумно и умерено местенце за малко бягство от действителността, а пък и какво по-хубаво от закъсняло честване на Деня на влюбените.
Близнаци
Спокойствието във връзката е застрашено, само че би могло бързо да се възвърне, в случай че оставите злопаметността си да излезе в „ отпуска “. Правилата, които се пробвате да наложите във връзката, ще ви изиграят неприятна смешка.
Рак
 Трите най-съвместими двойки в зодиака Трите най-съвместими двойки в зодиака
На 3 двойки в зодиака звездите подсигуряват благополучие и благоденствие. Ето кои са те. Овен и Водолей Представителите на тези знаци са роден...
Започнали сте да се вълнувате извънредно доста от духовната страна на връзката ви, загърбвайки светската показност. Това е доста позитивна смяна от ваша страна, тъй като ще почувствате същинска непосредственост.
Лъв
Връзката ви се коства друга от всичко, което сте преживявали до този миг с някогашни сътрудници. Това колкото ви радва, толкоз и ви плаши. Не позволявайте на страха от непознатото да помрачи еуфорията ви.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР