ОВЕН На път сте да се влюбите толкова силно, че

...
ОВЕН На път сте да се влюбите толкова силно, че
Коментари Харесай

4-те зодии, които ще намерят нова любов през седмицата 22-26 НОЕМВРИ

ОВЕН

На път сте да се влюбите толкоз мощно, че няма да разберете какво ви е блъснало и ще обичате всяка секунда от това възприятие. Вие постоянно вярвате в това, което виждате, и по време на този пренос вие ще вярвате в любовта, тъй като ще я видите тъкмо пред очите си, под формата на индивида, с който желаете да бъдете.
Ето кои са трите най-мили зодии
Кога за финален път се спряхте, с цел да предложите вода на уличното куче? Или сте купили нещо особено за тази сладка птица, която ви п...



СКОРПИОН

Тази седмица се усеща добре - и не желаете да стопира. Да бъдеш влюбен още веднъж ти се коства необичайно, това не е нищо, което си възнамерявал и даже сте леко комплицирани от възприятията си. Каквото и да е, ще се чувствате възприемчиви и нетърпеливи за повече.

ЛЪВ

Определено имаш възприятието, че ти би трябвало това, което идва при теб. Това значи, че сте на път да се влюбите - доста надълбоко и освен, че не сте очаквали това да се случи, само че в този момент, когато се случва, вие изцяло го приемате в живота и сърцето си. Да, това е, което си спомняте — това вълнуващо възприятие да сте влюбени. Толкова е хубаво, толкоз лечебно — толкоз оживяващо!
3-те най-АГРЕСИВНИ зодии
Всички познаваме най-малко един човек в живота, който се хвърля на хората без основателна причина. Трудно е да се води здравословен спор с...

И не се тормозете, не сте сами в тази дълбока обич - тя е взаимна. Честито, лъвове! Ще се влюбите в някой, който се усеща по същия метод като вас.



БЛИЗНАЦИ

Срещате (или към този момент сте срещнали) някой, който ще провокира мощно интереса ви, просто заради отворения му темперамент и честната връзка. Сетивата ви споделят, че има нещо положително в този човек и това ви харесва. Може даже да наречете това шанс, само че наподобява, че е част от проекта на вселената. Хубаво е, че успяхте да прекарате време сами, тъй като по този начин, както вселената го вижда, в този момент сте подготвени да извършите тази стъпка в любовта. Вашият шанс към този момент е тук.

 

Още от ЛЮБОПИТНО:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР