Овен На моменти ще ви е некомфортно със собствените ви

...
Овен На моменти ще ви е некомфортно със собствените ви
Коментари Харесай

Съвет за всяка зодия за днес, 26 ОКТОМВРИ

Овен

На моменти ще ви е некомфортно със личните ви усеща. Състояния, които ви карат да плачете или да се размечтавате без да вършиме нещо, не са вашето амплоа. 

Телец

Каквото и да вършиме през днешния ден, ще наподобява несериозно. И с цел да не се разочаровате и да не страдате, най-добре изкарайте този ден във забава и веселба.



Близнаци

Днес нито приятния глас, нито изразителните физиономии ще ви оказват помощ да убедите някого в каквото и да било. По-добре не се опитвайте, че след това ще ви е неприятно.

Рак

Доста нападателно подхождате към света, нещо нехарактерно за вас. Овладейте и използвайте експанзията си за реализиране на нещата, които все отлагате.

Лъв

Днес ще настъпи моментът, в който към този момент ще е невероятно да отлагате вземането на решение. Действайте, тъй като след това ще ви загризе съвестта, хванете бика за рогата.

Дева

Денят е зареден с невероятна сила, само че единствено от вас зависи да я насочите в вярната посока. Днес бихте могли да реализирате една отколешна фантазия и никога не се отхвърляйте. Но ще би трябвало да разчитате най-вече на себе си.

Везни

Днес бъдете деликатни с парите, склонни сте да вършиме прочувствени покупки, за които след това несъмнено ще съжалявате. И не се дразнете от постъпките на другите членове на фамилията ви.

Скорпион
 4-те зодии, които ще намерят нова обич през седмицата 25-29 ОКТОМВРИ 4-те зодии, които ще намерят нова обич през седмицата 25-29 ОКТОМВРИ
БЛИЗНАЦИ Възможна е бърза романтика и в случай че не желаете нещата да се развиват бързо, може би е по-добре да държите нечия влюбена в в...

Планирайте разноските. Поемете отговорност за протичащото се, тъй като в случай че сами не го извършите, събитията ще ви принудят по много противен метод.

Стрелец

Това, което считате за дребно стеснение и непрекъснато пренебрегвате, напълно скоро може да се трансформира в сериозен проблем. Разрешете бързо въпроса, с цел да не стане след това прекомерно късно.

Козирог

Днес ще изпаднете в положение много близо до меланхолията. Съвземете се, усмихнете се и си възвърнете вярата. 
 Астролозите предизвестяват: Това са 5-те най-опасни дни през ОКТОМВРИ! Астролозите предизвестяват: Това са 5-те най-опасни дни през ОКТОМВРИ!
Октомври крие в себе си 5 сериозни дни и до момента в който някои към този момент може да са минали, можете да си извършите равносметка и да предвидите рисково...



Водолей

Какво ви дава мощ и наслада в живота? Сещайте се за това, забелязвайте и това, което ви кара да се усмихвате. Малките неща постоянно остават скрити, а точно те са, които движат живота.

Риби

Ако, с цел да постигнете една по този начин лелеяна от вас цел е необходим прочут риск, през днешния ден ще имате силите да го поемете. Ако проиграете шанса си, най-малко ще ви остане утешението, че сте придобили прочут витален опит.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР