ОВЕН На моменти желанията ще са повече от обективните ви

...
ОВЕН На моменти желанията ще са повече от обективните ви
Коментари Харесай

ХОРОСКОПЪТ ЗА 20 ФЕВРУАРИ: Деви, станете по-активни в желанията си! Козирози, оценете правилно ситуацията!

 ОВЕН
На моменти желанията ще са повече от обективните ви благоприятни условия и може да ви подбуден към прибързани, спонтанни, недомислени действия. Въздържайте се от такива и бъдете наблюдателни. Съществуват предпоставки за контузии, повреди, които може да причинят и материални загуби. Избягвайте присъединяване в обществени мероприятия, всеобщи развлечения и визитата тук-там, където има скупчване на доста хора. Вместо това се погрижете за здравето си, изпълнявайте усърдно домашните си отговорности, направете наложителните прегледи на автомобила си и техниката, с която работите.

 ТЕЛЕЦ
Комуникацията с близките по каквито и да било тематики няма да ви затрудни. Интуицията и логиката ви са в синхрон, ще се справите с провокациите без особени старания. Най-важните за решение въпроси ще са свързани с дома, фамилията, обичания човек, или като цяло, с хората, които имат водещо значение в живота ви. Ако бизнесът ви е фамилен, то хармонията във взаимоотношенията сред участниците ще е забележима, и работейки обединено, ще сте в положение да реализирате внезапен прогрес. Използвайте оптимално подарък словото си при разискване на въпроси, отнасящи се до завещание, застраховки, издръжки или оформяне на заеми.

 БЛИЗНАЦИ
Успехите ще се отразят позитивно както на настроението, по този начин и на външния ви тип. Самочувствието постоянно ви придава лъчение на убеденост, а оттова и прелест и сексапил. Но стремежът към прогрес и желанието да внушите мислите и възприятията си на близките ще се окаже не изключително подобаващ метод. Обмисляйте решенията си и при присъединяване в групови полемики, се въздържайте от прекомерно импулсивни изявления. Ориентирайте напъните си към креативен занимания или такива, изискващи ексцентрични схеми на работа. Контактите ще са интензивни. Диференцирайте персоналните от обществените.

 РАК
Събитията ще са спорни, на моменти странни. Личните и сантиментални връзки ще са вълнуващи, за разлика от деловите, които може да се окажат проблематични. Новите запознанства ще са завладяващи, само че на „ първо четене “ е желателно да се въздържате от ексцентрични прояви. Стремежът ви към забавни прекарвания, желанието да избягате от рутината може да ви подтикне към недомислени решения, които да провокират разгорещени разногласия по време на настоятелен диалози или сключване на контракти. Преди да кажете или извършите каквото и да било, мислете разумно.

 ЛЪВ
Всяка активност, изискваща деятелност, разрастване на креативните умения, вложение на бизнес усет и ексцентрични решения ще е сполучлива, увлекателна и ще съумеете да се справите с неимоверна лекост. От особена значимост ще се окажат контактите, които поддържате от години. Ще разполагате с удобни условия за укрепването им, както и за превъзмогване на някои разлики, отслабващи доверието сред вас и сътрудниците ви. Ще съумеете да уговорите преференциални условия по дълготрайните си контракти, заобикаляйки опцията за изненадваща смяна на параметрите.

 ДЕВА
Личните връзки ще трансформират характера си и ще преминат на ново, качествено друго във връзка с конструктивността и градивността равнище. Промените ще ви накарат да забравите за старите си страхове и устремени напред, ще търсите рационални пътища към триумфа си. Станете по-активни и съответни в желанията си. Удовлетворение ще получите, в случай че се занимавате с работа, която разсънва въображението и ви подтиква към творчество. Някои от вас ще пристъпят към интензивно съдействие с сътрудници от бизнеса, тъй като там ще открият благоприятни условия за реализация и облаги.

 ВЕЗНИ
Някои от вас ще трансформират местожителството си в търсене на по-добри условия за работа и живот. От предишното ще възкръснат остарели връзки и познанства, които ще преоткриете още веднъж, с цел да продължите това, което има да се свърши. Няма място за паники, пътят ви е чист, останалото зависи от вас. Имате свое виждане по проблемите и обстановките, протичащи се към вас. Добре е да осъзнаете, че в случай че настройките ви са положителни, то и идното ще е положително. В противоположен случай ще се натоварите с негативизъм, който несъмнено ще ви пристигна допълнително. Във ваша власт е да трансформирате силите по този начин, че да оставате удовлетворени.

 СКОРПИОН
Ако се питате по какъв начин бихте могли да постигнете мощен финансов триумф и постоянни положителни доходи, не чакайте рецептата да ви пристигна от някой различен. Сами можете и ще се справите. Истина е, че уроците си научаваме, минавайки през страданието, само че има и по-бърз метод, стига да го желаете. Дайте път на положителното, което носите в себе си, погледнете на света от към позитивната му страна и с лекост ще посрещате провокациите на живота. Финансови спогодби ще ви оказват помощ да не бъдете прекомерно угрижени за потребностите си. Това ще усъвършенства настроението и самочувствието ви.

 СТРЕЛЕЦ
С нюх и добра ориентировка ще изберете най-подходящата опция, която ви се дава, с цел да подобрите нещата към вас. Ще работите по проблемите си и давайки път на концепциите си, ще разгърнете капацитета си. Това е за по-напористите от вас, други ще се занимават с познатите към този момент задания, с които ще запълват времето и мислите си. Ще срещнете подобаващия човек, с който ще се чувствате добре, споделяйки общи ползи и хрумвания. От значение е да се освободете от натоварващите ви мисли, като изявите положителното в себе си. Това е значимо за реализиране на задачите, само че и освен поради тях.

 КОЗИРОГ
Ще чуете насърчителни думи в поддръжка на начинанията ви и те ще ви стимулират да се развивате. Не отхвърляйте непознатия опит, ползвайки се от него ще ускорите триумфите си. Покана за взаимни дейности, само че преди да приемете, си помислете. Знаете какво желаете и от какво да се пазите. Оценете вярно обстановката и вземете най-хубавите решения. Ще дадете преимущество на прагматичния си нюх за хора и събития и няма да съжалявате. Без необикновен разход на сила ще се сдобиете с мечтани неща. И както нормално се случва в живота, едното ще е за сметка на друго.

 ВОДОЛЕЙ
Събитията ще ви предложат обстановки, в които в случай че умеете да вземате съответни и бързи решения, ще спечелите. Анализирайте даденостите и проблемите и направете вярната оценка. С такива дейности бихте осъществили всичко, което поискате. Съдбата ще ви помогне, възнаграждавайки ви за напъните ви, само че покажете интензивност. Не подценявайте хора, можещи да ви оказват помощ, единствено тъй като фаворизирате други. В съкровен проект ще се радвате на нечие сантиментално наличие, което сигурно може да направи живота ви по-лек и прелестен. За да бъдат сполучливи делата ви, проявете самодейност във всичко, с което се захванете.

 РИБИ
Сами ще се изненадате прелестно от постигането на предстоящите от вас финансови резултати. Силно изразен шанс в деловата страна на живота ви. Уреждане на преференциални заеми. Като резултат от досегашните ви старания, вие се вписвате към този момент в друга категория, каквато в действителност е и скритата ви фантазия. Заръката към вас е да раздавате щедростта си без ограничавания, с цел да получавате от изобилието на природата. Великолепието на идващото ще промени напълно погледа ви и ще ви проводи надалеч напред в мислите ви. Правилно сте разбрали – следва ви нещо в действителност хубаво.
Източник: bg-voice.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР