Овен Много по-благ и по-спокоен ден, тъкмо за разходки. Полята,

...
Овен Много по-благ и по-спокоен ден, тъкмо за разходки. Полята,
Коментари Харесай

Вижте какво вещаят звездите за 6 юни

Овен
Много по-благ и по-спокоен ден, таман за разходки. Полята, планините, реките, всичко ухае и мами на открито, не чакайте и не се излежавайте, обувайте маратонки и тръгвайте.
Телец
Щастието и триумфът се състои в това да прекарвате живота си по вашия личен метод. Бъдете себе си. Никой не може да ви каже, че го вършиме неправилно.
Близнаци
Винаги е по-добре да бъдеш в първото ходило на стълбата, която искаш да изкачиш, в сравнение с върха на друга, която не искаш.
Рак
Животът е прелестен, а в случай че не наподобява подобен тъкмо в този миг, направете го. Винаги има защо да се зарадвате, какво да оцените. А през днешния ден е ден за награди от ориста.
Лъв
Ден за реализиране на резултати, а това значи - изпълнете обещанията, които сте дали, даже и позабравените. Отмятайте, освобождавайте, полетете.
Дева
Когато другите се държат зле с вас, тръгнете си, усмихнете си и продължете да бъдете себе си. Не позволявайте нечия жлъчност да промени индивида, който сте.
Везни
Един от най-възнаграждаващите моменти в живота е когато най-сетне намерите смелостта да оставите това, което не може да измененията.
Скорпион
Може би нещото, от което се боите, е тъкмо това, което би трябвало да извършите. Понякога животът е таман това – да рискуваш всичко за фантазия, която никой различен не може да види с изключение на теб.
Стрелец
Обръщайте внимание на дребните неща, тъй като когато стартира да ви липсва „ положителното остаряло време”, имаш поради на първо място дребните неща, като да вземем за пример просто да се посмееш с някой специфичен човек.
Козирог
Покажете любовта си, не се тормозете. Всяко възприятие има място и заслужава да бъде уважавано. Не се тормозете да бъдете такива, каквито сте.
Водолей
Правете дълги разходки. Отдавайте се на хубави дълги диалози. Обръщайте внимание на момента. Пребройте нещата, които имате, а не тези, които ви липсват.
Риби
Ако извършите една стъпка и след нея друга, ще бъдете сюрпризирани от това какъв брой надалеч можете да стигнете от точката, която сте считали за последна. Вървете!
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР