Овен Мислете за бъдещето. Именно то днес заслужава Вашето особено

...
Овен Мислете за бъдещето. Именно то днес заслужава Вашето особено
Коментари Харесай

Хороскоп за 1 ноември Натиснете тук за да видите всички модели диамантени гоблени от ArtIvet.com потърсете в Ламята.ком...... Посетете ни във Facebook Clicky Web Analytics Хороскоп за 01

Овен
Мислете за бъдещето. Именно то през днешния ден заслужава Вашето изключително внимание. Малките пропуски, неточности и незавършени работи през днешния ден ще останат незабелязани, само че по-късно ( и несъмнено – в най-неподходящия момент), за тях обезателно ще Ви припомнят. Затова всичко, за което се захващате през днешния ден, се пробвайте да извършите безупречно. Денят се оказва доста уморителени и във физическо, и в прочувствено отношение. Само че да възстановите душевните си сили напълно не е мъчно: за задачата от изгода ще Ви бъде общуването с членовете на фамилията и със старите другари.

Телец
Усещате ли, kакво става около Вас? Това образува два разнообразни лагера: тези, които изцяло Ви поддържат, и другите, които подценяват Вашите ползи. Даже и без да си дадете сметка, ще се окажете забъркани в битката за власт. Не позволявайте това въпреки и малко да повлияе с нещо на Вашия живот. Продължавайте да се занимавате с това, с което сте се занимавали. Не променяйте графика си зарад някой, или зард нещо, каквото и да било то. Не се съгласявайте да играете в никакви игри, и се занимавайте единствено със своята лична работа.

Близнаци
Замисляте да отидете някъде? С компания? Какво пък, в този момент е най-подходящото време да започнете да си вършиме проекти! Настроени сте да се концентрирайте върху връзките със своя сътрудник и да действате безспирно, с цел да можете и двамата да се чувствате отлично. Ако и двамата може да си вземете отпуск,вероятно би трябвало да се възползвате от това. Ако нямате тази опция, възприемайте всичко като отложен отпуск и като нещо прелестно, което ви чака...

Рак
Днес ще раберете, че някаква страничка в персоналния Ви живот, която никога не е трябвало да се обръща, въпреки всичко се е обърнала. Какво пък, след нея обезателно ще последва още една, а по-късно още, и още... Затова не си заслужава да се разстройвате никога...

Лъв
Този ден е спорен. От една страна ще бъдете в чудесно въодушевление и ще гледате с оптимизъм, а въпреки това ще предпочетете да не мислите за проблемите на сегашното, а тези проблеми освен съществуват, само че и чакат позволение. Разкажете на околните си какво Ви безпокои и вероятно ще получите освен поддръжка, само че и действителна помощ. Важното е, да не се стеснявате да признаете, че сте се оказали в сложна обстановка. Опитите непременно да запазите имиджа си на победител и триумфатор, няма да доведат до нищо хубаво.

Дева
Денят ще е дискомфортен и под напрежение. Ще Ви бъде мъчно да се разберете с близките и ненадейно ще си дадете сметка, че околните не споделят Вашите възгледи и напълно нямат желание, да търсят компромисно решение. Не се отчайвайте! Да се договорите и да постигнете до едно мнение, е въпрос на малко изчакване. Сега е нужно да запазите мира и да избягвате споровете. Може да започнете да се съмнявате в себе си, а в следствие и да се откажете от доста положителни хрумвания, които наподобяват сложни за реализация. Към всяко решение през този ден се отнасяйте умерено и не го считайте за дефинитивно: скоро ще измененията мнението си.

Везни
Настройката Ви през днешния ден за продължителна и плодотворна работа, е идеална. Постарайте се през този ден да употребявате освен старите схеми за водене на покупко-продажби, а предлагайте и нови хрумвания. Висшестоящите може да оценят Вашата работа. Отношенията с сътрудниците ще станат по- положителни. Добре ще преминат корпоративните и други мероприятия. Отношенията с обичания човек през днешния ден ще бъдат нежни, а срещите ще донесат доста позитивни страсти.

Скорпион
Препоръката на звездите за този ден е, да прекарате вечерта дружно със своя обичан човек, занимавайки се със някаква спортна или хазартна игра. Подходящо е всичко: от огромния тенис до редене на пасианси, или от шахмат до футбол. Важното е, дружно да се уморите физически и душевен, с цел да можете дружно и да си починете.

Стрелец
Не бъдете прекомерно взискателни към Вашия обичан човекВъзможно е да не Ви отделя задоволително време не тъй като не желае, а тъй като просто не му доближава време и не знае с какво по-напред да се захване. Дайте му опция малко да пристигна на себе си. Утре е допустимо всичко да бъде другояче...

Козирог
Подходящ ден за среща със остарели другари и изобщо с хора, които от дълго време познавате. Новите запознанства, за жалост, няма да са толкоз приятни.Може и да имате проблеми в връзките с обичания човек: доста комплицирано ще бъде, да се избегнат различията и всяко от тях може да стане причина за съществени различия, даже в случай че работата се отнася за второстепенни неща. Използвайте деня за реализация на отдавнашни проекти, само че единствено при положение, че сте способни да преодолеете всички спънки независимо.

Водолей
Денят може да се окаже много сполучлив от финансова позиция, само че с цел да Ви донесе действителни приходи, би трябвало много да се потрудите. Днес няма да сте доста във екстаз, когато се наложи да обърнете повече внимание на децата, само че в последна сметка това ще Ви достави наслаждение. Оставените за след това работи ще припомнят за себе си и ще се наложи да се оправите с тях. Тази вечер е изключителна за Вас: послушайте лека музика и това ще Ви се отрази добре. И си осигурете приятна компания.

Риби
Днес Ви чака сериозна и виновна работа. На първо място - над себе си. Работата е там, че Вашия вътрешен свят се нуждае от забележителен ремонт и оправяне, доколкото това, което имате в този момент, не удовлетворява условията на обичания Ви, както и условията на сегашната обстановка. /Lamqta.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР