Овен Месецът започва изключително успешно за представителите на знака Овен.

...
Овен Месецът започва изключително успешно за представителите на знака Овен.
Коментари Харесай

Месечен хороскоп за септември 2018 година

Овен
Месецът стартира извънредно сполучливо за представителите на знака Овен. Още при започване на интервала ви чакат изненадващи финансови допълнения. Те може да бъдат свързани с ваша недвижима благосъстоятелност. В персонален проект нещата също ще се развиват във ваша изгода, даже в първия миг да ви се коства че не е по този начин. През целия интервал поддържайте единна линия на държание, с цел да запазите позитивите и тяхното по-дълго деяние. Докато при започване на месеца ще вършиме повече неща за другите, то в последните дни на септември е добре да обърнете повече внимание на себе си. Може да се наложи да преминете на специфичен хранителен режим, с цел да се почувствате по-добре в кожата си.
Телец
Ако сте тъжни, че лятото си е отишло, то няма защо да съжалявате, защото септември ви е подготвил редица изненади. Още в първите дни на интервала ви чакат мигове на благополучие свързани с колегата ви. Ако сте решили да предприемете странствуване, бъдете деликатни и не рискувайте прекомерно, защото в този интервал има нараснал риск от контузии. Средата на месеца не е уместно време за промяна на работата или рисковани финансови интервенции. Краят на месеца ще е сполучлив за креативните представители на знака. Няма да може да се оплачете от липса на ентусиазъм. Това, от което би трябвало да се пазите е демонстрация на експанзия.
Близнаци
Началото на месеца може да ви донесе някои разочарования. Важното е да не настоявате прекомерно, тъй като тъкмо от този тип държание може да дойдат някои неприятности. Сега е добре да сте по-отстъпчиви, само че и откровени в общуването. Не забравяйте, че няма идеални хора. В средата на месеца заложете на другарството в връзките. Романтиката, от време на време въпреки и красива, е много подвеждаща. В служебно отношение няма да имате никакви проблеми, даже е вероятен пробив в професионалното ви развиване. Краят на септември е време, в което да поработите върху себе си. Не търсете отговорни за вашите персонални разочарования.
Рак
Септември няма да ви предложи елементарен метод и прав път за реализиране на задачите. Месецът е подобаващ за това да желаете освен това в работата. Ако се усъмните в качествата си рискувате да изпаднете в дълбока потиснатост, от която ще ви е мъчно да се измъкнете. Затова най-важната ви задача ще бъде да поддържате духа си жизнен. В здравословно отношение е извънредно време да се погрижите за общото си физическо положение. Възобновете разходките и започнете леки тренировки. Средата на месеца може да ви бъде препоръчано да се включите в забавен план. Ако изпитвате съществени подозрения не се колебайте да откажете. В края на месеца може да деянията повече храброст в персоналните връзки.
Лъв
Задачата ви през този месец е да измененията радикално себе си и най-много метода, по който гледате на света. Не идеализирайте индивида до себе си, а го приемете подобен какъвто е - с неговите достолепия и дефекти. Понякога в слабите ни страни има доста повече сексапил, в сравнение с допускат. Въздържайте се от разногласия и спорове, изключително с хора които са по-възрастни от вас. Средата на месеца може да ви предложи спомагателни отговорности, само че не се отхвърляйте от тях. Командировка в края на септември ви дава обещание запаметяващи се прекарвания и бързо развиване на служебните ви каузи.
Дева
Септември ще ви предложи изключителни хрумвания и разновидности за деяние. Те ще бъдат толкоз доста, че съществува риск да се откажете да действате. Точно това ще бъде най-голямата ви неточност топик мъчно ще е да степенувате значимостта на нещата, тъй че просто се заловете за първото което ви хрумне. Каквото и да извършите, то ще има триумф. В персонален проект не предявявайте доста искания към колегата си. Замислете се на какъв брой от качествата, които желаете да има той или тя - имате и вие.
Везни
Това е месец, който ще ви разреши да си отдъхнете. Помислете добре дали да не измененията нещо радикално в метода си на живот. Ако живеете с родителите си може би е време да се отделите. Смяната на работата също би ви се отразило добре, в случай че смятате, че не се чувствате на мястото си. Потърсете нещо друго, което ще ви помогне да излезете от рутината. В средата на месеца е добре да помислите за персоналните си връзки. Те имат потребност от смяна. В каква посока може да решите единствено и само вие.
Скорпион
Това е месец, в който би трябвало да решите дали желаете да вършиме взаимни отстъпки или да сте стопанин на ситуацията. Второто може да ви донесе някои неудобства, само че ще разполагате със свободата си. Вероятно, каквото и да решите път обратно няма да има, по тази причина премислете добре всички плюсове и минуси. В края на интервала наложително посетете персоналния си доктор, с цел да се уверите, че със здравето ви всичко е наред. Ако се чувствате изтощени променете метода си на хранене. Не забравяйте и за придвижването.
Стрелец
Септември ще ви донесе доста нови другари и усещания. Предстои ви да откриете един нов свят, в който занапред ще се утвърждавате. Подхождайте към новите си познати доброжелателно и с намерено сърце, само че не споделяйте всичките си секрети. В средата на месеца бъдете деликатни за здравето си. Захлаждането може да ви донесе някоя простуда. В края на интервала може да се почувствате изтощени, само че това ще е от многото приятни страсти.
Козирог
Септември ще ви донесе успокоение и изненадващи триумфи. Няма да са ви нужни кой знае какви старания, с цел да поддържате равнището, а в средата на интервала ви чака неочакван поврат, който ще увеличи съществено стандарта ви на живот. В персонален проект времето е положително да отправите това предложение към половинката ви, което до в този момент сте отлагали толкоз доста време. Сега е моментът за решаващата смяна в живота ви.
Водолей
Този месец ще сложи на мястото тези условия, които до скоро подхвърляхте по всички страни. Времето ще в и притисне и няма накъде на бягате. Най-добре не чакайте да ви притиснат, с цел да имате и вие присъединяване в събитията. Всичко, което става е за ваше положително, тъй че не се противете на интензивността, която би трябвало да предприемете. В края на интервала може да ви изтезават подозрения. Ако ви се наложи да избирате сред два разновидността, просто пробвайте и двете неща. Времето ще покаже кое тъкмо е най-подходящото за вас, само че не пропускайте шанса си.
Риби
Септември ще ви сложи съществени задания за осъществяване. Време е да дадете късмет на креативната страна у вас. Може да ви се наложи да работите до лудост, само че резултатите ще си заслужават. Длъжни сте да опитате всички вероятни разновидности, които ви хрумнат. Ако в този момент не пристъпите към дейности, по-късно ще се обвинявате и ще съжалявате за изгубеното време. Тайната на триумфа ви е да вярвате безусловно в себе си. Колкото повече хора се съмняват във вас - толкоз повече се придвижвайте напред!
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР