ОВЕН Месецът ще започне с недоразумения между вас и вашия

...
ОВЕН Месецът ще започне с недоразумения между вас и вашия
Коментари Харесай

4 зодии, за които ДЕКЕМВРИ ще бъде труден

ОВЕН

Месецът ще стартира с недоразумения сред вас и вашия сътрудник. Това, което може да остане малко и безобидно, ще ескалира в някакъв тип сериозен спор, при който никой от вас не се усеща удовлетворен, с цел да спрете да се карате. В един миг може даже да разберете, че целият този спор е неправилен. Дори ще предложите и двамата да спрете, сътрудникът ви няма да е в въодушевление да спре, даже ще сметне, че това е най-смисленото нещо и няма да спре, до момента в който и двамата не крещите истерично. Напрегнат месец, в който е добре да се смирите, най-малко един от двама ви, с цел да не бъдат взети крайни и непреодолими решения.


6 зодии с шанс във всичко през ДЕКЕМВРИ
СТРЕЛЕЦ Вече сте разбрали, каквото би трябвало и сте станали по-внимателни с решенията, които сте взели и заради това сте достигнали до важ...

ТЕЛЕЦ

Основното нещо, което ще дефинира какъв брой тежък е този месец за вас, е за вътрешното ви чувство и какво вършиме по въпроса. Ще получавате прозрения и ще осъзнаете, че нещо вътре във вас ви разстройва; чувствате, че не можете да се доверите на някого в живота си. Потъвате в главата си, че има някой, който ви лъже, като че ли има някакво мощно разобличаване за него и това е всичко, за коетомислите. Е, най-малко до момента в който не ги конфронтирате.

РАК

Това е приказен месец за вас да се потопите в образованието и научаването на нещо ново. Винаги сте се интересували от самоусъвършенстването и постоянно сте се записвали за курсове, които ви разрешават безвредното пространство, с цел да вършиме нещата, за които мечтаете. Може да получите този късмет още веднъж този месец, само че това, което ще се появи, може да не ви хареса. Тъй като сте почтени със себе си, може да разкриете нещо за себе си, което не ви харесва. По него може да се работи и вие ще го извършите в задача на живота си да отмените всички вреди, които сте нанесли заради това ваше неконтролирано държание.
Какво си споделят хората за вас, когато схванат коя зодия сте?
Овен - " Настойчиви, арогантни и склонни към експанзия. С вас на глава не се излиза. Вие смятате, че сте безгрешни и постоянно прави. " Телец...



РИБИ

Този месец просто не можете да стоите неподвижно и да работите. Положителното в това е, че хората няма да ви одобряват прекомерно съществено, само че това не значи, че би трябвало да дадете всичко от себе си, с цел да ги обличате с обиди и ниски оценки. Този месец ще мине и евентуално ще се разсъните в края му с няколко съжаления, само че в случай че има нещо, за което си коства да съжалявате, това е концепцията, че не е нужно да стигате дотук. Отдръпнете се, преди да разрушите света към вас на части.

 

Още от ЛЮБОПИТНО:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР