Овен - Майка на камъните (Възприемане)Притежавате ведър характер и през

...
Овен - Майка на камъните (Възприемане)Притежавате ведър характер и през
Коментари Харесай

Седмичен таро хороскоп

Овен - Майка на камъните (Възприемане)
Притежавате бодър темперамент и през този интервал се наслаждавайте на спокойствието и живота. Великолепие, комфорт, достойнство, благотворителност, благосъстояние и обилие, разцвет и целокупност, всичко това ще ви съпътства в тези дни. Свържете се със земята, следвайте традициите. Проявете състрадание. Можете да разчитате на помощ от положителни другари.
Телец - Асо мечове (Познание)
През този интервал кристално ясната мисъл ще ви помогне да откриете отговорите на въпросите, които ви мъчат отдавна. Вникнете в действителността, пробийте си път към истината през царството на хаоса. Проявете интелекта си и използвайте силата на мозъка. Изпипвайте детайлите, единствено по този начин ще получите прояснение на съзнанието и мисълта. Много от вас могат да стигнат до истини и изводи, за които даже не са и подозирали преди.
Близнаци – Слънцето (Живот)
Щастие, лекост, активност, оптимизъм и триумфи ще ви съпътстват през този интервал. Ще имате явен взор върху нещата. Разбирате същинските стремежи на сърцето, радвате се на красивия и обикновен живот. Осъществявате необикновен план, постигате креативен триумфи.

Имате положително здраве, другарство, деен живот, сигурност и сигурност.
Рак - Четворка жезли (Перфектност)
Изпипвайте всичко до последния подробност. Обръщайте внимание и на най-малките детайлности, с цел да не съжалявате след това. Бъдете съвършени както в облеклото си, по този начин и в работата си. Само по този начин ще имате триумф и ще се доберете до покачването, което от дълго време ви чака и сте заслужили със своята безрезервност и себераздаване на всички равнища. Бъдете спокойни, положителни и уверени. Не разрешавайте на никого да ви упрекна в небрежност и индиферентност. Бъдете съвършени!
Лъв - Дъщеря на мечовете (Увереност)
В този интервал сте уверени, че взимате най-правилните и най-точните решения във всяка една обстановка. Сигурни сте във всяко едно начинание и изпитвате убеденост. Нямате потребност от никакви директиви и препоръки. Знаете, че решенията, които вземате, са правилните и най-правилните. Действайте! Съдбата е на ваша страна!
Дева – Луната (Мечтания)
През този интервал сънищата ви ще са прочувствено заредени и ще оказват мощно въздействие върху съзнателния ви живот. Активното въображение ще засипва съзнанието ви със загадъчни облици, които от време на време ще бъдат по едно и също време и страшни, и приятни. Поради тази причина ще се чувствате комплицирани и не на място. Подсъзнанието ви ще работи на цялостни обороти. Ще смесвате усеща и страсти. Предстои ви интервал на самоанализ.
Везни - Дъщеря на камъните (Възможност)
През този интервал пред вас се откриват нови и неподозирани благоприятни условия. Ще бъдете обзети от доста нови хрумвания. На прага сте на нов стадий от живота си. Буквално всяка минута ще имате ново прояснение и упътвания от боговете. Сега е моментът за довеждане докрай на дълго отлагани и подценявани инициативи. Прекрасен интервал за художници, предприемачи и създатели във всяка една област.
Скорпион – Еон (Възраждане)
Ново начало. Възраждане на взаимоотношения и контакти. Отдавна забравени и изконни душевни полезности ще придобият особена мощ за вас.

Ще откриете другарство и съгласие даже там, където сте имали подозрения. Пътят е открит пред вас, с цел да поставите ново начало и да реализирате концепциите си. Прекрасен интервал за другарство със фамилията, родители и близки.
Стрелец - Баща на мечовете (Лидерство)
През този интервал ще деянията деен и мощен разсъдък. Ще сте смели, храбри, сполучливи. Ще вдъхновявате и насочвате другите, без да всявате боязън и смут. Ще бъдете съвършеният водач. Ще взимате мигновени решения и ще демонстрирате забележителен опит в своята област. Ще изслушвате деликатно препоръките на близките, само че ще действате по собствен си метод. Няма да се спирате пред нищо, само че ще проявявате почит към публичните полезности и закони.
Козирог - Колесницата (Сила на волята)
Необходимо е огромно изпитание и неотстъпчивост от ваша страна. Осъзнайте, че притежавате опция да мобилизирате своята воля за поразителни резултати. Дайте си сметка дали задачата ви в действителност заслужава вашите старания. Очакват ви издигане и триумф, само че не се главозамайвайте. Дръжте егото си под надзор. Престанете да се пробвате да държите всички и всичко под надзор.
Водолей - Десетка жезли (Угнетение)
Поемате прекомерно доста отговорности и изключителни задължения. Чувствате голям душевен напън върху себе си. Самоограничавате се и действате под опциите си. Чувствате се като че ли сте в невъзможност. Не се тормозете, пред вас следва огромен триумф.
Риби - Асо камъни (Изобилие)
През този интервал вие сте късметлиите в хороскопа. Получавате голямо утвърждение за достиженията си. За доста от вас ще има разцвет, благосъстояние, сполучливи покупко-продажби и бизнес инициативи. Тези, които разчитат на моментни облаги, може да завоюват от лотария или тото. Постигате материално и духовно благоденствие. Спокойствие и възприятие на задоволеност са вашите спътници в този момент.

Маг Розали, " "

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР