ОВЕН Любовта е работа, Овен, и вие знаете, че трябва

...
ОВЕН Любовта е работа, Овен, и вие знаете, че трябва
Коментари Харесай

Любовно предсказание за всяка зодия през ОКТОМВРИ

ОВЕН

Любовта е работа, Овен, и вие знаете, че би трябвало да се потрудите.

Работата може да ви откъсне от романтиката, само че единствено за няколко дни. Така че, помолете половинката си за късмет да оправите нещата.

Насрочете дата за вечеря за най-малко един път този месец.



ТЕЛЕЦ
 Зодиите, които са обречени на страдалчество през ОКТОМВРИ Зодиите, които са обречени на страдалчество през ОКТОМВРИ
ОВЕН Когато се страхувате от себе си, в последна сметка се страхувате от живота. Не можете да се преструвате, че през последните шест ме...

Заслепени сте от това, което би трябвало да поправите във връзката си. И това е подобаващ миг да изследвате сърцето на половинката си и да видите какво ще ви направи щастливи. Потърсете способи да се свържете между тях този месец. 

БЛИЗНАЦИ

Искате да бъдете най-хубавия сътрудник, който можете да бъдете. Това също ще изисква задълбочено потапяне. Съставете проект с половинката си, с цел да видите какви са вашите мощни страни и по какъв начин можете да се обедините по метод, който ви прави мощна двойка.

РАК

Късно се задържахте за себе си, само че в този момент е време да излезете и да прекарате време с хората, които обичате. Направете вечеря или вземете телефона и се обадете. Можете даже да извършите видео чат по време на вечеря и да се срещнете с другари и семейство, които живеят на разстояние.
 Тези 6 зодии ще са щастливи през ОКТОМВРИ Тези 6 зодии ще са щастливи през ОКТОМВРИ
БЛИЗНАЦИ Този месец мислите като художник. Вие жадувате за огромни и красиви хрумвания, които ви разрешават да изразите себе си като стихотворец, к...

ЛЪВ

Правете неща, които разкриват най-хубавото във вас и понижават напрежението. Това ще те накара да мъркаш като коте, Лъв. Не позволявайте на живота да ви води в посока, която знаете, че не е добра за вас като цяло.



ДЕВА

Не е нужно да се придържате към рутина единствено тъй като това е нещо, което постоянно вършиме. Може би планирайте почивка или просто място за бягство. Попитайте колегата си какво би желал да опита и бъдете отворени за нови хрумвания.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР