Овен Контакти с нови партньори И през идващата седмица ще

...
Овен Контакти с нови партньори И през идващата седмица ще
Коментари Харесай

Неочаквани печалби радват 4 зодии, други две с успехи в...

Овен

Контакти с нови сътрудници

И през идващата седмица ще сте претрупани с работа макар наближаващите празници. Още в понеделник запретнете ръкави и планирайте по какъв начин да я свършите бързо и тъкмо. Най-големите ви триумфи ще са на професионалното занятие и ще бъдат най-успешни в сряда или четвъртък. Добри изгледи в бизнеса за родените през април. Контакти с нови сътрудници ви дават опция за по-мащабна активност. Родените през март, привикнали със остарялото, мъчно поемат новото. Не позволявайте гневът и злобата да играят решаваща роля при спор в петък. Астролозите предлагат в края на седмицата да се въздържате от дейна активност. Добре е някои да си дадат отмора. През тези дни се постарайте да избягвате болести поради изменчивото време. Утре ви чакат спорове. Понеделник бележи нахлуване на нови връзки с близките в живота ви. Вторникът идва с известни загуби, а срядата е печеливша. Следващите два дни са удобни.

Телец

Разчупвате разпоредбите

Непредвидени за момента приходи - може би награда - ще ви зарадват. Ще получите делово предложение, което ще ви даде оптимизъм. Всички взаимни действия и начинания могат да приключат добре. Най-важното ще е да си изясните някаква объркваща обстановка в персоналния живот. През тази седмица по никакъв метод не трябва да хитрувате и да си служите с неистини. При някои ще има борба за парцел. В сряда не бързайте и не предизвиквайте ориста в делово отношение, не вършете недомислени неща. Разчупването на разпоредбите и нормите ще се окаже потребно. Прекаленият ви блян да изпипвате нещата може да се отрази негативно на деловата ви активност в четвъртък. В петък се открива опция за нова работа. Това ще ви направи по-борбени. Не се радвайте на великодушни обещания. Седмицата ви дава пари, вложете ги в нещо, с което да зарадвате околните. Утре обмислете добре идните настоятелен проекти. Пазете се от прибързани решения и обещания.

Близнаци

Печелите от непознати неточности

От самото начало на новия седмичен интервал Близнаците ще се почувстват облекчени, като че ли са свалили тежък товар от раменете си. Бързо ще отмине и чувството ви за тягостното провлачване на дните. Финансовите проблеми ще се позволяват последователно. В бизнеса продължавате сполучливо да вървите към върха. Много евентуално е през тази седмица да извлечете облага от непознати неточности. Даже и през днешния ден някои ще би трябвало да работят. Можете да постигнете триумф с непредвидени хрумвания. Вторник, както и идващите дни до края на интервала, ви дават куп благоприятни условия за делова реализация, за парични облаги и за удача в любовния живот. В сряда ще получите оферти, които ще ви накарат да се замислите върху своята бъдеща активност. След това парите ще дойдат сами. Време е да мислите за действителна и щастлива смяна в деловата активност. В края на седмицата вечер с другари ще ви направи щастливи.

Рак

Бизнес или парични проблеми

Седмица на равносметка, което е обикновено за края на годината. Трудно ще се освободите от бизнес проблемите, които ангажират цялото ви внимание и централизация. Винаги сте се справяли, в този момент отново ще се справите. Периодът е прекомерно удобен за контакти с другари от вашето обграждане и с настоятелен сътрудници. Може да се надявате на поддръжката на тези хора за вашите планове. Още в понеделник очаквайте позитивно уведомление, обвързвано с разрешаването на персонален проблем. В сряда ще бъдете задоволени от осъществяването на дилемите. Ще бъдете успокоени и удовлетворени от екипа, с който работите. В четвъртък ще имате опция да оглавите нещо, към което проявявате интерес, само че ще би трябвало да извършите и прочут компромис. Проблемите и усложненията в работата не могат да бъдат преодолени с приложимост на мощ. Необходими са деликатност и изкусен метод. В края на седмицата оптимизмът ви ще е огромен.

Лъв

Успехите зависят от тактичността

Очертаващата се звездна наклонност характеризира сегашния интервал като много удобен за Лъвовете. През идващата седмица триумфите в работата ще зависят от това до каква степен сте дипломатични с близките. Усилието си коства, тъй като звездите ви вещаят благоприятни условия за облага. С триумфа ще си осигурите и уважението на хора, които не са доброжелателни към вас. Понеделник ще бъде сполучлив и кондензиран с страсти и триумфи. Във вторник шансът се настанява трайно в деловата ви активност. В сряда не се поддавайте на доста " скъпите " препоръки на мъж, който ще ви се показа за добър другар. В четвъртък ще се сблъскате с проблеми и спънки, само че това не би трябвало да ви обезсърчава. Покажете какво сте подготвени да извършите и ще получите нужното почитание. В петък ще се насочите към работа с документи. В персонален проект достигате до естетика с колегата, а досегашните несъгласия остават в предишното.

Дева

Не бива да прибързвате

Седмицата е удобна за бизнес и социална активност. Оптимизмът ви набира скорост. Трудности ще има, само че и силите ви са на равнище, с цел да ги преодолеете. Шансът ви за удача е най-изразителен в деловата сфера и бизнеса. Ситуациите, в които ще се намирате, ще са динамични и бързо изменящи се, само че не прибързвайте с решения. Удовлетворение от свършена работа ще ви зарадва още в понеделник и вторник. В сряда - обнадеждаващи новини, свързани с материални доходи, и среща с високопоставени персони. В четвъртък вашата досетливост ще ви помогне да разрешите противоречив въпрос. Влиянието на звездите ще ви предизвика към интелектуални занимания и развлечения. В петък се постарайте да не злоупотребявате с търпението на близките, с цел да не останете соло. Прекалено умни и разумни, вие ще получите това, което желаете. В почивните дни обърнете внимание на околните си.

Везни

Нищо по-различно

Разбираемо е, че през първите дни на седмицата не може да се чака нещо доста по-различно от познатото ви досега, само че придвижването към по-добро ще набере скорост и нещата ще станат по-различни. Сега по-важното е, че последователно стартирате да се освобождавате от психическата тежест. Още в понеделник неточност, която сте позволили предходната седмица, ще ви изнерви. Доста от нещата към вас са набъбнали и чакат своето позволение. Атмосферата е напрегната и това не ви дава опция да мислите вярно. Оставете разногласията. При родените през октомври се обрисува финансов удар. Срядата ще е малко по-спокоен ден. В четвъртък ще получите предложение за спомагателна работа. В петък - вероятност за любовни връзки. Избягвайте да се обвързвате с съответни обещания. В края на седмицата сполучливи диалози с началници. В неделя приятна среща с родственици.

Скорпион

Нова работа

Още в понеделник морална поддръжка ще увеличи вярата ви в себе си и приятелите. През деня сътрудниците ще желаят от вас повече, в сравнение с можете да свършите. Не се тормозете, ще се справите. Това е удобно време за взимане на изпити или за начало на образование за преквалификация или по различен мотив. Периодът е сполучлив за наемане на работа. В сряда мнозина ще уреждат някакъв документ. Опитайте се да бъдете гъвкави към измененията. В четвъртък положителните връзки с сътрудниците са залог за издигане по служебната стълбица. Не слушайте препоръките, а се опирайте на личните си сили. Разкривате благоприятни условия, които ще ви оказват помощ да развиете деловата си активност. Не позволявайте никой да ви товари с персоналните си проблеми. В края на седмицата ще сте на светско празненство. Не прекалявайте с алкохола, подбирайте приказките си. Липсата на домакински уют ще тормози мнозина.

Стрелец

Не се инатете

През седмицата е целесъобразно по-малко да си вирите носа и да не се инатите, с цел да не предизвикате гнева на хора, на които държите. Не се ласкайте от думите на персона, която в действителност търси услуга от вас. Бъдете признателни, в случай че получите съвет по какъв начин да преодолеете конфликтна обстановка. Вашата досетливост ви оказва помощ да разрешите противоречив настоятелен въпрос. Вслушайте се в препоръките на другите и потърсете виновността и у себе си. Хората мъчно понасят капризите ви. Някои от Стрелците ще имат пробив в нова делова сфера, където уговорките им биха могли да продължат в бъдеще, в случай че са задоволително настойчиви. Естествено е, че това се дефинира и от други, независещи от вас фактори. В петък начинание, което подготвяте отдавна, потегля напред. Това ще ви разреши да се освободите от напрежението и да се настроите на празнична вълна. Обърнете внимание на околните си.

Козирог

Неосъществени стремежи

Желанието да сте свободни от персонални и настоятелен задания няма да се реализира. В персонален проект мнозина ще доближат до преоценка на връзките с колегата си. Не бъдете нападателни с хора от зодии Телец, Дева и Риби. Деловият ви живот ще ви донесе задоволство. Бизнесмените ще имат много контакти с сътрудници и с хора от другарската сфера. През цялата седмица оптимизмът и положителното въодушевление ще ви оказват помощ да извършите каузи, от които ще завоюват освен близките, само че и вие самите. Представителките на нежния пол ще се явят на коктейл или празненство по случай празник, където ще провокират всеобщо удивление. В понеделник сдържаността ще ви помогне да не прекъснете доста значима партньорска връзка. В сряда ще имате победи на деловия фронт. Вечерта ще сте измежду хора, от които ще получите забавна информация за нова активност. В четвъртък и петък ще действате сполучливо.

Водолей

Далеч от доволството

Това, което ви следва през седмицата като събития, надали може да се дефинира като удовлетворение от позитивно развиване, само че като персонални благоприятни условия и интензивност интервалът не е неприятен. Още в понеделник оценете достолепията на подчинените си. Приспособете се към измененията. Ако сте на висок пост, не се самозабравяйте. През седмицата имате всички предпоставки да съумеете в това, което вършиме. Няма потребност да се доверявате на препоръки на сътрудници. Не се амбицирайте непременно да постигнете задачите си, а намерете време и за себе си. Утре интимна среща с обичания човек ще ви даде нови сили. В понеделник триумф ще имат хората от издателската активност и изкуството. Младите да се пазят от недомислени флиртове и срещи с непознати хора. В четвъртък избягвайте свадите за пари с сътрудници, близки или съпрузи. Хората, с които работите, са настроени против вас.

Риби

Тежки договаряния

И през тази седмица работите при вас ще бъдат на равнище. Можете да разчитате на интуицията си. За предприемачите е желателно да ревизират всичко добре и едвам по-късно да подписват контракт. За много от тях договарянията ще вървят тежко и с обрати, най-често неподходящи. Още в понеделник ще завоювате нови позиции в бизнеса и публичния живот. Пазете се от Лъв, тъй като може да ви донесе спор. Във вторник и сряда в връзките с домашните царува цялостно съгласие. В четвъртък е допустимо въодушевление по непозната, само че не забравяйте работата. В петък - прилив на сила, мнозина ще бъдат настроени оптимистично и няма да обръщат внимание на хората към тях, които ще вършат всичко допустимо да ги нервират. Реализация на ваша концепция. През тази седмица облагите ще са край вас и ще ги уловите. Днес и на следващия ден доминират контактите.

Източник: Сега.бг
тагове риби скорпин работа

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР