Овен Катисофобия - страх от заседяване Трябва да им се

...
Овен Катисофобия - страх от заседяване Трябва да им се
Коментари Харесай

Фобиите на различните зодии

Овен
Катисофобия - боязън от заседяване
Трябва да им се признае на Овните, че въпреки и да са напористи, егоцентрични и дразнещи, си имат и позитивни черти. Те са безстрашни и постоянно подготвени да се хвърлят с развят перчем в борба, в бурните морски талази или в огъня. А най-вече ненавиждат мудните и нерешителни хора. Общуването с подобен човек за тях е еднакво на наказването на Прометей - да са завързани за канара и орли да кълват черния им дроб. Идеята да седят и да чакат да падне таванът ги ужасява. С оглед на това Овните са най-склонни да развият катисофобия - боязън от стоене на едно място.
Телец
Боят се от измененията - тропофобия
За разлика от Овена Телецът няма нищо срещу да си седне кротичко и да зачака да падне таванът. Той е уверен, че работата не е заек да избяга. Страхът да не направиш някое ненужно придвижване е предлог на мързеливите да не си мръднат пръста и се назовава кинезофобия. Това рядко е казусът на Телците.
Мръсната истина за всички зодии
Заради консервативния си и установен темперамент те постоянно са изумени от страха от смяна - тропофобия. Мразят да сменят местоработата, жилището, града, учебното заведение, каквото и да е. Един от признаците на страдащите от тропофобия е, че са изключително твърдоглави.
Близнаци
Десидофобия - не се вземат решение
Близнаците, като нервни, преносими и елементарно подскачащи хора, са склонни към всевъзможни уплахи, включително арахнофобия (страх от паяци), орнитофобия (страх от птици) или даже анатидефобия (страх от патета). Но същинският им боязън, надълбоко закодиран в двойнствената им душа от разположението на планетите, е десидофобия, което е смут от това, че би трябвало да вземат решение. Проблемът не е в това, че се двоумят дали да кажат “да” или “не”, а във обстоятелството, че откакто го кажат, ще се наложи да поемат отговорността за това.
ЗА ВСИЧКИ ЗОДИИ ТУК
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР