Овен Kak ще се подредят нещата през този ден, звездите

...
Овен Kak ще се подредят нещата през този ден, звездите
Коментари Харесай

Козирог: Денят е свързан с изненади

Овен
Kak ще се подредят нещата през този ден, звездите не подсказват, само че промени в действителност ще има. Незначителни, само че все-пак... И в персоналния живот – също. Впрочем, промени, а не промени, въпреки и думите да са еднокоренни, а това не може да не Ви радва!Не се опасявайте, няма да Ви се случи нищо ужасно! 
 
Телец
Дошло е време да се погрижите за житейските неща - да идете за покупки, да подметете пода, да се справите с прането. Накратко, да се заемете с нещата от Вашия лист, отсрочени за последната минута. Навярно ще Ви е мъчно да обхванете всичко, имайки поради Вашата претовареност, само че несъмнено си коства, да положите старания. В края на крайщата колкото по-бързо се справите и приключите, толкоз по-бързо ще се възползвате от насладите на живота.

Близнаци
Вашият вътрешен свят през днешния ден няма доста да се „ схваща ” с външния. Това значи, че не би трябвало да се учудвате, в случай че не можете да определите, какво Ви се желае повече – да излезете вечерта с компания и да се повеселите до насита, или да си останете вкъщи и да се потъркаляте на дивана, с брошура в ръка. Ако имате сили да излезете измежду хората, постарайте се, да извършите тъкмо по този начин. Възможно е, пребиваването у дома да Ви се коства доста съблазнителна концепция, само че общуването с хората ще Ви зареди с сила и ще Ви обогати с хрумвания. Понякога се постанова да излезете от своята уютна раковинка, даже и доста да не Ви се желае....

Рак
Безпристрастната позиция е постоянно най-правилната, а това е изключително годно през днешния ден, когато към Вас ще кипят куп страсти. Ако това се случи в професионалната сфера, пробвайте се, колкото може по-бързо да се окажете надалеч от ставащото и покажете на висшестоящите лица, че нямате никакво отношение към тази драма. Ако нещата се отнасят до персоналната сфера, пропуснете всички встъпления и преминете към прям диалог.

Лъв
Финансовите проблеми могат да се появяват и да изчезват, само че през днешния ден Вие навлизате в такава фаза, когато държанието Ви по паричните въпроси ще се окаже под контрола на хора, които имат въздействие над Вас. Напомнете им, че сте в положение независимо да се справяте със своите задания, а по-късно потвърдете думите си с дейности. Спомнете си, по какъв начин напоследък сте хвърляли прахуляк в очите, и се постарайте да стоите по-на страна от този хлъзгав път. Покажете, че в действителност умеете да боравите рационално със своите пари.

Дева
За страдание в листата на целите на Вашия обичан човек през днешния ден напълно няма да бъдете преди всичко. Даже е допустимо да не сте и в първата десятка. Не се опитвайте да поставите на назад във времето всички други негови полезности, с цел да се извисите над тях. Рискувате да отидете още по-ниско в класацията, и то вечно.

Везни
Бъдете деликатни, когато пътувате, тъй като всяко пътешестване може да бъде обвързвано с неприятни катастрофи, спорове и други комплицирани обстановки. Денят не е подобаващ и за решение на финансови въпроси, защото сте склонни да се „ облягате ” на неправилни разсъждения и заключения, а рационалните препоръки да игнорирате. Днес ще Ви бъде мъчно да намерите общ език с околните си и това ще е заради обстоятелството, че не чувате никого другиго, с изключение на себе си. Постарайте се да бъдете по-внимателни, а това ще Ви помогне да запазите мира и спокойствието. Вечерта е подобаваща за посещаване на всемирски мероприятия.

Скорпион
Всичко, което би трябвало да извършите през днешния ден е, и по-нататък да продължавате да следвате своите инстинкти, а би трябвало да знаете, че те ще Ви покажат пътя напълно тъкмо. Продължавайте да се движите по направлението, при което се чувствате най-комфортно, а и по този начин ще избегнете отклонение от правилния курс. Започвате да се чувствате удобно в новата роля, която, както по-рано Ви се е коствало, е напълно несъответствуваща за Вас. Взимайки по-активно присъединяване в живота на обществото, може да засилите възприятието си за чувство на задачите, тъй че си помислете за активността на доброволците.

Стрелец
Малко тъжно, самотно и необичайно ще се чувствате през днешния ден. Дори и наличието на Вашия обичан човек няма да Ви радва, както е нормално. Постарайте се въпреки всичко да се настроите на неговата положителна вълна: може би тогава и Вие ше се почувствате по-добре...

Козирог
Денят е обвързван с изненади. Вероятно е непланувано посрещане на посетители. Имайте поради, че неканените гости ще остант дълго време, тъй че бъдете подготвени да се постесните и да се примирите с някои неудобства. Доста мотиви за наслада ще имат Козирозите, ценящи фамилните връзки. Ще ги зарадват вести, отнасящи се до родителите и до по-възрастното потомство. Романтична среща ще остави у Вас извънредно удобно усещане.

Водолей
Не постоянно достиженията са най-главното в живота. Възможно е през днешния ден да се замислите за процеса на странствуване, а освен за крайната точка, към която ще се отправите. Победа в съревнование или конкурс могат да Ви донесат единствено краткотрайно възприятие за задоволени, или да Ви накарат да се почувствате значима опора, само че каква цена би трябвало да платите за задачата? Помислете по какъв метод може да подредите нещата по този начин, че освен да може да учасвате в общата игра, само че и да изпитате наслаждение от този развой. Внимавайте, да не се окаже доста висока цената!

Риби
Денят е удобен за финансови решения. От сутринта може да се занимавате с писмена работа или да подписвате документи. Бъдете съсредоточени и деликатни. Времето е уместно за другарство, преписки и диалози на професионални тематики. Може да се обърнете към съветник по финансовите въпроси. В общуването бъдете приветливи и положителни. Предстоят Ви нови запознанства.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР